Horoszkóp június 4-től 10-ig

ABC2004. 06. 04. péntek2004. 06. 04.
Horoszkóp június 4-től 10-ig

Kos (III. 21-IV. 20.) Munka: Meg van győződve arról, hogy ön nélkül nem a megfelelően haladnak a munkában, ezért sokkal többet vállal magára, mint kellene. Maximalizmusát közvetlen környezete nehezen tolerálja.  Pénz: Elsődleges pénzforrása továbbra is munkája, de családi támogatásra is számíthat, ha szüksége lenne rá. Szerelem: Párkapcsolatába, ha megoldották az előző héten felmerült problémákat, visszatérnek a "régi szép idők". Az egyedülállókat elvarázsolhatja a baráti körből valaki. Egészség: Pihenjen többet!

Bika (IV. 21-V. 20.) Munka: Ha munkája átszervezésén, vagy esetleg munkahely-változtatáson töri a fejét, várjon ki, mert az idő még nem érett meg rá. A vállalkozók új termékkel vagy szolgáltatással bővíthetik tevékenységüket.  Pénz: Informatikai vagy kommunikációs berendezések cseréjére kell költenie, mert azok vagy elavultak, vagy meghibásodtak. Szerelem: Párjával a külföldi nyaralást el kell halasztaniuk, de egy hosszú hétvégét itthon is kellemesen tölthetnek el.  Egészség: Régi problémák újra jelentkezhetnek.

Ikrek (V. 21-VI. 21.) Munka: A munkájában bekövetkezett változások megerősítik önbizalmát. Már nemcsak hiszi, de tudja is, hogy az új szellemi kihívásoknak meg tud felelni. Pénz: Anyagi helyzete munkája révén a vágyainak megfelelően alakul, rendeződik.  Szerelem: Párjával családi problémákat kell elrendezniük, ezért lehet, hogy nyaralási terveik csúsznak egy kicsit. Az egyedülállók tudják, hogy most olyan partnerre van szükségük, akivel azonosan gondolkodnak a világról. Egészség: Fogyasszon több folyadékot!

Rák (VI. 22-VII. 22.) Munka: Most talán a szokásosnál kevesebb önbizalommal és energiával végzi munkáját, de a munkatársak segítőkészek. A változások még váratnak magukra. Pénz: Nem árt, ha kisebb megszorításokat alkalmaz pénzügyei rendben tartására. Az otthonával kapcsolatosan felmerülő javíttatások így is többe kerülnek, mint számította. Szerelem: Úgy érzi, párja sok mindenben korlátozza önt és a szerelem már csak illúzió a kapcsolatukban. A függetlenek sem biztosak érzéseikben.  Egészség: Ügyeljen a torkára és a derekára!

Oroszlán (VII. 23-VIII. 22.) Munka: Munkájával kapcsolatos elképzeléseiben váratlan akadályok merülhetnek fel. Főnökeinek kell a problémákat megoldani és tisztázni. Pénz: Pénzügyei tervei szerint alakulnak, ingatlannal kapcsolatos ügyletekből vagy vállalkozásából eredően. Szerelem: Párja nem igazán örül a lakáscsere gondolatának, bár tudja, hogy anyagilag kedvező lépés, mégis nehezen válna meg megszokott környezetétől. Az egyedülállók, bár tartós kapcsolatra vágynak, nehezen nyílnak meg. Egészség: Álmatlansággal küzdhet.

Szűz (VIII. 23-IX. 22.) Munka: Bár általában szerencsés időszaka van, mégis a héten feletteseivel nézeteltérése lehet a munkaszervezetlensége miatt. Feladatait környezeti és pénzügyi megfontolások miatt át kell dolgoznia. Pénz: Anyagi gyarapodása érdekében le kell cserélnie néhány kommunikációs eszközét, telefonját vagy számítógépét.  Szerelem: A közös célok kijelölésében konfliktusok lehetnek. Úgy érzi, párja nem érti meg önt. A függetlenek érzik és tudják, hogy egy tartós kapcsolatra találtak. Egészség: Érzelmileg labilis.

