Horoszkóp

Január 4–10.

ABC2008. 01. 04. péntek2008. 01. 04.
Horoszkóp

Kos (III. 21.–IV. 20.)
Az érzelmek megsúlyosodnak az új év kezdetén: ha számvetést készít az elmúlt évről, nagy változásokról adhat számot. Kérdés, hogy minden úgy történt-e, ahogy azt valóban akarta, illetve hogy nem ragadták-e túlságosan el önnön szenvedélyei.

Bika (IV. 21.–V. 20.)
Nagy utazásra szánhatja el magát, ami akár egy hosszabb külföldi kiküldetés is lehet. Ha igazi Bika módjára mégsem akarna mozdulni, az érdeklődési köre akkor is kitágul, egészen új ismereteket szerezhet, talán esti iskolába iratkozhat.

Ikrek (V. 21.–VI. 21.)
Két konok bolygó, a Mars és a Plútó áll fényszögben az ön jegyében, amitől úgy érezheti, hogy őrjöngő fúriák tépik a lelkét. Nem kell minden bajának okát a társában keresnie, ön sem egy könnyű eset most. Valamilyen sport nagyon időszerű lehet!

Rák (VI. 22.–VII. 22.)
Mostanában sokat és sokfelé kell utaznia, és ez egyre nagyobb terhet jelenthet önnek. Ráadásul a rokonságával is meggyűlhet a baja – de mindkét problémájára hamarosan jó megoldást találhat. Legyen kedvesebb a kollégáival!

Oroszlán (VII. 23.–VIII. 22.)
Nagyon nagy lendülettel kezdi az új évet. Szüksége is van az energiára, mert ugyancsak megszaporodtak a teendői. Ha bármilyen sportot űz, idén biztosan sikeres lesz. De a munka frontján sem lesz oka szégyenkezni.

Szűz (VIII. 23.–IX. 22.)
Az ünnepek múltán, az új év kezdetén kissé magányosnak érezheti magát, vagy túl csöndesnek és hidegnek az elkövetkező napokat. Találjon ki valami különös tevékenységet, amely feldobja – vagy legalább hordjon színesebb ruhákat!

 
Mérleg (IX. 23.–X. 22.)
A rossz álmok elmúltával a kellemetlen valóság okozhat fejfájást önnek, főleg a pénzügyek terén. Talán egy kicsit sokat „ünnepelt”, és bizony kell még várni a következő fizetésig. Egy új munkahely lehetősége is felvetődhet.

Skorpió (X. 23.–XI. 21.)
Annyi év küzdelem után végre stabilizálódni látszik anyagi helyzete. Ön az anyag mélységébe lát, ezért semmilyen szélsőséges helyzet nem rendíti meg, mert tudja, mindez önnön tudatának kivetülése pusztán. Legyen hát optimista!

Nyilas (XI. 22.–XII. 20.)
A Vénusz bolygó, szervezetünk egyensúlyának őre tesz látogatást az ön jegyében, ezért még a komor napokon is napsugaras jókedvre derülhet. A régi kapcsolatok súlyossá válnak, a hűség most nagyon fontos szempont.

Bak (XII. 21.–I. 19.)
A Jupiter már a jegyében jár, és a Plútó is követi: rengeteg változásra számíthat idén, amelyek, bár jó irányba fordítják sorsát, mégis nehezére esnek kissé nehézkes, konzervatív természetének. Engedjen a kényszerítő körülményeknek, akkor nem fog fájni!

Vízöntő (I. 20.–II. 18.)
Megszaporodtak a nehézségek, és önnek, habár sziklaszilárd és kitartó, egy idő után elege lehet a szélmalomharcból. Kereshet kiutat, de ez ne legyen menekülés! Egy időre elutazhat valami távoli vidékre, ahol erőt meríthet – de ne feledje, sorsa itt várja.

Halak (II. 19.–III. 20.)
Az utóbbi időben talán kissé elhanyagolta barátait, vagy legalábbis a régi barátait. Valakinek pedig most nagy szüksége lenne az ön támaszára, ne feledkezzen meg róla. Otthonát védje jobban a garázdáktól, betörőktől!

Ezek is érdekelhetnek