Horoszkóp

Január 6-12.

ABC2006. 01. 06. péntek2006. 01. 06.
Horoszkóp

Kos (III. 21-IV. 20.)
Munka: Bár kicsit döcögve indulnak be a dolgok a hét elején, de tele van tenni akarással és ötletekkel. Főnökét is meg tudja győzni, hogy minél előbb vágjanak bele a szükséges átszervezésekbe. Kreativitása sikereket hoz a héten.
Pénz: Anyagilag sem áll rosszul, de van néhány ki nem fizetett számlája, amit most kell rendeznie.
Szerelem: Párja boldogan "meghosszabbította" volna az ünnepeket, de sajnos erre nem lesz lehetősége. Kapcsolatuk zökkenőmentes.
Egészség: A gyomra még mindig érzékeny lehet.

Bika (IV. 21-V. 20.)
Munka: Értékelje az elmúlt év eredményeit, és, ha kell, változtasson néhány részleten. Az alapok jók, de lehetséges, hogy olyan terveket dédelget, amikhez újra kell gondolnia a helyzetet. Vigyázzon, nehogy kiöntse a mosdóvízzel együtt a gyereket is!
Pénz: Reményei szerint jönnie kell még valamilyen pénznek, ami helyre billenti egy kicsit.
Szerelem: A családi terveket illetően egyetértés van. Kedvesének nagyszabású elképzelései vannak erre az évre is.
Egészség: Fogászati gondjai újra jelentkezhetnek.

Ikrek (V. 21-V. 21.)
Munka: Általában szerencsésen alakulnak munkával kapcsolatos ügyei. Ezen a héten mégis úgy érzi, hiába is próbál gyorsan haladni ügyeivel, valami mindig lelassítja. Tegye a dolgát, mint rendesen, hiszen legbelül tudja, hogy jól végzi a munkáját.
Pénz: Az ünnepekre kiköltekezte magát, így most meg kell húznia a nadrágszíjat.
Szerelem: Párja lehet, hogy megfázott és belázasodott, így a héten az ön ápolására szorul. A jövő hét végére már jobban lesz, de adjon neki vitaminokat is!
Egészség: Jól érzi magát.
{p}
Rák (VI. 22-VII. 22.)
Munka: Az év első hetei újra megerősítik abban, hogy nem igazán kell használnia meglévő képességeit munkája során. Ettől feleslegesnek érezheti magát, és lehet, hogy elgondolkodik egy új álláslehetőségen vagy egy pluszmunkán.
Pénz: Munkájából nem jön annyi jövedelme, ami minden kiadását fedezné.
Szerelem: Párjának sok terve van, amit meg szeretne valósítani munkájában, de ehhez szüksége van arra a biztos háttérre, amit csak ön tud neki biztosítani.
Egészség: Fizikailag jól van, de érzelmileg hullámzó.

Oroszlán (VII. 23-VIII. 22.)
Munka: Munkájában tudja, hogy mit hogyan kellene tenni ahhoz, hogy gördülékenyebben menjenek a dolgok, de főnöke nem támogatja ebben. A kérdés az, hogy meddig tudja tolerálni a szakmai hozzá nem értést, ami már tűrőképessége határait feszegeti.
Pénz: Egy kis pluszpénz jól jönne, pótolni a hiányokat, de hát most kinek nem?
Szerelem: Párjának sem indul gördülékenyen az új év, de bizakodóbb, mint ön. A hétvégét töltsék baráti körben, hogy megfeledkezhessenek a gondjaikról.
Egészség: Jón van, és energikus.

