Horoszkóp

Június 25-től július 1-jéig

Egyéb2004. 06. 25. péntek2004. 06. 25.
Horoszkóp


Kos (III. 21-IV. 20.)
Munka: Főnökei annyi feladattal látják el, hogy a hétvégén otthon is dolgozik rajta. Nyugodt körülmények között gyorsabban is halad a munkával.
Pénz: Anyagi helyzete változatlan. Váratlan kiadások csak otthonában meghibásodott elektromos készülék javításából, esetleg cseréjéből adódhatnak.
Szerelem: Párja egyre nehezebben tolerálja, hogy ilyen sokat dolgozik. A hétvégén szakítson egy kis időt szórakozásra, vagy élvezzék az otthon nyugalmát.
Egészség: Próbáljon lazítani!

Bika (IV. 21-V. 20.)
Munka: Kommunikációs problémák nehezítik abban, hogy végre előrébb jusson feladataival. Egy szerződés megszövegezése is nehézkesen halad az állandóan változó feltételek miatt.
Pénz: Anyagi helyzete stabil. Ha egy vállalkozását szeretné értékesíteni, várjon a kedvezőbb ajánlatokra és gondolja át a lehetőségeit.
Szerelem: Párja az otthon nyugalmának biztosításával segíti önt hivatásában. A függetlenek nézzenek körül közvetlen környezetükben.
Egészség: Mozogjon többet!

Ikrek (V. 21-VI. 21.)
Munka: Energikusan végzi feladatait, amihez szüksége van flexibilitására és gyorsaságára is. Végre olyan munkát kapott, amiben kiélheti vágyait, elképzeléseit.
Pénz: Munkáját a jövő héten megfelelően honorálják, így nem lesz szüksége kölcsönre, hogy elképzelései szerint tölthesse szabadságát.
Szerelem: Párja is azon van, hogy minél jobban hozzá tudjon járulni a vágyott utazás költségeihez. Az egyedülállók partnerkapcsolata felhőtlen a héten.
Egészség: Ne idegeskedjen feleslegesen!
{p}
Rák (VI. 22-VII. 22.)
Munka: Munkájával kapcsolatos kedvező hírek, pozitív változások meghozzák munkakedvét is. A jövő héten a munkatársakkal is jobban szót ért.
Pénz: Az otthonára költött pénz még hiányzik a "költségvetéséből", de váratlan segítségre is számíthat. Nyaralására tartalékoljon, ha teheti.
Szerelem: Párkapcsolatában javul a kommunikáció kettejük között, bár úgy érzi, párja még mindig nem nyílt meg önnek teljesen. A függetlenek tartós kapcsolatra vágynak.
Egészség: Sétáljon a szabadban!

Oroszlán (VII. 23-VIII. 22.) Munka: Bár a vágyainak megfelelő munkát végzi, nem nyugodt, mert nem érzi biztosnak jelenlegi munkahelyét. Külső körülményeken múlik, hogy megszilárduljon helyzete. Pénz: Anyagi problémái nincsenek, de ne költsön többet, mint kellene. Szerelem: Párja szeretne elbújni magával a világ elől. A hétvégén ez nem biztos, hogy sikerül, mert váratlan vendégek érkezhetnek. Amíg az egyedülállók nem tudnak elengedni egy régi érzést, addig nem is jön új kapcsolat az életükbe. Egészség: Vigyázzon az ízületeire!

