Bútorok, kiegészítők újrafelhasználható kartonból?

A Karton Design Terbe János formatervezőtől ered, aki számtalan lehetőséget lát a papírban. A kézi munkával alkotott páratlan stílusos kartonbútorai, vázái, lámpái és kiegészítői a környezet megóvására ösztönzi az embert.

Zöld FöldMerza Anna2009. 11. 22. vasárnap2009. 11. 22.
Bútorok, kiegészítők újrafelhasználható kartonból?

Fotelek
Az exkluzív fotelek 100%-ban újrahasznosíthatók, amelyek natúr színű hullámkartonból készülnek. Alakjukat a formára vágott lapok egymás mellé állítása adja. A hullámkarton szerkezetének szép kirajzolódása még esztétikusabb és izgalmasabb látványt nyújt. Az élére állított karton megfelelő stabilitású, terhelhetősége meghaladja a 200 kg-ot. A különböző színek, borítások, anyagok, minták és logók még vonzóbbá teszik.

Polcok
A bútortest és a belső elemek teljesen újrahasznosíthatók. Szintén nagyszilárdságú, natúr színű hullámkartonból készülnek. A gyárilag előformázott síklapok egyszerűen, kézi hajtogatással térbeli tárgyakká alakíthatók. A hajtogatott élek és a profilok biztosítják a megfelelő szilárdságot. Az összeállított bútorok lehetnek különböző polcos, fiókos, akasztós szekrények, amelyek többször szétszedhetők és új igényeknek megfelelően ismét összeállíthatók. Egyéni ízlés szerint festhetők, mintázhatók, lakkozhatók.

Dobozok
Az ajándék dobozok fehér színű nyílt hullámkartonból készülnek. A gyárilag előformázott síklapok egyszerűen kézi hajtogatással térbeli tárgyakká alakíthatók, összeállításukhoz nincs szükség ragasztóra vagy szerszámra. Az ajándék dobozok feliratozhatók és logózhatók. Kiválóan alkalmasak ajándékok esztétikus csomagolásához.

A képre rákkattintva megnézheti a fotógalériánkat!

 

Ezek is érdekelhetnek