Filmet forgatott a Szabad Föld

Ország-világnak tudtul adjuk, hogy mi mindenre készül lapunk.

Ország-világSZF2015. 05. 08. péntek2015. 05. 08.

Kép: Szabad Föld reklámfilm forgatás tavasz kampány anya lánya biciklizik gyerek felvétel kamera filmipar 2015 04 01 Fotó: Kállai Márton

Filmet forgatott a Szabad Föld
Szabad Föld reklámfilm forgatás tavasz kampány anya lánya biciklizik gyerek felvétel kamera filmipar 2015 04 01 Fotó: Kállai Márton

Meglepő hideg, fagyos szél, kínzó fáradtság: de a kislány nem lankad, a tavaszias öltözékében harmincadik alkalommal is a biciklire pattan. Tapos, hajt rendületlenül, és a feltámadó szél ellenére a mosoly sem fagy le az arcáról. 

Kollégánk gyermeke, Anna derekasan helytállt, pedig az első néhány jelenet után az izgalmakat felváltotta a monotonitás és didergés: a kislány ugyanolyan profin tette a dolgát, mint a hivatásos színészek, mint a sminkesek, világosítók, reklámszakemberek. Hiszen csaknem harmincfős stáb segített megvalósítani a Szabad Föld egy régi nagy álmát: hogy reklámfilmet forgathassunk. 

Hosszú nap volt, reggel nyolctól délután ötig tartott a forgatás, de úgy érezzük, sikerült olyan filmet készítenünk, amely elnyerheti Kedves Olvasóink tetszését. A hideg tavaszi nap után számítógépes utómunkára és animáció készítésére a stúdióba vonult a csapat, hogy most a képernyőn láthassuk viszont reklámfilmünket. Fogadják olyan szeretettel, ahogy készítettük Önöknek. 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Szabadföld Google News oldalán is!

Ezek is érdekelhetnek