Horoszkóp

ABC2007. 04. 20. péntek2007. 04. 20.
Horoszkóp

Kos (III. 21.-IV. 20.)
Fontos tárgyalásokat folytat pénteken, szerződéskötésre kedvező e nap; a hétvége pedig a családdal, gyermekekkel kapcsolatos ügyek intézésének kedvezhet. Munka és emberi kapcsolatok: ezek között kellene most megtalálni az egyensúlyt, hogy jól érezze magát.

Bika (IV. 21.-V. 20.)
A Nap pénteken lép a Bika jegyébe, s ez mindig kedvező időszakot hoz az Ön számára. Az anyagi világ - mely önnek különösen fontos - teljes pompájában látszik, a természet gazdagságát hirdeti. A maga javára fordítani az ebben rejlő lehetőségeket: ez az ön igazi erőssége!

Ikrek (V. 21.-VI. 21.)
Tartson mértéket: a nyájasság nem ugyanaz, mint a nyálasság. Ha kedvessége hízelgésbe, talpnyalásba csap át, akkor épp az ellenkezőjét éri el annak, amit szeretne. De az oktalan kötekedés is fölösleges, főleg azért, mert ellenfelei sem ülnek tétlenül.

Rák (VI. 22.-VII. 22.)
Mindene fáj, ropog, zörög, nyavalyás: talán orvoshoz kellene menni! Kisebb bajok is súlyossá válhatnak, ha nem kezelteti időben. Néha csak egy kis életmódváltásra lenne szükség: tavasszal úgyis könnyebb mozgásra bírnia magát. Cserélje autóját kerékpárra!

Oroszlán (VII. 23.-VIII. 22.)
Új helyzet elé állítja az élet. Fontolja meg alaposan, mielőtt belemegy valami megváltoztathatatlanba. Bármi is az (társ, társulás, üzleti partner), kiderülhet, hogy a szép külcsín roncsolt, düledező belsőt takar. Új szerelmét tegye próbára egy hosszabb utazáson!

Szűz (VIII. 23.-IX. 22.)
Hátrányból most előnyt kovácsolhat, ha pénzügyi helyzetét szeretné javítani. Váratlan fordulatot látok, talán lakásváltozást. De ha a környezete nem is változna, lelkében akkor is új utakra tér. Érlelő magány következik. Segít megtalálni az utat.
{p}
Mérleg (IX. 23.-X. 22.)
A kapcsolatteremtés az ön életfeladata: összehozni embereket, társaságokat szervezni, ellenfeleket kibékíteni, hűlő kapcsolatokat újra gyümölcsözővé tenni. Ez a dolga, sorsa. Sok a dolga, de, ahogy nagyanyám mondta: ne siessen, mert elkéshet!

Skorpió (X. 23.-XI. 21.)
Még mindig kitűnő a csillagállás az anyagiak gyarapítására, ám a szerelem, a gyermekek, az unokák sok pénzt emészthetnek fel. Nem baj, ha elhalmozza őket, de költse pénzét értelmes dolgokra, hogy ne veszteségként élje meg a szeretteiről való gondoskodást.

Nyilas (XI. 22.-XII. 20.)
A két szerencsecsillag szembenállása a személyiség és a társaság házában lehetőséget teremt a partnerkapcsolatok és a társasági élet javítására. Pénzügyei rendbetételére is felhasználhatja e tranzitot, de számítóbbnak kell lennie! Egy kis gyomorerősítő, és menni fog ez is!

Bak (XII. 21.-I. 19.)
Szép dolog a becsvágy, de nem áldozhat fel érte mindent. A siker úgyis csak akkor lehet tartós, ha az otthonában is minden rendben van. Csak dús földben gyökerező fa hozhat bőséges virágot, gyümölcsöt. E hét jó alkalom arra, hogy kicsit kertészkedjen.

Vízöntő (I. 20.-II. 18.)
Ellentmondásokkal teli hét ez: az én és a társ, a szerelem és a barátság most ellentétbe kerül, egyik a másik rovására érvényesül. Mielőtt harcba indulna, gondolja meg: bármilyen kemény pofozkodó is ön, a pofonok a tenyerét is sajdítják.

Halak (II. 19.-III. 20.)
Sziporkázó a humora, elemében van, de vigyázzon: nem mindenki veszi tréfának, amit mond. Családtagjait ne állítsa pellengérre, főképp ne mások előtt. Éles eszét, lendületességét inkább a munkában, mintsem a mókában kamatoztassa. Az erő (a Mars) most önnel van.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Szabadföld Google News oldalán is!

Ezek is érdekelhetnek