Fegyveres rablás Jászfelsőszentgyörgyön

Azonnal átadták a kasszában lévő pénzt a jászfelsőszentgyörgyi posta dolgozói, amikor a kezében fegyverszerű tárggyal hadonászva berontott a hivatalba egy rabló. A fegyveres a zsákmánnyal elmenekült, a nyomozók nagy erőkkel keresik.

Ország-világBorzák Tibor2011. 01. 17. hétfő2011. 01. 17.
Fegyveres rablás Jászfelsőszentgyörgyön

Jászalsószentgyörgyön is kellemes, napsütéses januári nappal indult ez a hét, de a dél körüli órákban viharfelhők tornyosultak a postahivatal fölé. Ekkor jelent meg ugyanis egy ismeretlen férfi az épületben. Kezében „fegyvernek látszó tárgyat” fogott. A postán dolgozó négy személynek komolyan kellett vennie a történteket, ezért jobbnak látták azonnal átadni a kasszában rejlő pénzt. Miután a rabló megszerezte zsákmányát, kereket oldott a helyszínről.

– A rablás elkövetése során lövés nem dördült, senki nem sérült meg – közölte Pásztorné Kovács Ágnes, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője, majd hozzátette: a bűnügyi osztály nagy erőkkel kezdett az elkövető felkutatásához, aki ellen rablás bűntett elkövetése miatt indítottak nyomozást. A felderítés sikeressége érdekében további információk egyelőre nem kerülnek nyilvánosságra.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Szabadföld Google News oldalán is!

Ezek is érdekelhetnek