Horoszkóp

Május 12-18.

ABC2006. 05. 12. péntek2006. 05. 12.
Horoszkóp

Kos (III. 21.-IV. 20.)
Munka: Mostanában könnyen jöttek a jó ötletek és a kitűnő szakmai meglátások munkája során. Úgy érzi, minden akadályt képes legyőzni. Természetesen fontos az önbizalom ahhoz, hogy jó munkát végezhessünk, de óvakodjunk az önhittségtől. Sok kellemetlen perctől mentheti meg magát, ha szerényebben viselkedik.
Pénz: Egy régi kölcsönét megadhatják.
Szerelem: Párkapcsolatában nincs felhő az égen. Ha lakáscserén törik a fejüket, a héten ragyogó ajánlatot kaphatnak.
Egészség: Hajlamos a végsőkig feszíteni a húrt.

Bika (IV. 21.-V. 20.)
Munka: Még mindig úszik a teendőivel. Alapvető kérdésekben jól haladt, és a várakozásai szerint alakultak ügyei, de még korántsem ért feladatai végére. Fontos döntésekkel várjon a jövő hét közepéig, mert vannak tisztázatlan körülmények, elsősorban anyagi téren. Sok múlik most a kommunikációján, ne legyen túl harcias!
Pénz: A lehetőségeit még nem aknázta ki teljesen.
Szerelem: Párja szerint kihasználják önt a munkahelyén, sokkal többet érdemelne szakmai tudása szerint.
Egészség: Jól van, de fáradékonyabb.

Ikrek (V. 21.-VI. 21.)
Munka: Munkáiban lehetősége volt szakmai hozzáértését megcsillantani, és az ügyek iránti elkötelezettsége meghozta a sikert is. Ennek ellenére lesz olyan eset, amikor a legnagyobb erőfeszítése ellenére sem tud eredményt felmutatni. Ennek okait elsősorban a külső körülményekben, és a tisztázatlan elvárásokban keresse. Lépjen tovább!
Pénz: Nem áll rosszul, de több bevételre számított.
Szerelem: A hétvégi, jó hangulatú baráti összejövetel mindkettejüket kirángatja a mókuskerékből.
Egészség: Érzelmileg hullámzó.
{p}
Rák (VI. 22.-VII. 22.)
Munka: Tele van tenni akarással, és ötletei csak úgy szárnyalnak. Elképzeléseiről, terveiről még főnökét is meg tudja győzni. Bár a változások elkerülhetetlennek látszanak, az idő és a körülmények még nem értek meg rájuk. Legyen türelmes! Ha vállalkozást szeretne létrehozni, azt most jó eséllyel indíthatja be.
Pénz: Jövedelmező ügyleteket bonyolíthat.
Szerelem: A hétvégét töltsék a szabadban, s bár önnek kell erről párját meggyőznie, nem bánják meg, ha kimozdulnak egy kicsit.
Egészség: Közlekedjen óvatosan!

Oroszlán (VII. 23.-VIII. 22.)
Munka: Hajlamos érzelmi alapon közelíteni néhány szakmai kérdéshez, ami nem könnyíti meg döntéseit. Kétségkívül ért el eredményeket, de ezek távolról sem elégítik ki elvárásait. Szakmai elismerésekben sincs hiánya, mégis úgy érzi, nincs a "jó helyen", nem ez az ön útja.
Pénz: Nincsenek gondjai, de többet költ, mint tehetné.
Szerelem: Mostanában úgy érzi, párja sem érti meg igazán, de nem biztos, hogy jól látja a dolgot. Bízza magát most kedvesére!
Egészség: Nincsenek gondjai, de pesszimista hangulatban van.

