Nyári zápor - Sárga rózsa - Szeretek utazni - Jeligés üzenetek

A Szabad Föld hetilap május 5-i számának Társkereső rovatában megjelent olvasói üzenetek.

Család-otthonOlvasói levél2017. 05. 06. szombat2017. 05. 06.
Nyári zápor - Sárga rózsa - Szeretek utazni - Jeligés üzenetek

NYÁRI ZÁPOR jeligére: „Várom a levelét annak az 58–63 év közötti hölgynek, aki nem dohányzik,nincs káros szenvedélye, a szótárábanbenne van a konyha szeretete, szívesen kirándul, szeretgyógyfürdőbe járni, jól érzi magáta kertben, rend- és tisztaságszerető, s mindemellett vállalná, hogy hozzám költözik, vagy azt, hogy egyszer nála, egyszer nálam lakjunk. Hatvanhárom éves, 176 centi magas, 90 kiló súlyú, elvált, alföldi városban, modern kertes házban élő, felsőfokú képzettségű, nyugdíjas férfi vagyok.”


SÁRGA RÓZSA jeligére: „Hatvanéves nő vagyok, a fiammal élek együtt. Sajnos ő keveset tartózkodik itthon, megvan a saját élete. Vígkedélyű vagyok, de súlyos mozgáskorlátozottként élek, nem vagyok állandó fekvőbeteg, de járni nem tudok. Szeretek tévét nézni, beszélgetni, és hiányzik egy társ, akihez szólhatnék, aki ellát, télen tesz a tűzre, nyáron szellőztet, kinyitja az ablakot. Kérem, aki el tud így fogadni, írjon, szeretném, ha hozzám költözne. Hatvanöt év feletti hölgyek, urak levelét várom.”


SZERETEK UTAZNI jeligére: „Tartós, kötetlen baráti kapcsolatra vágyó, jó megjelenésű, gyermektelen, káros szenvedélyektől mentes férfi levelezne 55 év alatti helyes hölggyel. Az első találkozás dönthet a továbbiakról. Hajdú-Bihar és Jász-Nagykun-Szolnok megyéből várok leveleket.”

Ezek is érdekelhetnek