Rúzsa Magdi babérjaira pályázik Tóth Gabi

Két ex-megasztár száll harcba egymással: Rúzsa Magdi és Tóth Gabi is megméretteti magát az év legjobb énekesnője versengésben. Tavaly a kishegyesi pacsirta nyert, az idén azonban a tapolcai vadóc pályázik e babérokra.

BulvárBorzák Tibor2011. 01. 15. szombat2011. 01. 15.
Rúzsa Magdi babérjaira pályázik Tóth Gabi

Sok mindenben hasonlít egymásra Rúzsa Magdi és Tóth Gabi. Mindkettőjüknek remek a hangja, ugyanabban a tehetségkutató műsorban tűntek fel, s az utóbbi két évben mindkettőjüket jelölték a Glamour Woman of The Year legjobb énekesnői kategóriájában. Tavaly a kishegyesi pacsira meg is nyerte a díjat, az idén azonban a tapolcai vadóc szeretne diadalmaskodni.

– Egyszer már jó lenne elvinni a díjat, de nem leszek csalódott, ha nem én nyerek – árulja el Tóth Gabi. – Már az is nagyon jó érzés, hogy eddig minden évben jelölt voltam. Az idei mezőny igen vegyes, bevallom, Magdi stílusa áll hozzám a legközelebb, a többiek túl alternatív irányvonalat képviselnek. Én megmaradok a nyers rock and rollnál.

A Megasztár harmadik, illetve második szériájában feltűnt énekesnők sokat dolgoztak az elmúlt esztendőben, így bármelyikük megérdemelten nyerné el a megtisztelő címet. A március 17-i gálán kiderül: Magdi duplázik-e, vagy Gabinak sikerül a győzelem – esetleg nevető harmadikként Harcsa Veronika, Kozma Orsi vagy Németh Juci közül viszi haza valaki a díjat.

– Megtiszteltetésnek veszem, hogy ismét jelöltek – mondta Rúzsa Magdi. – Ha esetleg újra engem választanának a legjobb énekesnőnek, az munkám óriási elismerése lenne. Nagyon várom már a díjátadót, mert erős a mezőny.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Szabadföld Google News oldalán is!

Ezek is érdekelhetnek