Horoszkóp

Április 16-től 22-ig

ABC2004. 04. 22. csütörtök2004. 04. 22.
Horoszkóp


Kos (III. 21-IV. 20.)
Munka: Olyan dolgokat szeretne munkájában megvalósítani, amikről külföldi tanulmányi útján hallott vagy szaklapokban olvasott. Feletteseit is sikerül terveiről meggyőznie. Pénz: Egyik családtagja vagy közeli barátja a segítségére szorul. Nem várt pénzhez juthat a hétvége felé. Szerelem: Párja feltétel nélküli szeretete elvarázsolja, és kellemes hétvégét tölthetnek barátaik társaságában. A szerelemben nagy hatással lesz önre valaki a közvetlen környezetéből. Egészség: Energikus és fáradhatatlan!
{p}
Bika (IV. 21-V. 20.)
Munka: Annyi a munkája, hogy ki se látszik belőle. Munkatársaival kisebb feszültségek lehetnek a feladatok elosztása miatt, felettesei azonban elégedettek önnel. Pénz: Annyi a pénze, amennyit előteremt magának, de nem lesz oka panaszra. Úgy gondolja, végre magát is kényeztetnie kell egy kicsit. Szerelem: Párja ragaszkodása igazán tetszik önnek, sőt egészen mélyen megérinti. A függetlenek családalapításon törhetik a fejüket. Egészség: Ügyeljen az apróbb balesetekre, különösen a lábára vigyázzon!
{p}
Ikrek (V. 21-VI. 21.)
Munka: Munka, munka és még mindig csak munka, talán ez jellemezheti legjobban az elkövetkező hetet. Pénz: Még mindig nem annyi bevétele jön, mint amire számít, de egy barátja segítségére lesz az átmeneti gondok megoldásában. Szerelem: Párja szeretné otthonukat kicsit megújítani, az ön egyetértésével, de a héten ezek még csak tervek maradnak. A függetlenek találkozhatnak a jövő héten egy olyan partnerrel, aki szellemességével elvarázsolja őket. Egészség: Energiatartalékai szinte kimeríthetetlenek!
{p}
Rák (VI. 22-VII. 22.)
Munka: Végre körvonalazódik a változások iránya, és az ön számára kedvező fordulatok várhatók a hétvégére. Pénz: Mikor már úgy érzi, kicsit fellélegezhet, mindig jön valami váratlan kiadás. Legyen türelmes, nemsokára kicsit stabilizálódik a helyzete. Szerelem: Párjának szüksége van az ön érzelmi támogatására. Egy nagy beszélgetés segíthet feloldani a régi sérelmeket is. A függetlenek ne sírják vissza az elmúlt szerelmet, próbáljanak túljutni rajta. Egészség: Legyen óvatos a közlekedésben!
{p}
Oroszlán (VII. 23-VIII. 22.)
Munka: Szinte ellepik a teendők, de nem bánja, mert úgy gondolja, ahhoz, hogy minden az elképzelései szerint alakuljon, önnek is sokat kell tennie. Új munkatársak kiválasztása sem könnyű feladat. Pénz: Kezdi megtalálni számításait munkájában, már csak egy dolog izgatja: nem mindig határidőre kapja meg jövedelmét.  Szerelem: Párja igyekszik az ön titkos vágyait is kielégíteni. A szerelemben a félreértéseket a jövő héten tisztázhatják. Egészség: Fáradékonyabb a szokottnál, fogyasszon vitaminokat!
{p}
Szűz (VIII. 23-IX. 22.)
Munka: Energikusan lát heti feladatai elvégzéséhez, és a jövő héten sikeresen be is fejezi hátrahagyott munkáit. Feletteseitől újabb érdekes megbízásokat kap. Pénz: Anyagilag is kedvezően honorálják munkáját. Kényeztesse egy kicsit magát, vagy tegyen félre autója cseréjére, otthona felújítására. Szerelem: Legyen kevésbé kritikus párjával, és örüljön a kis dolgoknak is. Az egyedülállóknak sem kell már sokáig várniuk a szerelemre. Egészség: Ha fogyni szeretne, álljon ellent az "édes" kísértéseknek!
