Horoszkóp

Február 25-március 3.

ABC2005. 02. 25. péntek2005. 02. 25.
Horoszkóp

Kos (III. 21-IV. 20.)
Munka: Sikeres hetet tudhat maga mögött. Néhány kisebb változtatásra biztosan szüksége volt, ahhoz, hogy a megfelelő ütemben haladhasson munkájával. A munkatársak talán érzékenyebben reagálnak az ön javaslataira, mint máskor.
Pénz: Hajlamos a túlzott költekezésre, ha otthonáról van szó.
Szerelem: Párjának változások lehetnek a munkahelyén, amitől idegesebb a szokottnál. Legyen most türelmesebb és megértőbb vele. A hétvégén kapcsolódjanak ki, lazítsanak egy kicsit.
Egészség: Vezessen óvatosan!

Bika (IV. 21-V. 20.)
Munka: Továbbra is sikerekre számíthat, sőt ügyei elképzelései szerint alakulnak. Lehetséges, hogy úgy érzi, még némi átszervezés szükséges ahhoz, hogy gördülékenyebb legyen a "gépezet". Vigyázzon, nehogy a mosdóvízzel együtt kiöntse a gyereket is.
Pénz: Anyagi ügyekben is szerencsés. Ha peres ügyéből pénzre számít, most azt is megkaphatja.
Szerelem: Párja nagyon vágyik egy külföldi utazásra, de lehetséges, hogy csak egy hosszú hétvége lesz belőle, esetleg baráti társaságban.
Egészség: Feszültebb a szokottnál.

Ikrek (V. 21-VI. 21.)
Munka: Olyan váratlan, pozitív események is bekövetkezhetnek, amikre álmában sem gondol. Támaszkodjon továbbra is szakmai tudására, és merjen élni az eddig rejtett képességeivel is, ezek adják sikerének kulcsát.
Pénz: Régi gondok jelentkezhetnek, sőt otthonában is meghíbásodhat valami.
Szerelem: Párja örül az ön sikereinek, de több pénzt szeretne látni a konyhaasztalon. Nem mindegy hogy hogyan fogalmaz, most akaratlanul is megsértheti kedvesét.
Egészség: Étkezéseiben ne legyen szélsőséges!
{p}
Rák (VI. 22-VII. 22.)
Munka: Nem mondhatni, hogy kitörő lelkesedéssel végzi feladatait. Mindenesetre kötelességtudata segítségére lesz az ügyek bonyolításában. Hajlamos most kisarkítani a dolgokat, és szélsőségesen állni néhány munkahelyi problémához.
Pénz: Egy szakmai úton többet költhet, mint tehetné.
Szerelem: Párja úgy gondolja, nem ártana, néhány kérdésben tiszta vizet önteni a pohárba. A hét végén lesz idejük egymásra, használják ki okosan az időt. Ön is megkönnyebbül, ha megbeszélik a dolgokat.
Egészség: Derékfájásai lehetnek.

Oroszlán (VII. 23-VIII. 22.)
Munka: Energiában nincsen hiány, mégis úgy érzi, egy helyben toporognak a feladatok megoldásában. Ön sokkal gyorsabban szeretne haladni, de a munkatársak nem állnak azonos szinten, így kicsit türelmesebbnek kell lennie.
Pénz: Egy régen megrendelt bútora vagy háztartási gépe megérkezhet, ami váratlan kiadással jár.
Szerelem: A hétvégén egy váratlan meghívásnak kell eleget tenniük, de az sem kizárt, hogy barátaik otthonukban lepik meg önöket. Mindenesetre nagyon kellemes hétvégére számíthatnak.
Egészség: Energikus.

