Szexi a borostás tűzoltó

Nem mindenki vágyik tartós kapcsolatra, de sokan közülük nem szeretnének lemondani a testi örömökről. A szexrandi.hu partnerkereső weboldal felmérést végzett, milyen partnert tartanak ideálisnak az alkalmi légyottokra vágyó férfiak és nők. Az eredmény igencsak meglepő: az erősebb nemnek egyáltalán nem kellenek a kikent cicababák és a modelltestalkatú nők, viszont a hölgyeknek fontos a sportos testalkat és a borosta sem árt.

Család-otthonBiczó Henriett2016. 07. 28. csütörtök2016. 07. 28.
Szexi a borostás tűzoltó

A nem reprezentatív felmérés szerint a férfiak számára a nő hajszíne teljesen mellékes, és egyáltalán nem szeretik, ha a partnerük látványosan ki van festve. A többség a smink nélküli vagy a finoman sminkelt hölgyeket kedveli. A rúzst egyenesen el lehet felejteni, a férfiak alig harmadának tetszik, és minden negyedik férfit kifejezetten lelomboz a műköröm látványa.

A felmérésben szereplő férfiak fele az átlagos testalkatú nőkért van oda, sőt közülük minden ötödik a néhány pluszkilóval rendelkező (vagy kifejezetten molett) nőket szereti. A szexuálisan legvonzóbb női szakmának az ápolónőt tartják, de a titkárnők és a tanárnők is az élen végeztek. Legkevésbé szexinek az orvos, az ügyvéd és a pszichológus szakmát jelölték meg, és meglepő módon az aerobicoktató, a fodrász és a kozmetikus is a lista végén szerepel.

A nők szerint az ideális férfi szexpartner sportos vagy átlagos testalkatú, barna (esetleg fekete) hajú, borostás és legalább 180 cm magas. Viszont az öltözködésben nem a sportos, hanem a lezser-elegáns vonal a nyerő. A hölgyek úgy gondolják, hogy szexuálisan a legvonzóbb szakma jelenleg a tűzoltó, de a rendőrök és az orvosok is beindítják a fantáziájukat.

A férfi és női válaszadók szinte kivétel nélkül megjegyezték: nagyon fontos számukra, hogy a szex mellett legyenek közös témáik, azaz tudjanak beszélgetni is azzal, akivel alkalmanként ágyba bújnak.

Ezek is érdekelhetnek