Horoszkóp

Május 5-11.

ABC2006. 05. 05. péntek2006. 05. 05.
Horoszkóp

Kos (III. 21.-IV. 20.)
Munka: Kezdenek láthatóvá válni azok az erőfeszítései, amiket az elmúlt időszakban munkájában tett. Sokszor kellett szélsőséges döntéseket meghoznia, ami az előrelépés szempontjából kikerülhetetlen volt, és amit el is vártak öntől. Felettesei örömmel nyugtázzák az eredményeket.
Pénz: Anyagi helyzete szilárd, sőt nagyobb bevételre is számíthat.
Szerelem: Kapcsolata harmonikus, párja bízik önben, és elszakíthatatlannak érzi közösségüket.
Egészség: A nagy hajtás után most szánjon időt a pihenésre is!

Bika (IV. 21.-V. 20.)
Munka: Határidős feladatokkal küszködik a héten. Szerencsére jól látja meg azokat a lehetőségeket, amik a segítségére lehetnek a gyors haladásban. Környezetét úgy tudja mozgósítani, hogy azok boldogan túlóráznak is önnel, ha szükséges. Eredményes és termékeny hétnek néz elébe.
Pénz: Több lehetőség is kínálkozik bevételei növelésére.
Szerelem: Párja elérkezettnek látja az időt arra, hogy újra felvesse otthonuk felújításának vagy cseréjének kérdését. Meglepő ajándékokat kaphat.
Egészség: Jó formában van.

Ikrek (V. 21.-VI. 21.)
Munka: Elvárásainak és vágyainak megfelelően értékeli a külvilág is munkáját. A hivatásában elért sikereket zseniális ötleteinek, tudatos munkájának köszönheti, és egy kicsit a szerencse is besegít. A siker persze irigyeket is szül, de még ők is meghajlanak az ön magas szakmai tudása előtt.
Pénz: Gyors és váratlan növekedés jellemzi helyzetét, de fogja vissza kiadásait.
Szerelem: Párját lekötik az otthonukban zajló munkálatok, de emellett, amiben csak tudja, segíti önt.
Egészség: Energikus és tele van tetterővel.
{p}
Rák (VI. 22.-VII. 22.)
Munka: Még nem tudja, de folyamatosan úgy érzi, hogy pozitív változásokra számíthat munkájában. Hiszi, hogy olyan munkákat bíznak önre, amikben megmutathatja szakmai képességeit, és amikben felelőssége is megnövekszik. Éhezik a sikerre és az elismerésre. Ki nem? A változások már beindultak!
Pénz: Különmunkájából vagy ingatlanügyletből a vártnál is nagyobb bevételekre számíthat, amik megszilárdítják helyzetét.
Szerelem: Kedvesével teljes az egyetértés minden családi ügyben.
Egészség: Kirobbanóan jó formában van.

Oroszlán (VII. 23.-VIII. 22.)
Munka: Mostanában nem látja olyan sötéten a helyzetet, mint eddig. A szakmai sikerek, a külvilág és felettese elismerése helyreállítja önértékelését. Mindemellett tudja, hogy sokkal többre képes, mint amit jelenlegi pozíciójában megmutathat. Más munkahelyre ugyan csábítgatják, de még komoly ajánlatot nem kapott.
Pénz: Sikeres időszakban van, használja ki!
Szerelem: A családban hirtelen felbukkanó egészségügyi gondok kisebb beavatkozással szerencsésen megoldódnak.
Egészség: Derűsebb hangulatban van.

