Horoszkóp

Január 27-február-2.

ABC2006. 01. 27. péntek2006. 01. 27.
Horoszkóp

Kos (III. 21-IV. 20.)
Munka: Munkájával kapcsolatos titkos vágyairól, elképzeléseiről még ne beszéljen senkinek. Lehet, hogy még önben sem tisztázódtak pontosan az ötletei, és nem is tudná most úgy megfogalmazni őket, hogy ne értsék félre. Adjon magának egy kis időt, hogy kiforrhassanak tervei.
Pénz: Ha esetleg kölcsönre van szüksége, most kedvező elbírálásban lehet része.
Szerelem: Párkapcsolata ösztönzőleg hat önre. Ha még nem házasodtak össze, most felmerülhet kedvesében a gondolat.
Egészség: Nem lesznek gondjai.

Bika (IV. 21-V. 20.)
Munka: Ha a munkájával kapcsolatos jogi kérdésekben eddig nem sikerült haladást elérnie, hamarosan előrelépésekre számíthat. A héten még kicsit kaotikus lehet a helyzet, ha új alapokra kíván helyezni egy-két ügyet. Ne siettesse az eseményeket, legyen türelmesebb!
Pénz: Sikeresebb időszaka van, de a családra többet kell költenie.
Szerelem: Párja eddig is támogatta tervei megvalósításában, és ez most is így van. A hétvégét töltsék baráti társaságban, szükségük van egy kis lazításra!
Egészség: Jól van.

Ikrek (V. 21-V. 21.)
Munka: Teszi a dolgát, de nem biztos az eredményekben. Lehet, hogy titokban egy régi álma megvalósításán is dolgozik. Új szellemi kihívások is vonzzák, és lehet, hogy újra tanulásra adja a fejét. A külvilág is felfigyel képességeire munkáin keresztül.
Pénz: Ha van peres ügye, abban most 180 fokos fordulatra számíthat.
Szerelem: Párjának sem mindig tudja pontosan elmagyarázni, hogy mit miért tesz, és ebből adódhatnak a félreértések. Szerencsére a szerelem a régi önök között.
Egészség: Ne hajtsa túl magát!
{p}
Rák (VI. 22-VII. 22.)
Munka: Az elmúlt időszakban csak úgy hagyta maga körül történni az eseményeket, mintha nem is az ön életéről lenne szó. Most viszont úgy érzi, muszáj gyökeresen változtatnia, különben egyre inkább elveszíti az önbecsülését.
Pénz: Minden tartalékát elvitte egy családi gond megoldása, és még nem javul a helyzet.
Szerelem: Ha nem beszéli meg párjával a gondjait, ne csodálkozzon, ha nem érti meg önt. A hétvégén maradjanak otthon és hagyják, hogy az érzelmeik vezessék önöket.
Egészség: Érzelmileg szélsőséges.

Oroszlán (VII. 23-VIII. 22.)
Munka: Ha a hétvégén is dolgoznia kell, számtalan kisebb akadállyal kell megküzdenie. Egyébként is jellemző erre a hétre, hogy a külső körülmények nagy hatással vannak munkájára. Ennek ellenére sikeresen megbirkózik a feladatokkal.
Pénz: Valami olyasmit vásárolhat a héten, amire egyáltalán nincs szüksége.
Szerelem: Párjának most hiába is magyarázza munkahelyi gondjait, nem talál megértő fülekre. Kedvese úgy gondolja, hogy változtasson, ha nem elégedett.
Egészség: Mozogjon többet, és ne nassoljon!

