Horoszkóp

Március 10-16.

ABC2006. 03. 10. péntek2006. 03. 10.
Horoszkóp

Kos (III. 21-IV. 20.)
Munka: Olyan ügyekkel kell újra foglalkoznia, amiket már elintézettnek hitt. Néhány feladatában megváltoznak az alapvető feltételek, amik átgondolásra késztetik eddigi stratégiáját. Az elhamarkodott lépésektől azonban tartózkodjon, még ha érzelmileg erősen indíttatva is érzi magát.
Pénz: Lehet, hogy a szülőknek vagy valamelyik családtagjának az ön segítségére lesz szüksége.
Szerelem: Párját hivatásbeli gondok izgatják, és ettől kicsit borúsabb a kedve is.
Egészség: Szedjen vitaminokat, mert túl fáradékony.

Bika (IV. 21-V. 20.)
Munka: Sikereinek kulcsa: saját személyisége és munkája iránti elkötelezettsége. Lesznek azonban olyan pillanatai, amikor úgy érzi, szélmalomharcot folytat, és értetlenséggel találkozik. Szakmai tudása arra ösztökéli, hogy véleményének hangot adjon, de ez most nem mozdítaná előrébb az ügyeket, sőt!
Pénz: Ha most nem költ egy keveset autójára, később majd sokkal többe kerül.
Szerelem: Párja szeretné meggyőzni önt a lakáscseréről, és figyelemreméltó érvei vannak.
Egészség: Fogászati vagy bőrproblémák jelentkezhetnek.

Ikrek (V. 21-VI. 21.)
Munka: Mindent megtesz azért, hogy eredményeket érjen el. Sokat dolgozik, és nem kíméli sem magát, sem a munkatársakat. Van, amikor a gyorsaság a legfontosabb, de ez nem az az időszak. Gondolja át alaposan, ha kell, többször is, hogy minden a legnagyobb rendben menjen, ez most a siker záloga.
Pénz: Bevételei növekedhetnek, és egyéb munkáiból is jöhet pénze.
Szerelem: Érzelmi gondok eddig sem voltak kapcsolatukban, és most igazán mindenben egyetértés van.
Egészség: Jól érzi magát, de kisebb balesetek érhetik.
{p}
Rák (VI. 22-VII. 22.)
Munka: Kedvező fordulatra vágyik, hogy végre megmutathassa szakmai képességeit. Környezetében valaki megcsillanthatja ennek lehetőségét, de legyen óvatos, nem minden arany, ami fénylik. Bármennyire is szeretne változásokat, egy meggondolatlan lépéssel azt is elronthatja, amit eddig felépített.
Pénz: A családdal kapcsolatos kiadások megnehezítik helyzetét.
Szerelem: Kedvesét lekötik a hivatásával kapcsolatos teendői, így csak érzelmi támogatásra számíthat a gondok megoldásában.
Egészség: Érzelmileg hullámzó.

Oroszlán (VII. 23-VIII. 22.)
Munka: Főnökének csak az a fontos, hogy sikereket érjenek el. Az árat persze nem biztos, hogy ő fizeti meg, ráadásul ön szerint szakmailag nem a legmegfelelőbb munkák felett is szemet huny. Ez nem elsősorban az ön munkaterületét érinti, így nem kellene mérgelődnie, de a szakmai dilettantizmuson nem tud könnyen átlépni.
Pénz: Gyermekének segítségre lehet szüksége.
Szerelem: A hasonló gondok még jobban összehozzák önöket, és érzelmileg is egy hullámhosszon vannak.
Egészség: Visszatérő gondok jelentkezhetnek.

