Horoszkóp - Augusztus 3-9.

ABC2007. 08. 03. péntek2007. 08. 03.
Horoszkóp - Augusztus 3-9.

Kos
(III. 21.–IV. 20.) Pénteken lelkes és boldog: határtalan jókedvvel vág neki a hétvégének. Az örömre minden oka meg is van, csak pénzzel nemigen bírja a boldogság finanszírozását. Mindig hagyjon otthon egy kis tartalékot, ne cipelje minden pénzét magával!

Bika
(IV. 21.–V. 20.) Sajnos a nehézségek, amelyektől nemrég úgy vélte, megszabadult, újra keserítik napjait. Minél kevesebbet küzd, annál biztosabb lehet a győzelemben. Barátságos mosolya sokakat meghódít. Még akkor is, ha csak kínjában nevet.

Ikrek
(V. 21.–VI. 21.) A hétvégét vétek lenne magányosan töltenie, a baráti társaság különösen péntek este ígér jó mulatságot. Keddtől kedvetlenséggel sújtja a hadisten bolygója, kötekedő hangulatát csak kedvese csillapíthatja, sok-sok türelemmel.

Rák
(VI. 22.–VII. 22.) Nem szívesen fedi fel titkait, de arca, mozdulatai, hangja mindent elárulnak hangulatáról ismerőseinek, barátainak. Könnyítsen a lelkén hétvégén, egy közeli baráti sokat segíthet, különösen pénzügyi jellegű problémákban.

Oroszlán
(VII. 23.–VIII. 22.) Eddig is a „súlyos” egyéniségek közé tartozott, de most aztán végképp megnő személyisége jelentősége. Mindenhol ott van, mindenbe beleszól, egyesek szemében egészen rettegetté lehet. Szép szavakkal sokat javíthat nimbuszán.

Szűz
(VIII. 23.–IX. 22.) Váratlanul beléphet az életébe valaki, valószínűleg külföldi személy. Ha nem kap utána, akár feledhető is lesz e találkozás, de ha barátságos kedvvel fordul felé, akkor hoszszú, tartalmas kapcsolatra számíthat. Hagyja, hogy a lehetőségek magukkal sodorják!

Mérleg
(IX. 23.–X. 22.) Társa szeretetére számíthat, de támogatásáért meg kell küzdenie. Néha kicsit egyenlőtlennek érzi viszonyukat. A nagy adok-kapokban ön könnyen alulmaradhat, túlzott alkalmazkodása miatt. Legyen kicsit akaratosabb!

Skorpió
(X. 23.–XI. 21.) Nem hibáztathatja minden bajáért a környezetét, habár üzlettársai, főnökei most valóban szorongatják. Anyagi helyzetében hamarosan pozitív fordulat állhat be, csak először is magában kell tisztáznia, mire is vágyik pontosan.

Nyilas
(XI. 22.–XII. 20.) Meggyűlhet a baja a bürokráciával, és nagyvonalúságában hajlamos lehet feladni a harcot. Ám legyen óvatos, nehogy a nagy lazaság később kellemetlen helyzetbe hozza. Ha szerződést köt, feltétlenül olvassa el az apróbetűs részeket!

Bak
(XII. 21.–I. 19.) Fontos tárgyalásokra kerülhet sor a héten, ami végre pontot tesz egy hosszan elhúzódó ügy végére. A bölcsességet azonban nem olyan könnyű az okossággal párosítani: valami biztosan csorbát szenved. Ilyen az élet.

Vízöntő
(I. 20.–II. 18.) Uralkodó bolygója a Halak jegyében áll, ami nemigen kedvez életerejének. Pihenésre, kikapcsolódásra van szüksége, de ezt csak akkor élvezheti igazán, ha elengedi a gondokat. Ha nyaralni megy, szót se ejtsen a családi bajokról!

Halak
(II. 19.–III. 20.) A Vénusz és a Szaturnusz együtt lépnek a társkapcsolat házába: hamarosan frigyre léphet, ha még nincs elkötelezve; ha pedig igen, akkor kellemes, boldog napokra számíthat társával. A munkája ugyan rengeteg, de elégedett lehet azzal, amit létrehoz.

Ezek is érdekelhetnek