Még kérhető üdülési csekk támogatás!

Továbbra is várja a szociálisan hátrányos helyzetben élők pályázatait a Nemzeti Üdülési Alapítvány. A 25-40 ezer forint értékű üdülési csekk támogatásra a pályázati keret kimerüléséig - de nem később, mint 2010. szeptember 15-ig – ig lehet pályázni.

Ország-világRomvári Orsolya2010. 02. 02. kedd2010. 02. 02.
Még kérhető üdülési csekk támogatás!

Az idén 3,2 milliárd forint üdülési csekket oszt ki a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány a rászorulók között. Ezidáig 55 ezer hátrányos helyzetű személy támogatásról döntöttek, összesen 1,3 milliárd forint értékben. Az érintettek a napokban kapják meg az értesítő leveleket.

A 25-40.ezer forint értékű üdülési csekk támogatásra alacsony jövedelmű nyugdíjasok, legalább két kiskorú gyermeket nevelő munkavállalók, fogyatékossággal élők és szakiskolai tanulók pályázhatnak. Az 5-15 ezer forint közötti önrész kifizetéséhez egyre több együttműködő civil szervezet, alapítvány, szakszervezet, önkormányzat nyújt segítséget.

A pályázatok részletes kiírásai és pályázati adatlap megtalálható a közlönyökben, az ügyfélszolgálati és a Tourinform irodákban, az együttműködő civil szervezeteknél és az udulesicsekk.hu weboldalon.

Ezek is érdekelhetnek