Szűz (VIII. 23.-IX. 22.)
Munka: Váratlan és szokatlan megbízások egész sora várja. Tudja, hogy meg tud birkózni a feladatokkal, de ahhoz, hogy elvállalhassa, szüksége lenne még egy "jogosításra". Ez lehet, hogy csak egy könnyen beszerezhető, kiegészítő "papír", de szüksége lesz rá, ne odázza el a beszerzését! A kommunikáció területén szerencsés, használja ki!
Pénz: Egy régóta húzódó járandósága most megérkezhet.
Szerelem: A hétvége egy nagyon kellemes kirándulással, rövid utazással telik.
Egészség: Allergiás tünetei lehetnek.
{p}
Mérleg (IX. 23.-X. 22.)
Munka: Nem várt elismerések, sikeres üzleti fogások és elégedett főnökök, nagyjából ez vár önre az elkövetkező héten. Szerencsés időszaka van képességei kibontakoztatásában, és most tehet igazán szakmai elismertségéért. Még titokban tartott elképzeléseiben is előrelépés lehetséges.
Pénz: Nagyon jól áll, sőt kaphat egy olyan ajánlatot, aminek nem lehet ellenállni.
Szerelem: A hétvégén lehetséges, hogy egy hivatalos meghívásnak kell eleget tenniük. Megjelenés kötelező!
Egészség: Jól kezeli a feszültséget.

Skorpió (X. 23.-XI. 21.)
Munka: Biztos helyen van, munkáját elismerik, és hisz is abban, amit végez. Igazán szerencsés időszak ez az önérvényesítésre. Felettese sikere és elismertsége önre is jó fényt vet. Érzi, hogy szükség van önre, és ettől szárnyakat kap, és azt sem bánja, hogy még mindig rengeteg a feladata.
Pénz: Elvárásainak megfelelően alakult helyzete.
Szerelem: Az egyedülállókat villámcsapásszerűen érheti a szerelem. Merjék felvállalni, és éljék meg ezt a nem mindennapi kapcsolatot!
Egészség: Fel van dobva.

Nyilas (XI. 22.-XII. 20.)
Munka: Lesznek pillanatok, amikor úgy érzi, hogy kihasználják és visszaélnek jóindulatával. Persze ebben ön is ludas egy kicsit, hiszen sokkal többet vállalt magára zokszó nélkül, hogy bizonyítson. Most lesz alakalma arra, hogy főnökével "tisztába" tegyen néhány munkamegosztási kérdést. Megértő fülekre talál!
Pénz: Különmunkáit megfelelően díjazzák.
Szerelem: A hétvége legyen a kikapcsolódásé, mindkettejüknek nagy szüksége van rá! Engedje, hogy párja elkényeztesse!
Egészség: Jól van, de lazítson is egy kicsit!
{p}
Bak (XII. 21.-I. 19.)
Munka: Többet agyal mostanában a feladatain, mint kellene. Pedig mindenki cselekedeteket vár el öntől, és ön is tudja, elérkezett az ideje, hogy dédelgetett álmait útjára bocsássa. Váratlan és ki nem hagyható lehetőségek kínálkoznak tervei megvalósítására, bátran vágjon bele!
Pénz: Problémás ügye is lehet, de talál megoldást.
Szerelem: Lehetséges, hogy inkább otthon töltenék a hétvégét, egy kis visszavonultságban, de váratlan vendégek betoppanhatnak.
Egészség: Jól regenerálódik, de ne essen túlzásokba!

Vízöntő (I. 20.-II. 18.)
Munka: Elképzelései szerint alakulnak hivatásával kapcsolatos tervei. Felettese lehet, hogy egy merőben új feladattal bízza meg, aminek megoldásához szüksége lesz szakmai képességére és ötletgazdagságára is. Mindenképpen nagyon fogja élvezni az új kihívást, amiben a szerencse is úgy akarja, hogy sikeres legyen.
Pénz: Az extra bevételeit otthonára fordítja.
Szerelem: Kapcsolatukban minden a legnagyobb rendben. Egymást segítve "veszik" az akadályokat, és élvezik az együttlétet.
Egészség: Energikus és jól van.

Halak (II. 19.-III. 20.)
Munka: A héten lehetősége lesz bebizonyítania szakmai rátermettségét. Világosan és egyértelműen képes fogalmazni, és megértetni másokkal is, hogy milyen lépések elengedhetetlenek a siker érdekében. Felettese teljesen megbízik önben, és elismeri magas szintű szakmai tapasztalatait.
Pénz: Kedvezően alakul helyzete.
Szerelem: Párja tudja, hogy milyen fontos önnek a munkája, és alkalmazkodik az ön szabadidejéhez. Azért marad idejük egy kis kikapcsolódásra, szórakozásra is.
Egészség: Fogyasszon több folyadékot!

Ezek is érdekelhetnek