Bankban és börtönben

Átadták a legjobb női munkahelyeknek járó elismeréseket, ezeket 2007 óta minden évben odaítéli a Magyar Női Karrierfejlesztési Szövetség. A pályázat célja, hogy rámutasson: szükségszerű a szebbik nem foglalkoztatása, ám a munkahelyek segítséget adhatnak ahhoz, hogy a nők összeegyeztethessék a karriert és a családi életet.

Ország-világPE2016. 11. 29. kedd2016. 11. 29.

Kép: Kecskemét, 2010. május 13. Börtön. Fotó: Ujvári Sándor

Bankban és börtönben
Kecskemét, 2010. május 13. Börtön. Fotó: Ujvári Sándor

Azokat a munkaadókat keresték, amelyek jó példával szolgálnak: kellően rugalmasak, és ügyelnek a pályakezdők integrációjára, a gyermeknevelésből visszaérkezők beilleszkedésére, javítják a fogyatékkal élők foglalkoztatását, támogatják az 50 év felettiek életútprogramját.

Idén kiderült, jó bankban és börtönben dolgozni. A 250 dolgozónál kevesebbet foglalkoztató cégek közül a Commerzbank Zrt. lett az első, s különdíjat kapott a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet. A 250-nél több főt foglalkoztatók közül a villamos energia rendszerét irányító Mavir Zrt. nyert, amely idén a

Családbarát munkahely címet is megszerezte nagyvállalat kategóriában. Itt arra is ügyelnek, hogy a gyerekek megismerjék szüleik munkahelyét.

Ezek is érdekelhetnek