Horoszkóp

ABC2007. 03. 16. péntek2007. 03. 16.
Horoszkóp

Kos (III. 21.-IV. 20.)
Munka: Ugyan örömmel végzi feladatait, de egy kicsit már ön is soknak tartja a megszaporodott ügyek intézését. Kisebb akadályokra vagy félreértésekre számítania kell, ugyanakkor szinte azonnal kínálkoznak a megoldási lehetőségek is. Boldogul egyedül is, de néha nem árt egy kis munkatársi segítség sem.
Pénz: Anyagi szempontból jó hírekre számíthat.
Szerelem: Párja mindenben ön mellett áll. A hétvégi kiruccanás nagyon jól sikerül, és végre pihenhetnek egy kicsit. Kapcsolatukban nincs felhő az égen.
Egészség: Fáradt.

Bika (IV. 21.-V. 20.)
Munka: A jövő héten képes még egy elveszettnek látszó ügyben is sikereket elérni. Bár kétségkívül vannak nehézségei, és lehet, hogy lassabban is halad, mint szeretné, de jól tud élni a kínálkozó lehetőségekkel. Mindenképpen szerencsésen alakulnak majd ügyei, tartson ki!
Pénz: Többet szeretne otthonára költeni, de tartalékait nem szeretné feláldozni.
Szerelem: Párja szeretne önnek segíteni munkájában is, és arra buzdítja önt, hogy bátrabban éljen a baráti és támogatói segítségekkel.
Egészség: Elemében van.

Ikrek (V. 21.-VI. 21.)
Munka: Olyan munkákat kap a héten, amik igazi kihívások, és amikben megcsillanthatja szakmai rátermettségét is. Az új megoldások vagy meglátások sikereket hozhatnak önnek. A kommunikációjára azonban ügyeljen, hajlamos túl szélsőségesen fogalmazni!
Pénz: Lassabban folynak be bevételei, mint várta.
Szerelem: Párja, bár csodálja az ön szellemi képességeit, megpróbálja önt a realitások talaján tartani. Ez persze elég nehéz feladat, hiszen ön szinte sebezhetetlennek érzi most magát.
Egészség: Energikus.
{p}
Rák (VI. 22.-VII. 22.)
Munka: Alapvetően szerencsés időszaka van a munkájában. Valószínűleg a munkahelyi átszervezések még nem értek a végükhöz, de ezek önt egyáltalán nem érintik. Ezzel kapcsolatos véleményét jobb, ha csak megbízható körben mondja el.
Pénz: Anyagi sikerekre is számíthat, és megkaphatja a kölcsönadott pénzét is.
Szerelem: Párjával otthon szeretnék tölteni a hétvégét, de a barátok ezt nem hagyják. Nincs menekvés, kirándulniuk kell, ahol nagyon jól fogják magukat érezni.
Egészség: Ne étkezzen szélsőségesen!

Oroszlán (VII. 23.-VIII. 22.)
Munka: Felettesei elégedettek munkájával, és jól halad az esedékes feladatokkal. A munkatársak is pozitívabban állnak az ügyek intézéséhez. Úgy érzi, végre az egy helyben topogásból kezdenek kilábalni, és ez így is van. Persze szakmailag még nem teljesen elégedett az eredményekkel.
Pénz: Örömmel költ hobbijára, esetleg egy hosszú hétvégére.
Szerelem: Párjára számíthat! Bár szívesen visszavonulnának a négy fal közé, számítsanak a rokonok és barátok látogatására a hétvégén.
Egészség: Nem lesznek problémái.

