Megcsalnak és kibeszélnek?

Bármely megcsalt házastárs rémálma, hogy a szerelmi háromszög harmadik csúcsára felkapaszkodó szerető tudomást szerez hálószobája intim titkairól. Így még a szokásosnál is sokkal kiszolgáltatottabbá válik. A titkok kifecsegése pedig nem véletlen: a hódítás bevett eszköze.

BulvárBalogh Mária2011. 01. 31. hétfő2011. 01. 31.
Megcsalnak és kibeszélnek?

Amikor az asszony vagy a férj ráébred, hogy a házastársa megcsalja, rögtön kételyek gyötrik. Válni akar? Mit mesélhet rólam „annak”? Az intelligensebbje nem szívesen járatja le férjét vagy gyermekei anyját. Akad, akik elmeséli, hogy évek óta nincs szex otthon, már elhidegültek egymástól. Nem ritkán megy a nagy „etetés”, hogy az új és titkos partnertől még nagyobb szeretetet, testi boldogságot csikarjon ki.

– Vannak olyan ravaszdiak, akik gyermeki kíváncsisággal szedik ki szeretőjükből a megcsalt asszony vagy férfi gyenge pontjait, így máris tudják, hol kell ráerősíteniük. A szerető nem vacakol, nem viccel. Státuszát komolyan veszi, s napról napra több jogot követel magának. Vannak, akik alkalmat teremtenek rá, hogy bemutatkozhassanak a megcsalt félnek is – magyarázza Almássy Nóra pszichológus.

Ám ha a szerelmi háromszög csillogó csúcsán trónoló partnernek egyszer csak kezd elege lenni a „lángoló szerelemből”, egyre kevésbé fogadja szívesen a szerető leveleit, üzeneteit, azokra többnyire nem válaszol, sőt a találkozásokat is ritkítja. Az egyre mellőzöttebb fél pedig felfedezi új szerelmét valamely közösségi oldalon, s lám csak. családi képek a nyaralásokról, síelésekről, ölelkező, meghitt férj és feleség...

S a titkok becsukódik. Szerencsés esetben többé már nem firtatja, nem lapozgatja senki...

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Szabadföld Google News oldalán is!

Ezek is érdekelhetnek