Horoszkóp

ABC2007. 05. 11. péntek2007. 05. 11.
Horoszkóp

Kos (III. 21.-IV. 20.)
Habár csupa szívjóságból teszi, de mégiscsak felforgatja otthonát. Ez némely lakó- vagy élettársának nem tetszhet, és ennek hangot is adhat. A hét második felére az esthajnal csillaga elhozza a várt békét, és a jegyébe lépő Mars is önt erősíti újra.

Bika (IV. 21.-V. 20.)
Múltba merengő mostanában, a jelenben nemigen találja a helyét. Úgy érzi, régen minden szebb, jobb, igazabb volt. Ebben sok igazság van, de a jelen megélése is csak öntől függ: érezzen rá a pillanat igazságára! Ehhez azonban szakítania kell avítt látásmódjával!

Ikrek (V. 21.-VI. 21.)
Uralkodó bolygója, a Merkúr pénteken az ön jegyébe lép: most aztán igazán elemében érezheti magát. Tárgyal, tevékenykedik, alkot, nyüzsög, és minden tökéletes, amit létrehoz. A gyermekek társasága is ösztönzőleg hathat.

Rák (VI. 22.-VII. 22.)
Ha utazni vágyik, jobb, ha megfontoltan előre tervez. Egy hirtelen jött, csábító ajánlat tévutakra viheti, s lehet, hogy több kínja lesz, mint öröme. A nyugalmas tó- és folyópartok a legjobb enyhelyek a megfáradt Rákok számára.

Oroszlán (VII. 23.-VIII. 22.)
Fogfájós napok közelednek, ha régen látogatta meg a fogorvost, most épp itt az ideje a vizitálásnak. Főnökével ne civakodjon annyit, inkább próbálja meg szebbik, kedvesebbik énjét mutatni. Kicsi színjáték, nagy haszon...

Szűz (VIII. 23.-IX. 22.)
Az Uránuszi hatások miatt igencsak felpöröghetnek ön körül az események. Hirtelen azon kaphatja magát, hogy bár semmit nem tett érte, minden megváltozott ön körül. Lovagolja meg a felbukkanó karrierlehetőségeket!
{p}
Mérleg (IX. 23.-X. 22.)
A munkahelyén bekövetkezett változások igencsak felborzolták az idegeit, pedig ön irtózik a bizonytalanságtól. Bár a sors sok jót is tartogat a számára, de arra ne várjon, hogy más kaparja ki ön helyett a gesztenyéjét!

Skorpió (X. 23.-XI. 21.)
Aki önmagával áll haragban, az mások együttérzését is nehezen szerzi meg. Próbáljon meg egy kicsit lazítani; a teendőknél és céloknál most sokkal fontosabb az, hogy odafigyeljen másokra - ahogy arra a bizonyos belső hangra is!

Nyilas (XI. 22.-XII. 20.)
Különös jelentősége van e héten a társas kapcsolatoknak. Hasznára válhat, ha a szokottnál többet kommunikál, tárgyal, telefonál. Váratlanul hasznos információhoz juthat, ami egyszer majd javítja életkörülményeit.

Bak (XII. 21.-I. 19.)
A gondok most akár szerencsét is hozhatnak. Ha bezárult egy kapu, kinyílik egy másik. Azonban előbb a régit jól be kell zárni. Kedvező változást hozhat egy távoli utazás vagy egy hír hajdani, távolba szakadt ismerősétől.

Vízöntő (I. 20.-II. 18.)
Kerülje a nyílt konfrontációt, mert még ha igazságtalannak is érzi a támadást, mégis ön húzhatja a rövidebbet. Anyagi érdekből tanuljon meg nyelni. Persze ez előbb-utóbb krónikus torokgyulladást okozhat - ha már végképp képtelen lenyelni a kritikát.

Halak (II. 19.-III. 20.)
Nagyon bekeményített, ugyanakkor törékeny is a lelke. A kemény fizikai munka, sport most testileg, lelkileg is jót tehet. Családi és munkahelyi ügyekben értelmes kompromisszumokat köthet a hét második felében. Várjon addig.

Ezek is érdekelhetnek