Horoszkóp

Szeptember 3-tól 9-ig

ABC2004. 09. 03. péntek2004. 09. 03.
Horoszkóp


Kos (III. 21-IV. 20.)
Munka: A héten annyi a feladata, hogy néha úgy érzi, összecsapnak feje felett a hullámok. Ne aggódjon, megvan önben a kellő energia, hogy a fontos munkákkal időre és kreatívan végezzen.
Pénz: Nemcsak otthonára tud költeni, de marad pénze a szórakozásra is.
Szerelem: Párjával együtt a ház körüli teendők foglalják le a hétvégén. Megelégedésükre gyorsabban haladnak a tervezetnél. A függetlenek érdeklődését felkeltheti valaki a környezetükben.
Egészség: Ügyeljen az apróbb balesetekre.

Bika (IV. 21-V. 20.)
Munka: A munkatársakkal folytatott beszélgetések során új ötletei támadnak, bár megvalósításukat még nem látja tisztán. Vegye számba erősségeiket és gyengeségeiket, így könnyebb lesz a célokat kijelölnie.
Pénz: Otthonára és környezetére kellett mostanában költenie. Családdal, esetleg szüleivel kapcsolatos kiadásai lehetnek.
Szerelem: Barátok társaságában tölthetik a hétvégén, és mindketten jól fognak szórakozni. Az egyedülállók szerencsések a szerelemben.
Egészség: Jól érzi magát.

Ikrek (V. 21-VI. 21.)
Munka: Úgy tűnik, hogy még a munkahelyén is az otthoni teendői járnak a fejében. Új szellemi kihívások is vonzzák, de még nem biztos benne, melyiket is válassza. Mindenképpen a tanulás és továbbképzés lehetőségeit keresi.
Pénz: Anyagi helyzete a héten a vágyainak megfelelően alakul.
Szerelem: Párja szerelmében és ragaszkodásában nem kell kételkednie. Segítse őt céljai sikeres megvalósításában. A függetlenek ragaszkodnak régi kapcsolatukhoz.
Egészség: Allergiás tüneteit kezeltesse.
{p}
Rák (VI. 22-VII. 22.)
Munka: Bár tudja, hogy a munkahelyén zajló eseményekre nincs befolyása, mégis kezd telelenni a "hócipője" a kialakuló helyzettel. Nem érdemes vitába szállnia feletteseivel, mert könnyen félreérhetik, esetleg támadásnak veszik szavait.
Pénz: Hobbijára költene a héten, de lehet, hogy gyermeke iskoláztatása elviszi a ráfordítandó összeget.
Szerelem: Párjával most sikeresen meg tudnak beszélni minden gondot, problémát, ami a családban felmerül.
Egészség: Kevesebb édességet fogyasszon.

Oroszlán (VII. 23-VIII. 22.)
Munka: Egy új munkaszerződés vagy a régi módosítása lehetőséget teremt, hogy anyagilag is kedvezőbb helyzetbe kerüljön. A részletekre azonban ügyeljen, nehogy később félreértések adódjanak.
Pénz: Anyagi helyzete is szerencsésebbre fordul, és talán nem lesz szüksége kölcsön igénybevételére.
Szerelem: Mindkettejüket a család anyagi helyzetének rendbetétele izgatja. Párja sokat dolgozik azért, hogy stabilizálódjon a helyzet. Együtt sikeresek lehetnek.
Egészség: Közlekedjen óvatosan.

