Zavarnák a tisztánlátásunkat, de ne hagyjuk magunkat!

Kamatozó tanácsok. - A jó gazda szeme hizlalja a jószágot – tartja a régi mondás. Valóban, az a gazda, aki nem csupán eteti az állatait, hanem figyelemmel is kíséri azok életét, mindennapjait, tudja csak elérni a termelési maximumot. Aki elhanyagolja a napi ellenőrzéseket, figyelmen kívül hagyja jószágai bánásmódbeli igényeit, soha nem fogja igazi sikerre vinni gazdálkodását.

Ország-világKosovics László2014. 04. 30. szerda2014. 04. 30.
Zavarnák a tisztánlátásunkat, de ne hagyjuk magunkat!

Mindez fokozottan érvényes a befektetéseinkre is. Hiába az előrelátó, folyamatos megtakarítás, ha vigyázó szemünket nem tartjuk rajta a pénzügyeinken. Ez a feladat elsőre nem tűnik egyszerűnek, hiszen számtalan eszközzel igyekeznek megzavarni a tisztánlátásunkat. De ne hagyjuk magunkat, hiszen csakis gondos és alapos felügyelettel lehetünk pénzünk legjobb gazdái.

Megtakarításainkat illetően jobbnál jobbnak tűnő befektetési ajánlatokkal árasztanak el bennünket. Vannak kockázatosak, melyek nagyobb nyereséggel kecsegtetnek, s persze vannak, melyek sokkal szerényebb megtérülést hoznak – ellenben jóval biztonságosabbak. A választás mindenkinek saját szíve-joga. E döntésünk azonban csak az első lépés a siker felé. Vennünk kell a fáradságot, hogy sűrűn és kitartóan tájékozódjunk, még akkor is, ha pénzünk kezelője ezt alkalmanként már-már „zaklatásnak” véli.

Társaságunk, a Geo Professional Portfolio Zrt. az ügyfelei számára végez befektetési tevékenységet. E munkánkat a Magyar Nemzeti Bank felügyeli. A befektetések kezelése terén alkalmazott technológia lehetőséget ad számunkra, hogy Magyarországon ez idáig páratlan hozzáférést engedjünk ügyfeleinknek minden befektetési ügyletük azonnali átláthatóságához. Ezen túl éjjel-nappal lehetőségük van befektetéseik értékének követésére, egyenlegük ellenőrzésére – s mindezt bármikor és bárhonnan, mindössze pár kattintással, akár mobiltelefonról is.

A ránk bízott vagyon sosem kerül társaságunk számlájára, ilyen jellegű befizetéseket nem is tudunk fogadni. Ügyfeleink mindegyike saját, névre szóló, igény szerint akár forintban vezetett számlával rendelkezik a világ egyik vezető amerikai befektetési szolgáltatójánál, az Interactive Brokersnél. A cég által adott hozzáférésen keresztül szakembereink biztonságosan, kizárólag az ügyfél által meghatározott feltételek betartásával és csakis a megállapodott költségek mellett végezhetik munkájukat.

Hangsúlyozni szeretnénk: az Interactive Brokers nemzetközi viszonylatban az egyik legmegbízhatóbb és legbiztosabb pénzügyi háttérrel rendelkező befektetési szolgáltató. Ügyfeleink mindegyike abban a kivételes helyzetben érezheti magát, hogy bármilyen, Magyarországot kedvezőtlenül érintő drámai gazdasági fordulat esetén is védve vannak a befektetéseik.

Az Interactive Brokers által nyújtott pénzügyi erőt, megbízható technológiát és ügyfélközpontúságot a hazai befektetésszolgáltatók egyike sem tudja garantálni.

A Geo Professional Portfolio Zrt. befektetéskezelői évtizedes piaci tapasztalatokkal és feddhetetlen előélettel rendelkeznek. Partnerünk kereskedési rendszerének segítségével a világ több mint 100 tőzsdéjén keresztül hajtjuk végre befektetési ügyleteinket – lehet az New York, London vagy éppen Tokió. Ez a lehetőség a kockázatvállalási hajlandóság minden szintjén valamennyi ügyfelünk igényeit kielégíti. A befektetések köre a devizáktól kezdve az értékpapírokon át akár a mezőgazdasági termékekig terjedhet. Ez széles mozgásteret, számtalan lehetőséget és nagyfokú rugalmasságot ad számunkra befektetési ötleteink megvalósításához.

A Geo Professional Portfolio Zrt. teljesen új szemléletet és technológiát hozott a magyarországi befektetésszolgáltatók piacára.

Tevékenységünk lehetővé teszi, hogy a fejlett gazdaságokban élő befektetők számára elérhető legmagasabb szintű kiszolgálást nyújtsuk a magyar közönség számára is. Ha mindez felkeltette érdeklődését, keressen minket elérhetőségeinken.

A cikk szerzője, Kosovics László a GeoPro munkatársa.

Ezek is érdekelhetnek