Ilyen állapotban van a kórházba került Dévényi Tibor
origo.hu
A Vidék íze gasztronómiai magazin finom receptjei közül ajánljuk.
Újhagymás makarónipuding camembert sajttal grillezve
Hozzávalók: 40 dkg makaróni, 2 csomag újhagyma, 5 dl tejföl, 3 tojás, 2 doboz camembert sajt (kb. 24 dkg), só, őrölt fehér bors, 20 dkg koktélparadicsom, 1 evőkanál olívaolaj.
A tésztát bő, sós vízben félkeményre főzzük, leszűrjük, leöblítjük. Az újhagymát, az egyik doboz sajtot apróra daraboljuk, összekeverjük tejföllel, a felvert tojással, sózzuk, borsozzuk. Ráöntjük a makarónira, és összekeverjük. Egy edényt zsugorfóliával kibélelünk, beleöntjük a tésztát, majd vízzel teli tepsibe állítjuk, és 160 fokos sütőben 45 percig gőzöljük. A formában hagyjuk kihűlni, végül a zsugorfólia segítségével kiemeljük, és tálra borítjuk. A maradék camembert-t felszeleteljük, befedjük vele a makarónipudingot, és forró sütőben rápirítjuk a sajtot. A koktélparadicsomot addig sütjük, amíg ledobja a héját, és ezzel díszítjük a pudingot.
origo.hu
borsonline.hu
life.hu
hirtv.hu
haon.hu
origo.hu
mindmegette.hu
vg.hu
origo.hu
origo.hu
origo.hu
origo.hu