Ilyen állapotban van a kórházba került Dévényi Tibor
origo.hu
Századfordulós ízek vetélkednek: idén immár 14. alkalommal rendezik meg az egyik legrangosabb hazai konyhaművészeti versenyt. A Dr. Ketter László Hagyományőrző Gasztronómiai Versenyt és szakmai konferenciát a Gödöllő Környéki Regionális Turisztikai Egyesület és a Budapesti Gazdasági Főiskola Kereskedelmi, Vendéglátó-ipari és Idegenforgalmi Kara szervezi.
Ezúttal századfordulós, 1880–1910 közötti időből származó ételsorokkal − előétel vagy leves, főétel, desszert – nevezhetnek a 3–5 fős csapatok. A versenyzők 2015. október 15-ig az ételsor elkészítésének rövid leírásával, receptúrájával a GKRTE postai (2100 Gödöllő, Patak tér 7.) vagy e-mail címén ([email protected]) jelentkezhetnek.
origo.hu
borsonline.hu
life.hu
hirtv.hu
haon.hu
origo.hu
mindmegette.hu
vg.hu
origo.hu
origo.hu
origo.hu
origo.hu