
Dejan Sztankovics megtalálta a Ferencváros új vezérét
magyarnemzet.hu

Alábbi ételeinket a december elején megjelenő Receptek adventtől húsvétig című könyvünkből válogattuk.
Narancsos kacsamell
Hozzávalók:2 db kacsamell4 db narancs1 evőkanál zsír1 kávéskanál méz0,5 dl narancslikőr.
A kacsamelleket a szegycsont mentén félbevágjuk, kicsontozzuk, a hártyáktól és az inaktól alaposan megtisztítjuk. A mellszeletek bőrét rácsos alakban bevagdossuk, besózzuk, és egy órán át állni hagyjuk. Egy lefedhető, vastag falú, kikent serpenyőben kisütjük a húsból a zsírját, amelyet leöntünk róla. A frissen kipréselt rostos narancslevet a húsra öntjük, és ebben fedő alatt puhára pároljuk. A fedőt levesszük, a pecsenyelevet beforraljuk, hozzáadjuk a mézet és a narancslikőrt. A húst kivesszük, deszkán a rostokra merőlegesen 1 cm vastagra szeleteljük, tálra rendezzük, a mártással leöntjük, és narancsszeletekkel díszítjük. Burgonyakrokett illik hozzá.
Vaníliás kifli
Hozzávalók:15 dkg liszt15 dkg vaj15 dkg darált dió15 dkg kristálycukor3 tasak vaníliás cukor15 dkg porcukor.
A lisztet, a vajat, a darált diót és a kristálycukrot alaposan összedolgozzuk. Ujjnyi vastagságú kis kifliket formálunk belőle, 200 fokra előmelegített sütőben 10-15 perc alatt megsütjük. Még forrón vaníliás porcukorban meghempergetjük.
magyarnemzet.hu
borsonline.hu
she.life.hu
vg.hu
beol.hu
origo.hu
nemzetisport.hu
vg.hu
nemzetisport.hu
origo.hu
life.hu
origo.hu