Róluk szól a hír

ABC2009. 08. 14. péntek2009. 08. 14.
Róluk szól a hír

MICHAEL SCHUMACHER autóversenyző a pályán kemény, célratörő stílusáról ismert, ám magánéletében példás férj és odaadó apa. De nemcsak saját csemetéivel törődik, hanem a világ rászoruló gyerekeiért is sokat tesz. Szenegálban szegény gyermekeknek alapított iskolát, Szarajevóban gyermekkórházat támogat, Peruban hajléktalan gyermekek számára hozott létre otthont. Mindig gyermekek javára jótékonykodik, és olyan helyeket választ, amelyek éppen nem állnak a figyelem középpontjában.

KIM DZSONG IL kegyetlensége nem ismer határokat. Az észak-koreai diktátor egyik volt katonája szerint ugyanis évek óta szellemileg és fizikailag visszamaradott gyerekeken teszteli biológiai és vegyi fegyvereit. A néhány évvel ezelőtt megszökött katona korábban Kim Dzsong Il rettegett elit kommandójában szolgált, jelenleg Szöulban él, a dél-koreai titkosszolgálat védelme alatt. Ő számolt be a borzalmas emberkísérletekről.

SUSAN DOYLE, a nemrég felfedezett énekesnő teljes átalakuláson ment át. A 48 éves skót háziaszszonyt, aki elsöprő sikert aratott a londoni tehetségkutató versenyen, egyszerű, régimódi kinézete tette érdekessé. Sminkesek, fodrászok, divattervezők keze nyomán Susan ma már elegáns asszony, aki még a közértbe is kisminkelve, márkás ruhában, cipőben jár.
 

Ezek is érdekelhetnek