Szekrénysor házilag

A hetvenes és a nyolcvanas évek nappalijában egy szekrénysorral megoldható volt mindazon tárgyak elhelyezése, amelyek leginkább használatosak voltak a szobában.

Család-otthonD. Tasnádi Marianna2007. 10. 26. péntek2007. 10. 26.
Szekrénysor házilag

A ma nappalijának azonban igen sok funkciót kell ellátnia. A különféle polcok, könyvek, díszek, tévéállványok és DVD-tartók egyvelege arra készteti a lakás tulajdonosát, hogy valamiféle egységbe hozza ezeket a nehezen egymáshoz passzítható tárgyakat. Mi falburkoló lapokkal oldottuk meg a látványt: 50×50 centiméteres elemekkel variálható módon készíthetünk polctartót, képtartót, illetve különböző alátéteket. Magunk komponáljuk meg, hogy hol, mit szeretnénk látni. Ugyanakkor, ha megunjuk az eddigi látványt, áttervezhetjük az egész falat. A négyféle színben beszerezhető falburkolatokat variálni lehet egymással, a gyönyörű, meleg színek otthonossá teszik a szobát.
Ma már az emberek többsége hosszú órákat tölt a televízió előtt, s nem mindegy, hogy milyen fotelből nézzük a műsort. Kaphatók már olyan, okosan, célszerűen megtervezett relaxáló székek, amelyek tökéletes pihenést nyújtanak a testnek.
Az akár házilag is kivitelezhető, szabadon variálható „szekrénysor” a lakásberendezés más területén is szabadabb gondolkodást tesz lehetővé.

Ezek is érdekelhetnek