Szűz (VIII. 23.-IX. 22.)
Munka: Munkájában kiszámíthatatlan feladatokat várhat. A munkatársak segítik, de nem mindig veszik fel az ön tempóját. Szakmailag támadhatatlan, de ügyeljen arra, hogyan fogalmaz, ne legyen sértő!
Pénz: Már arra gondolt, hogy kölcsönt vesz fel, de családi segítséggel is meg tudja oldani a helyzetet.
Szerelem: Párja a szokottnál feszültebb, próbálja meg kirángatni az önsajnálatból! A hétvégén szórakozzanak, kapcsolódjanak ki!
Egészség: Fogászati gondok jelentkezhetnek.
{p}
Mérleg (IX. 23.-X. 22.)
Munka: Folytatódik szerencsés időszaka a kommunikáció területén. Szakmai hozzáértésére most nagy szüksége van, ha szerződéseket kell előkészítenie vagy fontos tárgyalásai vannak. Most a váratlan eseményeken is képes úrrá lenni és kedvező eredményeket elérni.
Pénz: Talán kicsit többet költ, hogy családtagjainak örömet okozzon.
Szerelem: Párjával együtt fognak örülni barátaik és ismerőseik társaságának a hétvégén. Sokat nem tudnak pihenni, de a kellemes órák kárpótolják önöket.
Egészség: Jól van.

Skorpió (X. 23.-XI. 21.)
Munka: Szakmai képességei előtérbe kerülnek a héten. Nemcsak főnöke látja el feladatokkal, de barátai is számítanak segítségére. Nem is beszélve az otthoni teendőkről. Szívesen segít, csak az idő korlátozza ebben egy kicsit.
Pénz: Lehet, hogy egy barátja a segítségére szorul, és még otthonára is kell költenie.
Szerelem: Párjával ideális a kapcsolatuk, értik és megértik egymást. A hétvégi összejövetelen azt szeretnék, ha a család és a rokonok is nagyon jól éreznék magukat önöknél.
Egészség: Gyorsan regenerálódik.

Nyilas (XI. 22.-XII. 20.)
Munka: Időre tud végezni határidős feladataival is, s bár az elvárások magasak, mégis sikerül szakmailag kifogástalan munkát végeznie. Nem biztos, hogy minden teljesen az elképzelései szerint alakul, de néha meg kell alkudnunk. Jobb, ha ezen nem problémázik!
Pénz: Anyagi helyzete nem éppen rózsás, de lassan kimozdul a holtpontról.
Szerelem: A hétvégét töltsék a szabadban, szükségük van a teljes kikapcsolódásra, mindketten túlhajtották magukat.
Egészség: Sokkal energikusabb!
{p}
Bak (XII. 21.-I. 19.)
Munka: A héten kicsit lazíthat, mert nincsenek égetően sürgős feladatai. Lesz ideje az otthoni teendőivel is foglalkoznia. Néhány régi elképzelése megvalósításán is eltűnődhet. Elsősorban szakmai oldalról vizsgálja meg a megvalósítási lehetőségeket! Tervezzen reálisan, ne álmodozzon!
Pénz: Anyagi helyzete kezd elképzeléseinek megfelelően alakulni.
Szerelem: A hétvégén mozduljanak ki otthonról! A barátok már így is elhanyagolva érzik magukat, ugorjanak be hozzájuk!
Egészség: Jól érzi magát.

Vízöntő (I. 20.-II. 18.)
Munka: A szakmai sikerei eloszlatják bizonytalanságát, legalábbis egy időre. Feladataival jobban halad, mint az elmúlt időszakban. Hozzájárul ehhez az is, hogy sokkal energikusabban lát az ügyek intézéséhez, és képes környezetét is magával ragadni.
Pénz: Váratlan pénzkereseti lehetőség kínálkozhat.
Szerelem: Az otthoni fészekben szeretné tölteni a hétvégét, ami egyébként nem jellemző önre, de a környezete számos kellemes meglepetéssel szolgál.
Egészség: Jól van, de allergiás tünetek jelentkezhetnek.

Halak (II. 19.-III. 20.)
Munka: Sokat dolgozott mostanában, és vannak is eredményei, ön szerint mégsem megfelelően értékelik munkáját. Szakmailag kicsit el is bizonytalanodik, és nincs felkészülve a váratlan eseményekre. A változások, amiktől esetleg most tart, az ön érdekeit szolgálják. Lehet, hogy új kihívásokra van szüksége.
Pénz: Anyagi gondjai nincsenek, sőt jobban áll, mint tervezte.
Szerelem: Párja ragaszkodik önhöz, és segíti munkájában is. A békés családi környezet érzelmileg sokat jelent önnek.
Egészség: Fáradékony.

Ezek is érdekelhetnek