Szűz (VIII. 23-IX. 22.)
Munka: Munkájával elképzelései szerint halad, és a honoráriummal is elégedett lehet. Egy-két külső tényező zavarhatja, de kellő kitartással és energiával uralja a helyzetet.
Pénz: Munkája révén anyagi helyzetével elégedett, és élvezi, hogy gondtalanul költhet.
Szerelem: Párkapcsolata minden tekintetben elképzelései szerint alakult. Sok múlott az ön alkalmazkodó természetén is. A függetlenek megpróbálják elhitetni magukkal, hogy minden úgy jó, ahogy van.
Egészség: Problémamentes.
{p}
Mérleg (IX. 23-X. 22.)
Munka: A váratlan feladatokkal is sikeresen megbirkózik a héten, bár belekerül néhány pluszórájába. Ha vállalkozása van, abban most sikeres és eredményes időszakot tudhat magáénak.
Pénz: Túlságosan elengedte a "gyeplőt", és a lehetőségeinél többet költött. Ha autóját szeretné lecserélni, kicsit még várjon.
Szerelem: Párja önzetlen szeretete és kifogyhatatlan energiája önt is ambicionálja, de néha már szeretne megállni legalább egy percre a "pörgésből".
Egészség: Ne idegeskedjen.

Skorpió (X. 23-XI. 21.)
Munka: Úgy gondolja, szerencsés, hogy olyan munkát talált, ami elképzeléseinek megfelelő, és biztosítja, hogy viszonylag függetlenül dolgozhasson.
Pénz: Ha most készül lakást cserélni, számítson rá, hogy a vártnál körülményesebben alakulnak az adásvétellel kapcsolatos ügyintézések. Bevételeivel elégedett.
Szerelem: Ha párjának voltak is kételyei és félelmei a lakáscserével kapcsolatban, mostanra már azonosulni tud az ön elképzeléseivel.
Egészség: Kisebb fejfájásokra számítson.

Nyilas (XI. 22-XII. 20.)
Munka: Sikerre számíthat egy elhúzódó állásügyben. Mindenesetre a megállapodásnál nagyon ügyeljen a részletekre és arra, hogy mindent foglaljanak írásba. Lehet, hogy emiatt továbbképzési terveit el kell halasztania.
Pénz: Ha most kölcsönt vesz fel, sikeresen átvészelheti ezt a bizonytalan időszakot.
Szerelem: Párja támogatására számíthat mind az anyagiakat, mind a hivatásával kapcsolatos kérdéseket illetően. A függetlenek hagyják magukat elvarázsolni.
Egészség: Nem lesznek problémái.
{p}
Bak (XII. 21-I. 19.)
Munka: Végre túljut azokon a feladatokon, amikkel már régóta foglalkozik. Főnökei elégedettek munkájával, ami megerősíti szakmai elhivatottságában. Régi vágyát szeretné megvalósítani, amikor egy szakmai tanfolyamra jelentkezik.
Pénz: Minden erőfeszítése ellenére még mindig bizonytalannak érzi anyagi helyzetét.
Szerelem: Párjával több meghívásnak is eleget kell tenniük a hétvégén. Az egyedülállók kicsit "kirakat"-szerelemnek érzik kapcsolatukat.
Egészség: Egyre jobban érzi magát.

Vízöntő (I. 20-II. 18.)
Munka: Lassan ugyan, de az elképzeléseinek megfelelően alakulnak munkájával kapcsolatos ügyei. Még olyan dolgokban is sikeres lehet, amire nem is számított. Egy kicsit több önbizalom most nem ártana.
Pénz: Környezetében lehet, hogy valaki az ön segítségére számít. Párja is egy rövid utazásra vágyik.
Szerelem: Párja szeretné önt meglepni valami apróbb ajándékkal. A hétvégén szórakozzanak együtt ismerőseikkel. A függetlenek jól érzik magukat kapcsolatukban.
Egészség: Problémamentes.

Halak (II. 19-III. 20.)
Munka: Aggódik a munkahelyén történő változások miatt. Nagyon ragaszkodik jelenlegi munkájához, és meg van győződve arról, hogy jól is végzi a dolgát. Reméljük, felettesei is így gondolják.
Pénz: A nyaralás és a sok meghívás is megviselte pénztárcáját. Munkájából származó bevételeire azonban számíthat.
Szerelem: Párja sokat dolgozott mostanában, így kevés időt tölthettek egymással. Az egyedülállók tartós és szerencsés kapcsolatra találtak.
Egészség: Migrénes fejfájásai lehetnek.

Ezek is érdekelhetnek