Szűz (VIII. 23-IX. 22.)
Munka: Határidős munkáival küszködik a héten, de szerencsére nagyon jól kommunikálja a feladatait és szakmai rutinja is segíti. Mindenesetre, ha valamely kérdésben még nem lát elég tisztán, tartózkodjon a véleménynyilvánítástól, mert feszültségeket szülhet.
Pénz: Különmunkákból jöhet bevétele.
Szerelem: Párjának szüksége van az ön racionális meglátásaira, mert mostanában nem találja a helyét. A hétvégén iktassanak be egy kirándulást, hogy mindketten kikapcsolódhassanak.
Egészség: Közlekedjen óvatosan!
{p}
Mérleg (IX. 23-X. 22.)
Munka: Többször keveredik önellentmondásba munkahelyi ügyek miatt. Ráadásul most a külső események sem segítik az eligazodásban. Elég képlékeny a helyzet, így nem csoda, ha ön sem tudja, hogy melyik "ujját is harapja" meg. Hagyja kiforrni elgondolásait!
Pénz: Anyagilag változatlanul szerencsés helyzetben van.
Szerelem: Mindkettejük biztos pontja az otthonuk. Most itt érzik magukat teljes biztonságban, hiszen a munkahelyi változások mindkettejüket megviselik.
Egészség: Váratlan gondok jelentkezhetnek.

Skorpió (X. 23-XI. 21.)
Munka: Próbálja ugyan kivonni magát a külső körülmények hatása alól, de ez minden szinten érinti, a munkáját és személyét is, így lehetetlen. Próbálja a dolgok jó oldalát nézni. Ez egy kiváló időszak az önérvényesítésre, és hogy megmutathassa szakmai rátermettségét.
Pénz: Változatlan a helyzete, de nem rossz.
Szerelem: Kapcsolatukban helyre állt a "rend". A hétvégét töltsék szórakozással barátaik társaságában. Nem kizárt, hogy családi gondokkal is szembe kell nézniük.
Egészség: Gondoskodjon energia-utánpótlásról.

Nyilas (XI. 22-XII. 20.)
Munka: Képességei szerint a legtöbbet nyújtja, és szinte "halálra" is dolgozza magát, mégis gondjai vannak a feladatai elvégzésével, mert nem kapja meg a szükséges anyagokat időben. Ha találna egy olyan munkahelyet, ahol legalább ennyit keresne, most biztosan váltana, annyira elege van.
Pénz: Késéssel ugyan, de megkapja járandóságait.
Szerelem: Kedvese nem biztos, hogy megérti helyzetét, mert talán ön sem tud mindent úgy elmagyarázni neki, ahogyan szeretné. Félreértések adódhatnak.
Egészség: Energiahiányos.
{p}
Bak (XII. 21-I. 19.)
Munka: Szerencsére nemcsak az ön meggyőződése szerint jók az ötletei, hanem felettese szerint is. Így szabad kezet kap, hogy dolgozhasson rajtuk, és rejtett képességeit is megmutathassa. Egyelőre még ne beszéljen a feladatairól, most félreérthetik.
Pénz: Váratlan bevételek jöhetnek, de sajnos hamar el is "úsznak".
Szerelem: Párja megérti, hogy önt mennyire leköti a munkája, de szeretné, ha több időt töltenének együtt. Kicsit elhanyagoltnak érzi magát.
Egészség: Ízületi gondok jelentkezhetnek.

Vízöntő (I. 20-II. 18.)
Munka: Lehet, hogy úgy érzi, tervei megvalósulatlan álmok maradtak csupán. Pedig sok mindent elért, sőt sikeresen megvalósított. Barátai és családja is támogatja a megkezdett út folytatásában. Ne legyen kishitű, hiszen még mindig vannak olyan rejtett képességei, amiket még nem hozott felszínre. Tegye meg!
Pénz: Nem várt kiadásokra számítson!
Szerelem: Párja szerelmében biztos lehet. Ő az, aki erősíti önbizalmát és mindig ön mellett áll. A születésnapi ajándékok varázslatosak.
Egészség: Érzelmileg szélsőséges.

Halak (II. 19-III. 20.)
Munka: Nincsenek könnyű napjai, de igazából önmagával nincs tisztában. Nem tudja, hogy a megváltozott körülmények között mit és hogyan tegyen. Abban is bizonytalan, hogy egyáltalán számítanak-e a munkájára, ráadásul túl érzékenyen reagál a legkisebb problémára is.
Pénz: Azt sem bánja, ha minden tartaléka elfogy, de most szívesen elutazna pár napra.
Szerelem: Párja megérti gondjait, de átérezni nem tudja. Ennek ellenére ön mellett áll, és bízik abban, hogy jobbra fordulnak az ügyei.
Egészség: Pesszimista.

Ezek is érdekelhetnek