Szűz (VIII. 23-IX. 22.)
Munka: Elégedett munkájával és ugyan egy-két határidős ügylete is van, de jól halad velük. A jövő héten felkínálhatnak egy olyan munkát, ami próbára teszi szakmai tudását. Főnökével nem egyezik a véleményük egy ügy megítélésében.
Pénz: Nincsenek gondjai, és szerencsésnek is mondhatja magát.
Szerelem: Túlságosan is sokat dolgozik, de szerencséje van, mert párja nagyon jól tűri, és mindent megtesz az ön kényelméért.  A függetleneket megérintheti egy kaland.
Egészség: Migrénes fejfájással küzdhet.
{p}
Mérleg (IX. 23-X. 22.)
Munka: Munkáját örömmel végzi, hiszen szinte csak olyan új feladatokat kap, amit nagyon szívesen végez. Ugyan nem jellemző önre, a héten mégis hajlamos szakmai vitákba keveredni, és a szokottnál erőteljesebben képviselni véleményét, ami meg is lepi környezetét.
Pénz: Gépkocsijával kapcsolatos váratlan kiadásokra számítson.
Szerelem: Egy régi meghívás esedékessé válik a hétvégén. Párja mindent megtesz azért, hogy a vendégek jól érezzék magukat. Ön is kiveszi részét a "munkálatokból".
Egészség: Jól érzi magát.

Skorpió (X. 23-XI. 21.)
Munka: Elképzelései szerint halad feladataival. Energikussága átragad környezetére is, és a munkatársak is mintha nagyobb fordulatszámra kapcsoltak volna. Mindezek mellett gondolkodjon el szakmai vagy továbbtanulási tervein is.
Pénz: Ha most indít be egy családi vállalkozást, számítson arra, hogy egy ideig csak viszi a pénzt.
Szerelem: Párja váratlan meglepetéssel állhat elő a hétvégén. Ez lehet egy mozi- vagy színházlátogatás, de nem kizárt egy baráti összejövetel sem.
Egészség: Jól van.

Nyilas (XI. 22-XII. 20.)
Munka: Ha munkahely-változtatásba fogott, a héten ne számítson gyors sikerekre. Váratlan ötlete lehet egy barátjának vagy ismerősének, érdemes megpróbálnia. Bízzon önmagában, biztosan megtalálja a jó megoldást.
Pénz: Egy régi járandóságát megkaphatja a héten.
Szerelem: Párja aggódik önért is, és neki is meg kell oldania egy feszítő családi problémát. Szeretné, ha mielőbb rendeződnének a felmerülő gondok. Önnek most nagyobb szüksége van a biztos családi hátérre, mint valaha.
Egészség: Ne idegeskedjen!
{p}
Bak (XII. 21-I. 19.)
Munka: Energikusan és meglepően gyorsan halad feladataival. Környezetéből új lehetőségekre is számíthat. Olyan feladatokkal is megbízhatják, ami nagyobb elmélyülést igényel. Ha valaki, ön tudja, hogy a sikerért nagyon meg kell dolgozni.
Pénz: Sikeresebb időszaka van, még ha néha nem is úgy érzi.
Szerelem: Párját lehet, hogy új szellemi utak vonzzák, vagy továbbképzése köti le, de szüksége van az ön támogatására.  A hétvégén kiránduljanak, vagy csak pihenjenek otthon.
Egészség: Közlekedjen óvatosan!

Vízöntő (I. 20-II. 18.)
Munka: Ha eddig még nem jutott túl egy-két problémán, most jó esélye van arra, hogy megoldja őket. Higgyen saját szakmai képességeiben, és ne hagyja magát elbizonytalanítani. Bár ön nagyon független személyiség, néha a barátok véleményét is érdemes kikérni, sőt hallgatni is rájuk.
Pénz: Családi gyarapodásra számíthat.
Szerelem: Párjával bár teljes az összhang, a család anyagi ügyein könnyen összekaphatnak. Mindez csak múló vita és egy kis erőfitogtatás.
Egészség: Fogászati vagy ízületi gondok jelentkezhetnek.

Halak (II. 19-III. 20.)
Munka: Sok olyan feladattal kell foglalkoznia, amiket eddig halogatott. Szerencséjére a környezete nagy segítségére van. Gondolatban azonban egészen másutt jár, így nagyobb a hibalehetőség is.
Pénz: Nincsenek anyagi gondjai, sőt megengedheti magának, hogy kedvteléseire most többet költsön.
Szerelem: Párja meglepetés-buliját ne rontsa el azzal, hogy leleplezi az utolsó pillanatban. A születésnapján rádöbbenhet, hogy mennyivel többen szeretik, mint gondolta volna.
Egészség: Ne idegeskedjen!

Ezek is érdekelhetnek