Mérleg (IX. 23-X. 22.) Munka: Sok örömet talál munkájában, ezért nem is törődik azzal, hogy túlórázik, mert hiszi, hogy a feladatokat csak így lehet jól megoldani. Pénz: Céljai megvalósításához rendelkezik a kellő anyagiakkal. Testvéreivel vagy közvetlen környezetével azonban lehetnek nézeteltérések pénzügyekben. Szerelem: Párja osztozik az ön sikereiben, de úgy gondolja, hogy az anyagiak előteremtése nem minden. A függetleneknek is fontosabb most a munkájuk, mint a szerelem.  Egészség: Ne hajszolja túl magát!

Skorpió (X. 23-XI. 21.) Munka: Külfölddel kapcsolatos ügyei jól indulnak, bár anyagi kérdésekben még tisztázni kell néhány dolgot. Használja kreativitását és meggyőzőképességét. Pénz: Pénzügyeiben jelentős változásoknak néz elébe, de ügyeljen a részletekre minden megállapodásánál. Kölcsön felvételére nem alkalmas az időpont. Szerelem: Párja külföldön szeretne az idén nyaralni, de lehet, hogy ez csak vágy marad és itthon töltik szabadságukat. Az egyedülállóknál felbukkanhat egy régi szerelem. Egészség: Energikus a héten.

Nyilas (XI. 22-XII. 20.) Munka: A munkáját érintő változtatásokról még nem döntött. Környezete és családja szerint nem jó ötlet munkahelyet változtatnia. Pénz: Nem igazán elégedett anyagi helyzetével. Egy külföldi utazásra azonban mindenképpen előteremti a pénzt, még ha kölcsönt kell is igénybe vennie. Szerelem: Párjával szabadságukat tengerparton szeretnék tölteni, és a szükséges anyagiak előteremtésén fáradoznak. A függetlenek egy elmúlt szerelmen keseregnek. Egészség: Nem lesznek problémái.

Bak (XII. 21-I. 19.) Munka: Ötleteit és elképzeléseit megvalósíthatja munkájában. Feletteseitől vagy megbízóitól több feladatot kap, amiben megmutathatja rejtett képességeit. Pénz: Anyagi helyzetén javíthat a munkájával kapcsolatos előadásokból, tanfolyamokból, esetleges publikációkból származó bevételeivel. Szerelem: Párjával azonos hullámhosszon vannak, szinte mindenben egyetértenek. A függetlenek tudják, hogy véget kell vetniük kapcsolatuknak, de nehezen szabadulnak. Egészség: Tegyen nagy sétákat.

Vízöntő (I. 20-II. 18.) Munka: Bizonytalansága miatt lassabban halad feladataival. Környezetével és munkatársaival vitába is keveredhet, mert nem tudják felvenni az ön tempóját. Pénz: Munkáját megfelelően honorálják, így családjára és gyermekére is szívesen költ, de ne vigye túlzásba az ajándékozást. Szerelem: Párjával egyetértenek abban, hogy egy kis szórakozásra vagy utazásra nagy szükségük van mindkettőjüknek. A függetlenek hamarosan rátalálnak a szerelemre. Egészség: Átmeneti allergiás tünetei lehetnek.

Halak (II. 19-III. 20.) Munka: Az esetleges főnökváltás új alapokra helyezheti munkáját és a környezetváltozás sem kizárt. Nem biztos, hogy azonosulni tud a történésekkel, de legyen türelmes, hamarosan kedvezőbbre fordulnak a dolgok. Pénz: Egy külföldi út többe kerül a tervezettnél, de teljesülhetnek vágyai és az öröm kárpótolja majd. Szerelem: Párjával feszültségek lehetnek néhány otthoni problémával kapcsolatban. Ne söpörjék szőnyeg alá a gondokat, próbálják átbeszélni és megtalálni a megoldást. Egészség: Mozogjon többet!

Ezek is érdekelhetnek