Horoszkóp

Április 15-21.

ABC2005. 04. 15. péntek2005. 04. 15.
Horoszkóp

Kos (III. 21-IV. 20.)
Munka: Munkájával jól halad, és ezt annak köszönheti, hogy pozitívan áll a feladatokhoz. Az sem zavarja, hogy meglehetősen sok jövés-menéssel jár az ügyek intézése, hiszen lételeme a mozgás. Ha vizsgákra készül, most korábbra is hozhat egy időpontot.
Pénz: Váratlan pénze jöhet.
Szerelem: Párkapcsolata problémamentes, párja ragaszkodik önhöz, és a főbb kérdésekben egyetértenek. A hétvégén lehet, hogy egy sportesemény kerül érdeklődése középpontjába, amin a barátokkal részt is vehet.
Egészség: Jól van.

Bika (IV. 21-V. 20.)
Munka: Még mindig hallatlanul sok a munkája, és az elvárások is magasak, de már látja az "alagút végét". Szerencséjére a külső körülmények is jól alakulnak, így képes határidőre végezni ügyeivel. Önbizalma és önbecsülése is megerősödik.
Pénz: Tartalékai gyarapodhatnak.
Szerelem: Párja teljesen átadta magát a családi ügyek intézésének. A hétvégi programot is megszervezi barátaikkal közösen, de ön szinte csak az utolsó pillanatban értesül róla.
Egészség: Jól érzi magát, de kevesebb édességet fogyasszon!

Ikrek (V. 21-VI. 21.)
Munka: Elképzelései szerint alakulnak ügyei, és ebben a barátoknak és a külvilágnak is fontos szerepe van. Sikerének záloga, hogy higgyen elképzeléseiben és merjen nagyokat álmodni.
Pénz: Kisebb plusz bevételre és lassú javulásra számíthat.
Szerelem: Párja nemcsak támogatja vágyai megvalósításában, de lehetséges kapcsolatait is felhasználja, hogy segítse önt. A hétvégi baráti összejövetelen jól érzik magukat és hasznos tanácsokat is kaphatnak.
Egészség: Allergiás tüneteit ne hanyagolja el.
{p}
Rák (VI. 22-VII. 22.)
Munka: A munkahelyi változások még eltartanak egy ideig, de a jelenlegi helyzet meggyőzi önt arról, hogy szakmai tudása és elkötelezettsége miatt biztos helye van. Persze a kis ördög még mindig motoszkál önben, és néha még azt sem hiszi el, amit lát.
Pénz: Anyagilag kifejezetten sikeres időszaka van.
Szerelem: Párja arra biztatja önt, hogy ne legyen kishitű, és bízzon jobban saját képességeiben. Rá mindig számíthat, és úgy áll ön mellett, mint egy kőszikla.
Egészség: Ne legyen szélsőséges étkezéseiben!

Oroszlán (VII. 23-VIII. 22.)
Munka: A hét különösebb gondok nélkül zajlik. Lassan kezdenek kilábalni a kezdeti nehézségekből, és a csapat is egységesebb. Önt mintha új szellemi kihívások vonzanák, egy szakmai tanfolyamon vagy egy tanulmányúton szeretne részt venni.
Pénz: Anyagilag jobb helyzetbe került.
Szerelem: Párjának szüksége van az ön érzelmi támogatására. A legnagyobb baj az, hogy nem hisz eléggé saját képességeiben, és ez elbizonytalanítja őt cselekedeteiben.
Egészség: Fogászati vagy bőrproblémáival foglalkozzon!

