Gregor Bernadett eltartja a férjét?

Már kezdjük megsokallni Gregor Bernadett nyilatkozatait, miszerint áldozatos családfenntartó. Szeretteit, köztük sámánkodó férjét is kénytelen eltartani, ezért még nyáron sem pihen, fürdőruhás krimiben szerepel. A csábos színésznő vállán nehéz a súly – amiről leginkább ő maga tehet…

BulvárUjlaki Ágnes2009. 07. 08. szerda2009. 07. 08.
Gregor Bernadett eltartja a férjét?

A szépséges művésznő, Gregor Bernadett már jó ideje a bulvárlapok állandó szereplője. Férjei, kedvesei, esetlegesen kapott pofonjai, lakásai, válásai, nemválásai – mindezek vagy tíz éve tartják fent iránta a folyamatos érdeklődést. Az, hogy tehetséges színésznő, jó szerepeket jól játszik a színházában, már jóval kisebb publicitást kap.

Nemrégiben, amikor elküldték a tévés szappanoperából, szomorúan nyilatkozgatott arról, hogy eztán nehéz lesz eltartania négytagú családját. A napokban – egy bő ruha kapcsán – arról faggatták, tényleg gyereket vár-e ismét? Erre zomorúan meséli: bármennyire szeretne harmadszor is szülni, most is alig tudja eltartani a négytagú családot. Mármint saját magát, két kisfiát és sámánkodó(?) férjét. Ezért boldogan elvállal bármit, nem pihenhet a nyáron sem.

Na már most, ugyebár, mindenki úgy él, ahogy akar. Ebbe nem lehet beleszólni. Ha Bernadett el akarja tartani életerős és egészséges férjét, akár úgy is, hogy fürdőruhában villog a Gellért Fürdő ‚színpadán”, ki vethetne rá követ? De mi lenne, ha esetleg, netán, csak úgy, kísérletképpen: a férj is dolgozna valamit?!

Sámánkodás helyett...

Kattintson a fotóra és további fürdőruhás felvételeket talál Gregor Bernadettről a képgalériánkban!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Szabadföld Google News oldalán is!

Ezek is érdekelhetnek