Britney Spears újra hódít!

Talán a szakma mégis képes megbocsátani a botrányhős Britney Spearsnek, pedig a közelmúltban úgy tűnt, végleg kiírta magát a popzene világából. Ám az énekesnőnek sikerült jobb útra térnie, és legújabb dalával pillanatok alatt meghódította a világot: mindenhol a sikerlista élére került.

Ország-világBorzák Tibor2011. 01. 14. péntek2011. 01. 14.
Britney Spears újra hódít!

Már megint rá kell figyelni! Britney Spears az utóbbi években inkább botrányairól híresült el, semmint énekesi teljesítményéről. Most azonban meghökkentette a világot: új kislemeze órákkal a megjelenése után a toplisták élére került! Ezzel a szőke démon minden eddigi rekordot megdöntött – például az első napi rádiós játszásokban is nyerő lett.

Ami pedig a Hold It Against Me című, vadonatúj dalt illeti: Britney készülő nagylemezének előfutára. Még a kényes ízlésű amerikai kritikusok is elájultak tőle, egyikük így vélekedik róla: „Spears új kislemeze elég szédítő dance-pop extázist hozott ahhoz, hogy garantálja az újabb utazást a listák csúcsára.”

Nos, ez az „utazás” meg is történt: a legbefolyásosabb rádiók nyomják a nótát, volt olyan nap, amikor 619 alkalommal csendült fel az éter hullámhosszain. Az énekesnő a világ többi országában is hasonló fogadtatásban részesül, ami azt erősíti, hogy a szakma „megbocsátotta” korábbi balhéit. Ehhez azonban olyan produkció kellett, ami igazán figyelemre méltó.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Szabadföld Google News oldalán is!

Ezek is érdekelhetnek