{p}
Mérleg (IX. 23-X. 22.)
Munka: Egyre jobban izgatja, hogy bizonyos feladataival nem tud időre végezni, mert nem állnak rendelkezésére a szükséges adatok, információk. Pénz: Az utazás és az ünnep leapasztotta pénztárcáját. Vállalkozásában vagy egy új ötlete valóra váltásából azonban újabb erőforrásokra bukkan. Szerelem: Párjával teljes az egyetértés, mind a munkában, mind a pénzügyekben. A függetlenek munkájuk révén találkozhatnak egy varázslatos személlyel. Egészség: Idegi alapon problémája lehet a vérnyomásával, cukrával!
{p}
Skorpió (X. 23-XI. 21.)
Munka: Az ünnepi kikapcsolódás önnek is jót tett. Újult erővel kezdi a munkát, amire szüksége is van, mert igencsak megszaporodtak a feladatok. Pénz: Anyagi helyzete kezd az elképzeléseinek megfelelően alakulni. Függőben lévő peres ügyét most megnyerheti, de anyagilag nem fog olyan jól járni, mint várta. Szerelem: Párja úgy érzi, ön többet költ kedvteléseire, mint kellene, és ebből nézeteltérések lehetnek. A függetlenek még nem készek egy új kapcsolatra. Egészség: Allergiás tüneteit kezeltesse!
{p}
Nyilas (XI. 22-XII. 20.)
Munka: Főnöke számít munkájára, és még több feladattal látja el. A munkatársakkal a jövő héten sikerül minden félreértést tisztáznia. Pénz: Némi javulást mutat anyagi helyzete. A családi, baráti segítségre már nem szeretne támaszkodni, bár tudja, hogy még szüksége lehet rá. Szerelem: Párja minden elkövet, hogy örömet szerezhessen önnek, és hogy a szerelmet visszahozza kapcsolatukba. Az egyedülállók még mindig a régi szerelem után vágyakoznak. Egészség: Legyen óvatos a közlekedésben!
{p}
Bak (XII. 21-I. 19.)
Munka: Rengeteg mindent szeretne elvégezni a héten. Izgatják az új feladatok, és néhány ötlete is van a megvalósításukra. Pénz: Vállalkozásából és munkájából több pénz folyik be a vártnál. Váratlan kiadása autójára vagy kommunikációs eszközeire (tévé, telefon, számítógép) lehet. Szerelem: Párjával együtt az otthonnal, a családdal, esetleg a gyermekkel kapcsolatos intéznivalók, problémák kötik le. Környezetében igen nagy hatással van önre valaki. Egészség: Ügyeljen az apróbb, otthoni balesetekre!
{p}
Vízöntő (I. 20-II. 18.)
Munka: Nem panaszkodhat, akad munkája bőven, még otthonra is jut belőle. Vágyai és tervei megvalósítása a legjobb úton halad. Használjon ki minden lehetőséget! Pénz: Nemcsak álmodozik az anyagi biztonsága megteremtéséről, de sokat is tesz érte. Pénzügyi támogatókra is találhat tervei kivitelezéséhez. Szerelem: Párja most azzal segít önnek, hogy az otthoni teendők nagy részét magára vállalja. A függetlenek kellemes partnerre találhatnak a jövő héten. Egészség: Ügyeljen folyadékháztartására!
{p}
Halak (II. 19-III. 20.)
Munka: Ragaszkodik megszokott munkatempójához, ebből semmi sem zökkentheti ki a héten. Nyugalmának és sikereinek oka a biztos otthoni háttér. Pénz: Még mindig otthona és környéke rendbetétele, felújítása viszi el pénze nagy részét. Tudja, hogy többet költ a tervezettnél, de régi álma teljesül ezzel. Szerelem: Párjával együtt dolgoznak otthonuk szebbé varázsolásán, és örülnek a változtatásoknak. Az egyedülállók ne zárkózzanak be, legyenek nyitottabbak a lehetőségre! Egészség: Fejfájásai lehetnek!

Ezek is érdekelhetnek