Horoszkóp

Április 9-től 15-ig

Egyéb2004. 04. 16. péntek2004. 04. 16.
Horoszkóp

{p}
Kos (III. 21-IV. 20.)
Munka: Az ünnepek alatt lazítson, mert jövő héten már ismét az új ötletek megvalósításán töri majd a fejét. Pénz: Munkájából származó extra bevétele az ünnepi jövés-menésben és ajándékozásban szinte azonnal el is tűnik. Szerelem: Párjával annyi meghívásnak kell eleget tenniük, hogy a döntés körül feszültségek lehetnek. Mindkettejük családja számít arra, hogy együtt töltik az ünnepet, de a régi barátokat sem szeretnék elhanyagolni. Egészség: Jól érzi magát és a finom falatoknak sem tud ellenállni!
{p}
Bika (IV. 21-V. 20.)
Munka: Átmeneti feszültségeket okozhat, hogy néhányan környezetében úgy érzik, túlértékelik az Ön munkáját felettesei. Ne csináljon belőle problémát, ez csak múló állapot! Pénz: Bevétele egy részét autója javítására, vagy telefonja, esetleg számítógépe felújítására költi. Az ünnep sem kíméli pénztárcáját! Szerelem: Párjával egyetértenek az anyagi kérdésekben, de a családdal, testvérekkel kapcsolatban érzelmi problémák merülhetnek fel. Egészség: Élvezze az ünnepi evés-ivást, de legyen mértéktartó!
{p}
Ikrek (V. 21-VI. 21.)
Munka: Egyre jobban élvezi a szellemi kihívásokat. Főnökei és pártfogói is segítik munkájában. Pénz: Úgy érzi, hogy a külvilág nem adja meg Önnek azt a pénz, amiért megdolgozik. Kölcsön felvételére most nem alkalmas az idő. Szerelem: Az ünnepi vendégjárásnak párjával igazán örülnek, bár eléggé megviseli a családi kasszát. Az ebből adódó nézeteltéréseken hamar túljutnak. A szerelemben egy hullámhosszon vannak, most minden tökéletesnek tűnik. Egészség: Tele van energiával, örüljön az életnek!
{p}
Rák (VI. 22-VII. 22.)
Munka: Most már végképp bizonytalan a munkahelyi változásokat illetően, mert nem tudja, milyen "felsőbb" szempontok irányítják a dolgokat. Pénz: Az ünnepek alatt többet költ, mint lehetne, de most az a fontos, hogy az Önhöz közelállóknak örömet szerezzen és mindent megadjon. Szerelem: Párja érzelmi problémáit csak Ön tudja orvosolni. Az ünnepi hangulat mindkettőjüknek nem várt érzelmi feltöltődést hoz barátaik, gyermekeik körében. Egészség: Lazítson, adja át magát az ünnep hangulatának!
{p}
Oroszlán (VII. 23-VIII. 22.)
Munka: Az Ön kreativitása kevés ahhoz, hogy a dolgok kimozduljanak a holtpontról, feletteseinek kell magukat rászánni a szükséges lépések megtételére. Pénz: Megkapja azt a pénzt, amire számított, mégsem felhőtlen az öröme, mert nem abban az időben kapja meg, mint amiben megállapodtak. Szerelem: Barátai és családja körében tölti az ünnepeket. Párja először idegenkedik a nagy jövés-menéstől, de magával ragadja az ünnepi készülődés láza. Egészség: Ünnepeljen, ne foglakozzon most érzelmi gondjaival!
{p}
Szűz (VIII. 23-IX. 22.)
Munka: Izgatja, hogy néhány feladatának nem ért a végére az ünnep előtt. Ne aggódjon, a munka megvárja, és pihentebben gyorsabban is végez vele. Pénz: A családnak és rokonságnak vásárolt ajándékokkal nagy örömet szerez. Lehet, hogy az ünnepi hangulatban megfontoltságát félretéve többet költ a tervezettnél. Szerelem: A párkapcsolati feszültségek átmenetileg megszűnnek, legalább az ünnep időszakára, de ezért Önnek többet kell engednie. Egészség: Problémamentesen élvezheti az ünnepi lakomákat!