Szűz (VIII. 23.-IX. 22.)
Munka: Tisztázatlan kérdések merülhetnek fel munkájában. Felkérésekben nincs hiánya, de nehéz döntenie. Bármilyen kecsegtető is egy ajánlat, a "ködös" ügyletektől tartózkodjon! Már jó ideje túlterheli magát, s bár még mindig tetterős, mégis ideje lenne rangsorolnia, hogy ne "szakadjon szét".
Pénz: Jobban áll, de ne adjon most kölcsön!
Szerelem: Kedvese nem hagyja, hogy csak a munkájával foglalkozzon. A hétvégi kiruccanás ragyogó ötlet, még ha elsőre nem is akaródzik önnek.
Egészség: Gyógyszerérzékenységére figyeljen!
{p}
Mérleg (IX. 23.-X. 22.)
Munka: Tevékenysége előtérbe kerül, és nagyobb nyilvánosságot kap. A megmérettetéseken sikeresen veszi az akadályokat. Megint nagy hasznára lesz szakmai rutinja és híres diplomáciai kézsége. Új vállalkozásba csak tisztázott körülmények között fogjon!
Pénz: Szerencsés időszaka tovább tart, és sikeres ügyletek "dagasztják" pénztárcáját.
Szerelem: Párkapcsolata zökkenőmentes. A hétvége nagy, családi összejövetel jegyében vagy baráti társaságban telhet.
Egészség: Hajlamos túlbecsülni az erejét, pihenjen is!

Skorpió (X. 23.-XI. 21.)
Munka: Hite és legjobb tudása szerint végzi feladatait. Tevékenységét felettese elismeri, és a külvilágból is pozitív visszajelzéseket kap. Mindez megerősíti abban, hogy ezen az úton kell tovább haladnia, és a siker nem maradhat el. Ez így is van. A sok befektetett energia hamarosan megtérül.
Pénz: Pozitív változások vannak, de a nagy "áttörésre" még várnia kell.
Szerelem: A párkapcsolatban élők körül zajlik az élet. Rengeteg meghívásnak kell eleget tenniük, és alig marad idejük egymásra.
Egészség: Jól érzi magát.

Nyilas (XI. 22.-XII. 20.)
Munka: Sikerült egy kis "rendet vágnia" maga körül a munkahelyén, bár még nem teljesen elégedett. Úgy gondolja, nem ártott tisztázni néhány alapvető kérdést, és ettől jobban is érzi magát. Tennivalói nem csökkentek, de másképpen áll az ügyekhez, mint eddig, és az örömmel végzett munka mindig eredményesebb is.
Pénz: Anyagi elismerésre is számíthat.
Szerelem: A hétvégén foglalkozzanak hobbijukkal, vagy töltsék szórakozással! Az otthoni teendők megvárják önöket
Egészség: Ne kapkodjon, kisebb sérüléseket szerezhet!
{p}
Bak (XII. 21.-I. 19.)
Munka: Egy dédelgetett álmáról le kell mondania. Ne bánja, úgyis túl sok tisztázatlan körülmény nehezítette volna a megvalósítását. Persze minden vágyát nem kell feladnia, hamarosan néhányat szárnyra bocsáthat. Szakmai tehetségét jól kamatoztathatja, ha a médiában vagy a kommunikáció valamely területén dolgozik.
Pénz: Több a kiadása, mint várta.
Szerelem: Lehetséges, hogy a családdal kapcsolatos kérdésekben nincs egyetértés önök között, de közösen hamar találnak megoldást.
Egészség: Régi gondok újra jelentkezhetnek.

Vízöntő (I. 20.-II. 18.)
Munka: Igazán sikeres és szerencsés hivatásában, amiért sokat is tett az elmúlt időszakban. Most is lelkesen végzi feladatait, amiben megmutathatja szakmai képességeit. Környezete is segítségére van, és elismertsége nem lehet kérdés. Mégis vannak napok, amikor elbizonytalanodik magában. Ne tegye!
Pénz: A szerencse is ön mellé szegődik, hogy váratlan bevételekhez jusson.
Szerelem: Ha tehetik, utazzanak el kettesben pár napra, szükségük van egy kis romantikázásra.
Egészség: Energikus, de kicsit feszült.

Halak (II. 19.-III. 20.)
Munka: Annak ellenére, hogy főnöke nem minden meglátását tudja magáévá tenni, jól képviseli a közös ügyeket. Szerencsés időszaka van a kommunikáció terén, és képes minden energiáját latba vetni a feladatok sikeres megoldása érdekében. Támaszkodjon továbbra is szakmai rutinjára, nagy hasznát veheti munkájában.
Pénz: Megszilárdul helyzete, szerencsés ingatlaneladás is lehetséges.
Szerelem: Párja nem enged a negyvennyolcból, a hétvége a kirándulás és a baráti összejövetelek jegyében zajlik.
Egészség: Jól van.

Ezek is érdekelhetnek