Szűz (VIII. 23-IX. 22.)
Munka: A kiszámíthatatlanság zavarja a legjobban. Bár igyekszik jó képet vágni a váratlan változásokhoz, a szervezetlenségben nem érzi jól magát. Elismerésekben ugyan nincs hiány, de leterheltsége sem csökkent. A kommunikáció terén szerencsés, éljen a lehetőségeivel!
Pénz: Járandóságait késéssel kaphatja meg.
Szerelem: Mindketten egyetértenek abban, hogy ideje a rég nem látott rokonokat meglátogatni. Most ragyogó alkalom nyílik erre, és nagyon jól fogják magukat érezni.
Egészség: Fogyasszon több folyadékot!
{p}
Mérleg (IX. 23-X. 22.)
Munka: Büszke lehet magára, mert igazán jól kezeli azokat a változásokat, amik munkahelyén érik. Szerencsére olyan nagy szakmai tapasztalattal rendelkezik, hogy nem hozzák zavarba a váratlan helyzetek sem. Ha nem fogalmaz szélsőségesen, és nem tesz olyasmit, amiben nem hisz, sikeresen átvészelheti ezt az időszakot.
Pénz: Nem panaszkodhat, jól áll.
Szerelem: Párja tudja, hogy nehéz időszaka van munkájában, éppen ezért legalább a hétvégén szeretné önt kiszakítani a mókuskerékből.
Egészség: Ne aggodalmaskodjon!

Skorpió (X. 23-XI. 21.)
Munka: Még mindig túlórázni kényszerül, de lelkesedése már alább hagyott. Rádöbbent, hogy rutinból könnyedén meg tudja oldani feladatait, és ötletei, bár kitűnőek, még nem értek meg a megvalósításra. Persze nem kell lemondania róluk, csak kedvezőbb időre kell várnia.
Pénz: Vannak olyan elképzelései, amikhez még nincs meg a kellő anyagi háttere.
Szerelem: Párja otthon szeretné tölteni a hétvégét, mert úgy érzi, pihenésre van szüksége. Önnek sem árt egy kis lustálkodás.
Egészség: Csak az idegeskedéssel árthat magának!

Nyilas (XI. 22-XII. 20.)
Munka: A héten meg van győződve arról, hogy ideje megbeszélnie a munkája során felmerülő problémákat. Idegesíti néhány alapvető gond, és ráadásul úgy érzi, visszaélnek jóindulatával és kihasználják korrektségét. Próbáljon meg körültekintően fogalmazni, bár így sem biztos, hogy nem értik félre azt is, amit a legjobb szándékkal mond.
Pénz: Lassan befolynak kintlévőségei.
Szerelem: Párja tele van tettvággyal, és szeretné, ha ön lerendezné végre munkahelyi gondjait, mert aggódik önért.
Egészség: Nincs jó hangulatban.
{p}
Bak (XII. 21-I. 19.)
Munka: A héten jobb, ha tartózkodik a véleménynyilvánítástól, mert hajlamos magát elragadtatni. Érthető, hogy idegeskedik azon, hogy bár haladhatnának gyorsabban is feladataikkal, folyamatosan csak beszélnek a teendőkről, de nem cselekszenek. Gondoljon arra, hogy ez az időszak önnek is biztosítja azt, hogy minden lépést még egyszer átgondolhasson.
Pénz: Kisebb bevételek várhatók.
Szerelem: A hétvégére barátaik egy kellemes kirándulást szerveznek, ahol mindketten kikapcsolódhatnak.
Egészség: Megsérülhet a keze.

Vízöntő (I. 20-II. 18.)
Munka: Hivatásában szerencsés időszaka van. Végre ön is elégedett az eredményekkel, és a külvilág is igazolja, hogy jó úton jár. Ennek ellenére lehet, hogy úgy gondolja, vannak még olyan képességei, amiken csiszolnia kell. Ez az időszak különösen alkalmas erre, és később munkájában nagy hasznát veheti. Ne odázza el!
Pénz: Meglepően jól áll, és a szerencse is segíti.
Szerelem: Mindketten ragaszkodnak egymáshoz, és a közös álmok megvalósítása egyformán fontos önöknek.
Egészség: Nem lesznek gondjai.

Halak (II. 19-III. 20.)
Munka: Bár visszatérő gondok keserítik meg mindennapi tevékenységét, váratlan örömteli változásokra is számíthat. Lehetséges, hogy azoknak az elképzeléseinek a megvalósítására, amikben nagyon hitt, most újabb lehetőségek kínálkoznak. Ne adja fel, inkább szerezzen magának támogatókat!
Pénz: Otthonában váratlan kiadások jelentkezhetnek.
Szerelem: Párja mindent elkövet, hogy a születésnapi buli felejthetetlen legyen. Örüljön annak, hogy ilyen sok ember szereti önt!
Egészség: Vigyázzon, ne emelje meg magát!

Ezek is érdekelhetnek