{p}
Mérleg (IX. 23-X. 22.)
Munka: Feletteseitől kapott új feladatokkal sikerül határidőre végeznie. Ebben nagyban segítette kreativitása és a kapott pozitív visszajelzések. Pénz: Nemcsak közvetlen környezetének szerez örömet, magának is kedveskedhet egy régi vágya teljesítésével. Szerelem: Párjával néhány napos utazást tehetnek, akár külföldön, akár itthon. Mindkettejük vágya teljesül ezzel, de egy kis lelkiismeret-furdalásuk lehet, hogy pont az ünnep alatt utaznak el. Egészség: Az ünnepi csúcsforgalomban ne idegeskedjen!
{p}
Skorpió (X. 23-XI. 21.)
Munka: Főnökei elégedettek munkájával, és ragaszkodnak az Ön személyéhez. Néhány régi beidegződésétől próbáljon megszabadulni. Pénz: Felettesei anyagiakban is kifejezik elégedettségüket. Ez most, az ünnep előtt igazán jól jön, mert így többet költhet a családi és baráti összejövetelekre.  Szerelem: A gyermekük vagy családi problémájuk által okozott feszültségek az ünnep alatt feloldódnak. A szerelemben váratlan meglepetések érhetik. Egészség: Az ünnepi készülődésben vigyázzon az apróbb balesetekre!
{p}
Nyilas (XI. 22-XII. 20.)
Munka: A munkatársakkal meglévő feszültségek érzelmi problémákat okozhatnak Önnél. Családja és barátai segítségére lesznek abban, hogy felülemelkedjen a dolgokon. Pénz: Jutalomra számíthat felettesei részéről, és a család is Ön mellett áll anyagi ügyekben. Az ajándékozásban kicsit fogja vissza magát, ha tudja. Szerelem: Párkapcsolatában sok örömük lesz az ünnepi összejöveteleken. Felbukkanhat egy régi szerelme, aki még mindig hatással van Önre. Egészség: Tartson mértéket az ünnepi evés-ivásban!
{p}
Bak (XII. 21-I. 19.)
Munka: Munkájában sok sikerélménye volt az elmúlt héten. Most inkább az otthoni, házkörüli teendők kötik le, amiket szívesen végez. Pénz: Az ünnep jobban megviseli pénztárcáját, mint tervezte, de az öröm, amit családjának és barátainak okoz, mindenért kárpótolja. Szerelem: Az ünnepi készülődés mindkettőjüknek nagy boldogságot okoz. Rég nem látott családtagok és barátok társaságában töltik az időt. A szerelemben váratlan találkozásra számíthat. Egészség: Nem könnyű ellenállni a finom süteményeknek!
{p}
Vízöntő (I. 20-II. 18.)
Munka: Új céljai beteljesítése felé tudatosan halad. Elérésükhöz kitartó, gondos munkára, pontos előkészítésre van szüksége, így a siker nem marad el. Pénz: Ha kölcsönből származó pénzét vállalkozásába, vagy ötletei megvalósításába fekteti, akkor bízhat a megtérülésében. Szerelem: Párja mindenben támogatja vágyai megvalósításában. Az ünnepet barátaik és családjuk társaságában felszabadultan töltik. A szerelemben igazán boldog órák várnak Önre. Egészség: Lazítson az ünnepek alatt, megérdemli.
{p}
Halak (II. 19-III. 20.)
Munka: A múlt heti "lazítás" jót tett Önnek. Most csak arra koncentrál, hogy saját munkáját maradéktalanul és hibátlanul elvégezze. Pénz: Az otthoni felújítási munkákra sikerül előteremtenie az anyagiakat. Bár a munkák elhúzódhatnak, mégis az ünnepre már túl lesz a nagyján, aminek nagyon örül. Szerelem: Párjával együtt a családot és a barátokat szívesen látják vendégül otthonukban. Néhány meghívásnak is eleget kell tenniük az ünnep alatt. Egészség: Nagyon jól érzi magát az ünnepi jövés-menésben!

Ezek is érdekelhetnek