Horoszkóp

Március 24-30.

ABC2006. 03. 24. péntek2006. 03. 24.
Horoszkóp

Kos (III. 21-IV. 20.)
Munka: Végre kezdi látni az alagút végét. Lassan rendeződnek azok az ügyei, amikkel újra foglalkozni kényszerült. Lehetséges, hogy segítői is akadnak a feladatok megoldásában. Igazságérzete arra ösztönzi, hogy ne rejtse véka alá véleményét, de ez most nem lenne szerencsés, mivel túlságosan érzelmei befolyása alatt áll.
Pénz: Nem panaszkodhat, magára is költhet, de ne essen túlzásokba.
Szerelem: Minden a legnagyobb rendben van, de terveiket mindketten "rózsaszín szemüveggel" nézik.
Egészség: Kicsit feszült.

Bika (IV. 21-V. 20.)
Munka: Hivatásbeli sikereit egyrészt annak köszönheti, hogy aktiválni tudja minden szakmai képességét az ügyek megoldásában, másrészt annak, hogy befolyásos támogatói is akadnak. Elismerésekben sincs hiány, bár néhány mögött irigység is meghúzódik. Mindenkinek nem lehet és nem is kell megfelelni!
Pénz: Munkájában elért eredményeinek meglesz az anyagi vonzata is.
Szerelem: Kedvese jól tudja, hogy sikereit rengeteg munka árán érte el, és szeretné, ha pihenésre is szánna időt.
Egészség: Ne hajtsa túl magát!

Ikrek (V. 21-VI. 21.)
Munka: Tele van tettvággyal, és úgy érzi, hogy ideje ötleteit útjukra bocsátani. Terveiről szabatosan és szilárd meggyőződéssel tud nyilatkozni, és világosan látja az elérendő célokat. Mégis néha a kevesebb több! Ne sürgesse az ügyek alakulását, mert az elhamarkodott lépések nem vezetik sikerre.
Pénz: Tovább nyújtózkodik, mint a takarója ér.
Szerelem: Túlságosan leköti elképzeléseinek megvalósítása, így nem veszi észre, hogy párjának elege van a másodhegedűs szerepből.
Egészség: Hajlamos a túlzásokra.
{p}
Rák (VI. 22-VII. 22.)
Munka: Természetes vágyunk, hogy olyan munkát végezhessünk, amitől jólérezzük magunkat, és amiben örömet találunk. Ez most önnél nem így van, és ettől sikertelennek és tehetetlennek érzi magát. A barátok próbálnak önnek segíteni, de eddig még nem kapott olyan ajánlatot, amit el tudott volna fogadni. Ne adja fel a reményt!
Pénz: Tehetsége révén különmunkákból jöhet bevétele.
Szerelem: Párja biztos abban, hogy hamarosan fordul a kocka, és minden elrendeződik ön körül.
Egészség: Hangulatilag erősen hullámzó.

Oroszlán (VII. 23-VIII. 22.)
Munka: Legalább már kezd hinni, abban, hogy megtalálja az önnek legmegfelelőbb munkát. Bár vannak eredmények jelenlegi munkahelyén is, de ezek ön szerint csak csalóka sikerek. Főnöke továbbra is számít az ön szakmai tapasztalataira, és elégedett is a munkájával, de az elvárások alatta vannak az ön szakmai tudásának.
Pénz: Változatlan helyzete, de váratlan kiadások jöhetnek.
Szerelem: Kedvese mindenben ön mellett áll, és örül annak, hogy kicsit optimistábban látja a jövőt.
Egészség: Sokkal jobb a közérzete.

