Útravaló – Jó tanácsok nyaraláshoz

Kihívás minden utazás - DÜBÖRÖG A TURISTASZEZON, aki csak teheti, rövidebb-hosszabb vakációra indul. De tisztában vagyunk-e az utazások egészségügyi kockázataival, a ránk leselkedő veszélyekkel? Vajon miért sírnak a csecsemők a repülőn, s miért nem szenvednek a hegyi betegségtől az indiánok? Dr. Felkai Péterrel, az utazásorvostan szakértőjével beszélgettünk. Írásunk a friss Szabad Föld hetilap 28. oldalán

Ország-világSZF-ajánló2017. 08. 04. péntek2017. 08. 04.
Útravaló – Jó tanácsok nyaraláshoz

(Címlapfotónk forrása: Shutterstock)


A Szabad Föld augusztus 4-én gyászszalagos címlappal jelent meg. Július 25-én elhunyt főszerkesztőnktől, Horváth Lászlótól Markos Mária rovatvezető búcsúzik lapunk 4. oldalán.


TOVÁBBI KIEMELT AJÁNLATAINK A JÚLIUS 28-ÁN MEGJELENT SZABAD FÖLDBŐL:


Tűzgömb után fekete eső
Megrázó tragédiának állít emléket a fővárosi Sziklakórház Atombunker Múzeum. Az emberiség első atomtámadása 90–140 ezer ember életet követelte.


Tanmesemondó
Nógrádi Gábor író idén töltötte be hetvenedik életévét, de mint mondja, a lelke mélyén még mindig csak harmincnak érzi magát. És egyre több a mondanivalója.


Illatos parókák adója
Kimeríthetetlen az emberi fantázia, ha adóbevételre vágyik. Ki gondolná, hogy Mátyás füstadójánál vannak sokkal merészebbek: például zsíradó elhízás ellen.

Ezek is érdekelhetnek