Időutazás ízekben - Október 15-ig várják a századfordulós ételsort

Ország-világdiju-2015. 09. 27. vasárnap2015. 09. 27.
Időutazás ízekben - Október 15-ig várják a századfordulós ételsort

Századfordulós ízek vetélkednek: idén immár 14. alkalommal rendezik meg az egyik legrangosabb hazai konyhaművészeti versenyt. A Dr. Ketter László Hagyományőrző Gasztronómiai Versenyt és szakmai konferenciát a Gödöllő Környéki Regionális Turisztikai Egyesület és a Budapesti Gazdasági Főiskola Kereskedelmi, Vendéglátó-ipari és Idegenforgalmi Kara szervezi.

Ezúttal századfordulós, 1880–1910 közötti időből származó ételsorokkal − előétel vagy leves, főétel, desszert – nevezhetnek a 3–5 fős csapatok. A versenyzők 2015. október 15-ig az ételsor elkészítésének rövid leírásával, receptúrájával a GKRTE postai (2100 Gödöllő, Patak tér 7.) vagy e-mail címén ([email protected]) jelentkezhetnek.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Szabadföld Google News oldalán is!

Ezek is érdekelhetnek