Szűz (VIII. 23-IX. 22.)
Munka: Rengeteg energiát fektet egy megbízás teljesítésébe, és egyáltalán nincs meggyőződve arról, hogy megéri a dolog. Ha otthona felújításába kezdett, a munkálatok a héten befejeződhetnek, végre.
Pénz: Anyagi helyzete változatlan, de egyáltalán nem rossz.
Szerelem: Párja otthonuk csinosításával van elfoglalva, és nem szívesen szakítja meg teendőit a hétvégén sem. A barátokat is be lehet vonni egy-két apróbb feladat elvégzésébe, és utána jobban esik egy kis lazítás is.
Egészség: Pihennie kell!
{p}
Mérleg (IX. 23-X. 22.)
Munka: Tennivalói egyelőre nem akarnak fogyni, de vannak ötletei, hogyan haladhatnának gyorsabban. Környezetét és a munkatársakat is magával ragadja optimizmusa. Ha közszereplő, most népszerűsége megnőhet.
Pénz: Vannak titkos vágyai, és ezzel kapcsolatban kedvező ajánlatot is kaphat.
Szerelem: Párja szeretné, ha a hétvégén kimozdulnának otthonról. Biztosan örülne egy jó mozinak vagy színházi előadásnak, de az sem kizárt, hogy egy baráti meghívásnak kell eleget tenniük.
Egészség: Jól érzi magát.

Skorpió (X. 23-XI. 21.)
Munka: Még mindig a munka áll az első helyen, és nem panaszkodhat, van mit tennie. Főnöke bizalmát továbbra is élvezi, és önállóan dönthet az ügyek nagy részében. Leterheltsége miatt nem marad ideje az otthoni teendőkre.
Pénz: Próbáljon kicsit félretenni, ha teheti.
Szerelem: Párja megpróbál segíteni önnek, amiben tud. Neki is megszaporodtak ugyan a munkahelyi feladatai, de szakít időt az otthoniak elvégzésére is.
Egészség: Általában jól van, de ha allergiás tünetek jelentkeznek, foglalkozzon velük!

Nyilas (XI. 22-XII. 20.)
Munka: Örömmel megy dolgozni mostanában, mert érzi, hogy szükség van önre. Lehetősége van kiélni kreativitását és megmutatni tudását, ettől önbizalma megerősödik. A munkatársak segítsége nélkül azonban nem érezné ilyen jól magát! Pénz: Anyagi helyzetén még nem érzi egyértelműen a javulást, de a folyamat már elindult. Szerelem: Párkapcsolata örömteli, és a hétvégi kirándulás is jól sikerül. Az egyedülállók újra csak vágyakoznak a szerelemre, de vajon egy újra, vagy a régi után? Egészség: Nagyon energikus.
{p}
Bak (XII. 21-I. 19.)
Munka: Az otthoni munkálatok nagy részét a hétvégére befejezheti. Ne izguljon, a munkahelyi teendői megvárják. Főnöke alig várja, hogy visszatérjen a munkába, és a jövő héten megnövekednek feladatai is.
Pénz: Bevételei nagy részét még mindig az otthonára költi. Persze az igényei is magasak, nemcsak az árak.
Szerelem: Párja is boldog, hogy túl vannak a munkák nehezén, és végre lazíthatnak egy kicsit. A hétvégi sütögetős partinak a régi barátok is nagyon örülnek.
Egészség: Nincsenek gondjai.

Vízöntő (I. 20-II. 18.)
Munka: A sikerek nem homályosították el tisztán látását. Most is ugyanolyan kötelességtudóan és lelkesen végzi feladatait, mint azelőtt. Környezete és felettese buzdítására lehet, hogy egy szakmai tanfolyam vagy egy továbbképzés szervezésébe kezd.
Pénz: Anyagi helyzete változatlan, de váratlan pénzek is jöhetnek.
Szerelem: Párja és családja támogatja elképzelései megvalósításában. A közös családi programokra azonban muszáj időt szakítania.
Egészség: Fogászati gondok jelentkezhetnek.

Halak (II. 19-III. 20.)
Munka: A siker érdekében minden tartalék energiáját mozgósítania kell. Mivel nagyon fontos önnek a munkája, tartsa ezt szem előtt. Karrierje építése vagy pozíciója megőrzése most különleges szerepet kap.
Pénz: Anyagilag jobban áll, mint gondolná. Kisebb-nagyobb nem várt bevételek jöhetnek.
Szerelem: Párja ragaszkodik önhöz, és ezt ön is értékeli, de több figyelmet igényel. Ha tehetik, a hétvégén utazzanak el, vagy egyszerűen zárják magukra az ajtót.
Egészség: Energikus, de ne értékelje túl az erejét.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Szabadföld Google News oldalán is!

Ezek is érdekelhetnek