Ilyen állapotban van a kórházba került Dévényi Tibor
origo.hu
A FŐZÉSBEN IS LÁTOGATÓI SEGÍTSÉGÉRE SIET a megújuló Szabad Föld Online. A Vidék íze magazinnal karöltve finomabbnál finomabb ételek receptjeit kínálja a konyhában szorgoskodóknak.
Kép: Szüreti mustos kacsa egészben sütve dióval szőlővel fehérborral Fotó: Habik Csaba 2008 08 28
A Szabad Föld Online és a Vidék íze népszerű gasztronómiai magazin közös vállalkozásba fogott. A közeljövőben minden elemében megújuló honlapunk egyik fontos szolgáltatása lesz annak a receptgyűjteménynek a böngészhetősége, amely a Vidék íze eddigi évfolyamaiban megjelent ételek leírását foglalja magában. Mivel a havilap nemcsak ki-, de meg is főzi az étkeket, az eredményről a fogások leírásához mindannyiszor fotót is mellékelünk.
A számtalan étek közötti választáskor a honlap receptkeresője segít az eligazodásban. Mintha csak egy nagyon gazdag és kellő részletességű étlapot olvasnánk: válogathatunk, hogy az előételtől a desszertig milyen otthoni menüt szeretnénk összeállítani. Körülnézvén a kamrában és a hűtőszekrényben, a fellelhető nyersanyagok lajstromozása is támpontot adhat az ebéd meg a vacsora elkészítéséhez. A jó receptkereső tulajdonsága, hogy logikusan, könnyen és az ízlésünknek megfelelően tallózhassunk a megannyi lehetőség és ajánlat közül.
Aki kíváncsi a honlap látogatóinak gasztronómiai érdeklődésére, könynyen kitapasztalhatja, hiszen a Legnépszerűbb receptek menüpont a recepteket böngészők számossága szerint mutatja majd, hogy az egyes ételek mennyire keltették fel a figyelmet. Amit sokan keresnek, az vélhetően olyasféle, aminek az elkészítését érdemes bárkinek fontolóra venni.
S ha már a menüpontoknál tartunk: a Vidék íze receptkeresője természetesen megmutatja a legújabb recepteket is, amelyek időről időre gazdagítják és szélesítik a választékot. S érdemes a Receptjeim menüpontot is használni, ahová kigyűjthető lesz a kinek-kinek szája íze szerinti étkek listája.
Az egyes receptek fontos tartozéka az ételek elkészítési idejének hossza, nehézségi foka és a kalóriatartalma is. Valamennyit feltüntetjük az egyes receptek hozzávalóival és megfőzésük menetének leírásával együtt.
A Konyhamester menüpont pedig afféle kislexikonként segít eligazodni a gasztronómia világában, sorra véve az ételek összetevőinek, elkészítési módjainak, különféle más ízekkel társíthatóságának fortélyait.
Aki óhajtja, annak számára hétről hétre elküldjük hírlevelünket is, mely a vasárnapi ebédhez kínál választékot, ezzel is színesítve a családi étlapot és segítve a háziasszonyok álmának valóra váltását: a terítékek gazdái közös jó étvágyának garantálását.
S ennyi ínycsiklandó ígéret után, befejezésül, asztalukra ajánljuk a Vidék íze gasztronómiai magazin októberi, a szüretnek szentelt számából az egyik kiváló étek receptjét. Jó étvágyat kívánunk
origo.hu
borsonline.hu
life.hu
hirtv.hu
haon.hu
origo.hu
mindmegette.hu
vg.hu
origo.hu
origo.hu
origo.hu
origo.hu