Szűz (VIII. 23-IX. 22.)
Munka: Túlságosan nagy befolyást gyakorolnak a külső körülmények munkájára, és ezek eddig hátráltatták. Ennek most vége szakad, és kezelhetőbbé válnak az ön körül zajló események. Lehetséges, hogy egy régi munkája olyan sikereket hoz a héten, amire már nem is gondolt. Támaszkodjon továbbra is szakmai képességeire!
Pénz: Ha szeretné gépkocsiját lecserélni, kaphat jó ajánlatokat, de legyen körültekintő.
Szerelem: Párja a hétvégére kirándulást vagy rokonlátogatást tervez, és nincs alóla kibúvó!
Egészség: Fel van villanyozva.
{p}
Mérleg (IX. 23-X. 22.)
Munka: Nem biztos, hogy az újonnan szerzett szakmai tapasztalatait zökkenőmenetesen át tudja ültetni a gyakorlatba. Kiváló ötletei vannak a munkamenet egyszerűsítésére, de a helyzet még nem érett meg rá. Maradjon meg egyelőre a tervezésnél, és várja ki a megfelelő pillanatot. Támogatói is akadnak!
Pénz: Továbbtart a szerencsés időszaka.
Szerelem: Párjának van egy-két elképzelése, amire ön szerint még nincs meg a kellő anyagi fedezetük, bár ön is egyetért a tervekkel.
Egészség: Hajlamos túlfeszíteni a húrt.

Skorpió (X. 23-XI. 21.)
Munka: Biztos, hogy sokkal többet vállal magára, mint kellene. Lehet, hogy bizonyítani szeretne? Maximum saját magának, mert főnöke tisztában van az ön képességeivel, és számít az ön munkájára.  Ne hajtsa "halálra" magát, azzal senkinek sem használ, csak kimerül, és akkor hibázhat is.
Pénz: Helyzetében nagy változások nincsenek.
Szerelem: Az egyedülállók egy váratlan és izgalmas kalandra számíthatnak. A párkapcsolatban élőknél nincs felhő az égen.
Egészség: Pótolja az energiaveszteségeit, mozogjon sokkal többet!

Nyilas (XI. 22-XII. 20.)
Munka: Úgy érzi, hogy végre megmozdulnak a dolgok ön körül. Megkapja azokat az információkat, amire szüksége van, de nem mindet. Ennek ellenére ezt előrelépésnek könyvelheti el, bár még meg kell vívnia a harcot néhány kérdésben. Kitartása meghozza majd a várt eredményeket is, ne adja fel!
Pénz: Reményei szerint, ha lassan is, de megszilárdul helyzete.
Szerelem: Mindkettejüknek jót tenne, ha engednének barátaik unszolásának, és a hétvégén kirándulnának egy nagyot.
Egészség: Tartózkodjon többet a szabad levegőn!
{p}
Bak (XII. 21-I. 19.)
Munka: Képességei legjavát adja munkájában, és gyorsan is halad tennivalóival. Fontos, hogy most nagyobb hangsúlyt fektessen arra, hogy hogyan kommunikál. Ne legyen türelmetlen, ha elsőre nem mindenki érti világosan, ami önnek kézenfekvő! A munkahelyi pletykákkal ne foglalkozzon.
Pénz: Bár váratlan kiadásai lehetnek, több folyik be a kasszába, mint várta.
Szerelem: Ezt a hétvégét végre otthon tölthetik, és az elmaradt ház körüli munkákat is elvégezhetik.
Egészség: Energikusnak érzi magát, de ne essen túlzásokba!

Vízöntő (I. 20-II. 18.)
Munka: Szerencse kíséri hivatásában, még akkor is, ha ön szerint nem sikerült minden elképzelését teljesen megvalósítania. Meglepő ötleteit ne vesse el, lehet, hogy pont azokra van szükség! A külvilág elismeri tevékenységét, és ez önbizalmának is jót tesz. Különösen igaz ez, ha a médiában vagy az oktatásban dolgozik.
Pénz: Különmunkáinak díja most megérkezhet.
Szerelem: Teljes az egyetértés önök között. A hétvége valószínűleg a régen esedékes rokonlátogatással telik.
Egészség: Hamar felépül a megfázásából.

Halak (II. 19-III. 20.)
Munka: Képességeinek köszönhetően megszilárdította helyzetét az új munkahelyi felállásban is. Bár még mindig vannak olyan kérdések, amikben váratlan változások lehetnek külső hatásra, de szakmai rutinja ezeken is átsegíti. Ha vannak titkos tervei, azokról ne beszéljen, de tervezzen meg minden lépést előre!
Pénz: Munkájából most plusz bevételei jöhetnek, amik fedezhetik otthonával kapcsolatos kiadásait.
Szerelem: Kedvese kitart ön mellett és tartja önben a lelket is.
Egészség: Nem lesznek gondjai.

Ezek is érdekelhetnek