Fogyás kenyérrel és zsemlével

Egy különleges lisztből készült diabetikus pékáru fogyasztásával - amit eredetileg cukorbetegeknek fejlesztett és szabadalmaztatott a Gabonatermesztési Kutató Intézet - három hónap alatt legalább nyolc-tíz kiló súlyfölöslegtől megszabadulhatunk.

Családi körKeresztény Gabriella2005. 04. 29. péntek2005. 04. 29.
Fogyás kenyérrel és zsemlével

Ezeket a zsemléket, kenyereket egy Indiában, Pakisztánban termő növény magjának őrléséből származó, úgynevezett guarlisztből készíti egy Polgárban működő cég.
A guarlisztből sütött termékek tartós fogyasztásával a vércukor szintje legalább 35 százalékkal alacsonyabb lesz, mint a hagyományos pékáruknál. Ízletesek, korpás összetevőt nem tartalmaznak, és kizárólag természetes alapanyagokból készülnek. Magas vízlekötő képességük miatt a többi táplálékkal együtt olyan gélt képeznek a gyomorban, amely meggátolja a tápanyagok egy részének felszívódását. A megszokottnál egy kicsit nehezebben rágható, bő folyadékkal leöblítendő zsemlék és kenyerek tehát nemcsak a diabéteszben szenvedőknek hasznosak, de a fogyni vágyóknak is, mert telítettséget keltve erősen csökkentik az éhségérzetet.
A fogyás azonban csak folyamatos fogyasztásukkal érhető el, mert a szervezetből hamar kiürülnek. Persze valamit valamiért: egy félkilós kenyér 330, hat zsemle 250 forintba kerül.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Szabadföld Google News oldalán is!

Ezek is érdekelhetnek