Június 8-án ismét várjuk Önöket - Szabad Föld-est Mezőtúron

Olvasótalálkozóink sorában ezúttal Mezőtúrra látogatunk. Június 8-án, szerdán 17 órától a Móricz Zsigmond Közösségi Házban (Szabadság tér 17.) találkozunk helyi és környékbeli olvasóinkkal. Most is olyan települést választottunk, ahol – mint előfizetőink magas száma bizonyítja – nagyon sokan ismerik és szeretik a Szabad Földet.

Ország-világSzabad Föld2016. 05. 22. vasárnap2016. 05. 22.
Június 8-án ismét várjuk Önöket - Szabad Föld-est Mezőtúron

Minden ilyen találkozóra nagy izgalommal készülünk, mert olvasóink levelei és telefonhívásai mellett ilyenkor ismerhetjük meg leginkább a problémáikat és véleményüket lapunkról. Szeretnénk, ha a magyar vidék családi hetilapjaként még inkább igazodhatnánk igényeikhez, s még több emberhez szólhatnánk, még többnek segíthetnénk. Ezeken a fórumokon számos olyan észrevétel, javaslat hangzott el az idén immár 71 esztendős lapunk történetében, amelyből cikkek, riportok, új rovatok, szolgáltatások születtek. Megújulva, megfiatalodva ezt szeretnénk ma is, ezért kérjük Mezőtúron és a környező településeken élő olvasóinkat, jöjjenek el június 8-án a Közösségi Házba, hogy beszélgessünk egy jót.

Szabad Föld-estünket játékos vetélkedők színesítik, és – csakúgy, mint legutóbb Hajdúböszörményben – ismét lesz sütiverseny: most kora nyári gyümölcsös süteményekből. A legfinomabbak készítői értékes nyereményekben részesülnek. De senki nem távozik üres kézzel, minden kedves vendégünk – jelenlegi és jövőbeni olvasónk – ajándékban részesül.

Várjuk tehát szeretettel Önöket:
A Szabad Föld Szerkesztősége

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Szabadföld Google News oldalán is!

Ezek is érdekelhetnek