ÚTITÁRS S. O. S. - Olvasónk angolul beszélő társsal utazna a hitelterhek elől elmenekült családjához

A Szabad Föld hetilap március 3-i számának Társkereső rovatában megjelent üzenet.

Család-otthonOlvasói levél2017. 03. 06. hétfő2017. 03. 06.
ÚTITÁRS S. O. S. - Olvasónk angolul beszélő társsal utazna a hitelterhek elől elmenekült családjához

ÚTITÁRS S. O. S. jeligére:
1988-ban jelent meg önöknél „Ha a kezed most nyújtanád” jeligével a társkereső hirdetésem. 1990-ben költöztünk Tóth Gábor acélolvasztárhoz Ózdra, 23 évet éltünk együtt, és mára diplomás, családos emberek a gyermekeim, akiket alkoholistától mentettem ki Jászapátiról. Ezért önöket illeti a hála és a köszönet.
Most 68 éves vagyok, és négy éve veszítettem el az élettársamat, azóta az unokáimnak élek, hat drága apróságom közül sajnos három Angliába került, svájci frankos lakásukat elveszítve kiköltöztek tavaly nyáron.
Én a szomorú fiatalságban szerzett idegbetegség utóhatása, a járásbizonytalanság miatt utazni egyedül nem merek, itthon levő gyermekeim piciket nevelnek, így jutott eszembe az egyszer már szerencsét hozó „mentőöv”: útitárskereséssel próbálkozom. Talán lesz, aki segíteni tud, hiszen nemcsak az én családomból kényszerültek külföldre. Szeretnék megismerkedni olyan, angolul beszélő útitárssal, aki szokott utazni a családtagjaihoz, és az első utazásokhoz szeretném a segítségét kérni.


(Örülünk, ha olvasóink, akiknek Társkereső rovatunk révén sikerült megtalálni társukat, és ezáltal megváltozott az életük, elküldik történetüket. Várjuk írásaikat! – A szerk.)

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Szabadföld Google News oldalán is!

Ezek is érdekelhetnek