Szűz (VIII. 23-IX. 22.)
Munka: Bár örül az új feladatainak, kezdeti lelkesedése alábbhagyott a héten, mert apróbb akadályok nehezítik a munkavégzésben. Ha gyorsabban akar haladni, lehet, hogy még haza is kell vinnie a munkát, amit nagyon nem szeretne.
Pénz: Anyagi helyzete stagnál, bár számít arra, hogy felettesei megfelelően díjazzák erőfeszítéseit.
Szerelem: Párja szeretné kiszakítani önt a "mókuskerékből" és ha most még nem is tudnak elutazni, egy kirándulás bele kell férjen a hétvégi programba.
Egészség: Elemében van.
{p}
Mérleg (IX. 23-X. 22.)
Munka: A munkában minden a vágyai és elképzelései szerint alakul. Felettesei nagyon elégedettek az elért eredményekkel.
Pénz: Anyagi helyzetével elégedett, és élvezi azt a függetlenséget, amit ez biztosít az ön számára. Most nyugodtan költhet hobbijára, szórakozásra.
Szerelem: Párja is élvezi anyagi függetlenségüket. Lepje meg valamivel, amire már régen vágyott. Az egyedülállóknak fontos kapcsolatuk, de nem biztosak abban, hogy ez szerelem.
Egészség: Fogyasszon több folyadékot!

Skorpió (X. 23-XI. 21.)
Munka: Ha morális értékeihez ragaszkodik munkájában is, hamarosan siker koronázza tevékenységét. Nem a könnyebbik utat választotta, de hallgasson a lelkiismeretére.
Pénz: Mindent megtesz anyagi helyzete megszilárdításáért. Hamarosan elegendő pénze lesz a tervezett utazásra is.
Szerelem: Párjának váratlan örömet tud szerezni egy mozijeggyel, vagy egyszerűen csak menjenek el szórakozni. A függetlenek szellemi partnert keresnek.
Egészség: Nem lesznek problémái.

Nyilas (XI. 22-XII. 20.)
Munka: Úgy érzi, most szinte semmi sem sikerül. A munkahelyi problémák sem oldódtak meg még. Új munkahely lehetősége is várat magára.
Pénz: Anyagi ügyekben a környezetéből valaki becsapta, vagy nem tartotta be ígéretét. Külső segítséggel mégis sikerül megoldania problémáját.
Szerelem: Párjával kisebb összezördülések lehetnek anyagiak miatt. A közös célok azonban hamar feledtetik a problémát. A függetlenek lassan képesek "felülről" szemlélni régi kapcsolatukat.
Egészség: Régi problémái kiújulhatnak!
{p}
Bak (XII. 21-I. 19)
Munka: Feladatai még mindig nem akarnak elfogyni. Kötelességtudata és maximalizmusa azonban nem hagyja, hogy silány munka kerüljön ki kezei közül.
Pénz: A külvilág megfelelően honorálja munkáját. Még mindig bizonytalan abban, hogy ez elégséges-e anyagi helyzete megszilárdítására.
Szerelem: Párja, bár megérti és segíti is hivatásbeli céljaiban, szeretne több időt tölteni magával. A hétvégén kedveskedjen neki valamivel. Az egyedülállókat túlságosan lefoglalja munkájuk.
Egészség: Mozduljon ki!

Vízöntő (I. 20-II. 18.)
Munka: Teljes erővel dolgozik ötletei megvalósításán, bár lassabban halad, mint szeretné. Külső segítséget is kaphat megnövekedett feladatai elvégzéséhez.
Pénz: Még nem teljesen elégedett anyagi helyzetével, de munkájából egyre több bevétele származik, ami örömmel tölti el.
Szerelem: Párja maximálisan támogatja munkájában, amit ön nagyra értékel. A függetlenek úgy érzik, megtalálták szellemi társukat, de még nem mutatják ki érzelmeiket.
Egészség: Változtasson étkezési szokásain!

Halak (II. 19-III. 20.)
Munka: A munkájában újra megtalálja az örömöt. Néhány elmaradt feladatát is gyorsan bepótolhatja a héten.
Pénz: Egy új háztartási gépre vágyik, vagy szeretné valamelyiket lecserélni. Esetleg gyermeke vágyik egy kis kutyára, vagy egy kis háziállatra.
Szerelem: Párjával szinte tökéletesen megértik egymást. Ne rontsa el aggodalmaskodásával a helyzetet. Az egyedülállók egy partin vagy összejövetelen találkozhatnak egy kellemes társsal, de legyenek nyitottabbak.
Egészség: Újra formában van a héten.

Ezek is érdekelhetnek