Szűz (VIII. 23-IX. 22.)
Munka: Az év végi hajrá után pihenhetett egy keveset, de most újra a munka sűrűjébe kell vetnie magát. Nem is baj, hiszen szereti a kihívásokat, és miután híresen precíz, most lesz ideje jól átnézni a keze közül kikerülő munkákat. Ne vállaljon be mindent!
Pénz: Nincsenek gondjai, költsön most magára is egy kicsit.
Szerelem: Párjának szüksége van az ön kritikus észrevételeire munkájával kapcsolatban. A hét vége rokonlátogatással vagy kirándulással telhet.
Egészség: Allergiás tünetek jelentkezhetnek.
{p}
Mérleg (IX. 23-X. 22.)
Munka: Munkájával kapcsolatos elképzelései szerencsésen alakulnak. Ami az év végén nyugtalanította, az most rendeződni látszik, és az ön javára alakulhat. Szakmai rátermettsége biztos alapokon nyugszik, így nem kell aggódnia.
Pénz: Általában is szerencsés időszaka van ezen a téren, de most extra bevétele is jöhet.
Szerelem: Párja nagy lelkesedéssel vág neki a munkahelyi feladatainak, de bizonyos erők lassítják a megvalósítást. Számít az ön megértésére és vigasztaló szavaira.
Egészség: Közlekedjen nagyon óvatosan!

Skorpió (X. 23-XI. 21.)
Munka: Bár azt remélte, hogy legalább az év eleje egy kicsit lazább lesz, de nyakukba zúdul a munka. Főnöke számít az ön munkabírására és gyorsaságára. Szerencsére kettejük között teljes az összhang, és jól tudnak együtt dolgozni.
Pénz: Csak annyi gondja lesz, amennyit csinál magának.
Szerelem: Párjával beszéljék meg azokat a visszatérő problémákat, amik mindkettejüket idegesítik. Ha tiszta vizet öntenek a pohárba, minden jobban megy majd, hiszen nincsenek nagy gondok.
Egészség: Érzelmileg kiegyensúlyozatlan.

Nyilas (XI. 22-XII. 20.)
Munka: Energikusan lát feladatai elvégzéséhez, bár nem örül, hogy túlóráznia kell, hogy megfelelően haladhasson munkájával. Természetesen főnöke kijelentése, miszerint csak az ön szakmai képességeivel lehet jól megoldani az ügyeket, nagyon hízelgő.
Pénz: Jobban áll, mint gondolta, most megfontoltabban vásárolgatott.
Szerelem: Nem is álmodta volna, hogy párkapcsolatában még mindig meg tudnak újulni. A fontos az, hogy mindketten nemcsak szeretik, de tisztelik is egymást.
Egészség: A vérnyomására ügyeljen!
{p}
Bak (XII. 21-I. 19.)
Munka: Munkája akad bőven, de a legjobb tudása szerint végzi. Lesznek olyan ügyek, amik nem az elképzelései szerint alakulnak, de ha nem adja fel - és ez nem jellemző önre -, később pozitív irányt vehetnek.
Pénz: Sokat költött, és most nem látja tisztán, miből is pótolhatja "veszteségeit".
Szerelem: Párja a barátokkal és munkatársakkal együtt meglepetésbulira készül az ön születésnapján. Bár jobban szereti a kiszámítható dolgokat, mégis örülni fog a váratlan eseménynek.
Egészség: Ne essen túlzásokba!

Vízöntő (I. 20-II. 18.)
Munka: Bizonytalan a munkájával kapcsolatban. Egyrészt, bár kétségkívül sikereket könyvelhet el magának, megingott a hite abban, amit csinál. Másrészt nem tudja, hogy vajon valóban minden képessége megvan-e ahhoz, hogy ezt a tevékenységet folytassa. Higgyen magában, ne adja fel, és hallgassa meg barátai véleményét!
Pénz: Kisebb, váratlan kiadások lehetnek.
Szerelem: Párja megpróbálja tartani önben a lelket. A hétvégén pihennének, de egy baráti meghívásnak eleget kell tenniük.
Egészség: Nem lesznek gondjai.

Halak (II. 19-III. 20.)
Munka: Egy új helyzetben találja magát az év elején. Ez lehet egy főnökváltás, de lehet, hogy új megbízásokat kap. Mindenesetre változatosan indul az újév, de ha szakmai rutinjára támaszkodik, nem lesznek gondjai, sőt több ügyet az elképzelései szerint alakíthat. Ha kell, vegye igénybe széles körű kapcsolatait.
Pénz: Anyagi helyzete változó, de nem rossz.
Szerelem: Párkapcsolata most igazán felhőtlen. Párja támogatja, és nyugodt hátteret biztosít önnek. Kisebb gondok lehetnek a rokonsággal.
Egészség: Jól van.

Ezek is érdekelhetnek