Horoszkóp

Július 16-tól 22-ig

Egyéb2004. 07. 16. péntek2004. 07. 16.
Horoszkóp


Kos
(III. 21-IV. 20.)
Munka: A héten olyan feladatokkal foglalkozhat, amiben örömét is leli. Éppen ideje, mert már úgy érezte, "halálra" dolgozta magát az elmúlt hetekben.
Pénz: Mivel magasak az igényei, ezért a nyaralásnál is a drágább utak keltik fel a figyelmét. Különmunkát is hajlandó vállalni, hogy az elképzeléseinek megfelelően tölthesse szabadságát.
Szerelem: Párja még mindig képes önt elvarázsolni, így egy újabb szerelemittas hétvége várhat önökre. Az egyedülállók mozduljanak ki otthonról.
Egészség: Mozogjon többet!

Bika (IV. 21-V. 20.)
Munka: Az elmúlt hetek bizonytalansága véget ért. Bár a pozitív visszajelzések megerősítik döntése helyességében, ügyeljen a részletekre, és ne essen túlzásokba.
Pénz: Munkája révén anyagi helyzete a céljainak megfelelően alakul. Egy jónak látszó befektetési lehetőséget is kínálhatnak önnek, de legyen mértéktartó az ügyben.
Szerelem: Párja nagyon ragaszkodik önhöz, és mindent megtesz azért, hogy ön jól érezze magát otthonában. A függetlenek még keresik az igazit.
Egészség: Problémamentes.

Ikrek (V. 21-VI. 21.)
Munka: Lehet, hogy munkájával kapcsolatosan kisebb utazások várnak önre. A munkatársakkal és a barátokkal javult a kommunikációja.
Pénz: Munkája révén lassan stabilizálódik anyagi helyzete. Szórakozásra és hobbijára is többet költhet, de ne vigye túlzásba a költekezést.
Szerelem: Párja szeretne otthonról kimozdulni, és úgy tűnik, ön is hajlik egy kis szórakozásra, kikapcsolódásra a hétvégén. Az egyedülállókat szinte megrészegíti a szerelem.
Egészség: Vigyázzon a napozással, könnyen leéghet!
{p}
Rák (VI. 22-VII. 22.)
Munka: Ne sietesse a dolgokat, és ne legyenek túlzott igényei, hagyja a munkahelyi ügyeket a maguk útján haladni. Egyértelműen és tisztán kommunikáljon.
Pénz: Jó esélye van arra, hogy fizetésemelést vagy -kiegészítést kapjon felettesei révén. Ne legyen szégyenlős, ha öntől kérnek rá javaslatot.
Szerelem: Párja szerelmében és ragaszkodásában nem kell kételkednie. Magában tisztázza, hogy mit vár el a kapcsolatuktól. A függetlenekre kellemes szerelmi kaland vár.
Egészség: Ne hajtson túl gyorsan!

Oroszlán (VII. 23-VIII. 22.)
Munka: Tettre kész és minden energiáját tervei megvalósítására koncentrálja. Érzi, hogy ügyei kimozdultak a holtpontról, ezt az elképzeléseinek megfelelő szerződés is alátámaszthatja.
Pénz: Annyi pénze van, amennyit előteremt magának. Kényeztesse magát egy kicsit, vagy költsön többet szórakozásra, kedvteléseire.
Szerelem: Párjával mindenképpen utazzanak el, ha most veszik ki szabadságukat, mert nagy szükségük van a környezetváltozásra. Az egyedülállók egy ideált kergetnek.
Egészség: Energikus.

Szűz (VIII. 23-IX. 22.)
Munka: Munkájával elképzelései szerint halad, és főnökei is elismerik tevékenységét. Új szellemi kihívásoknak is meg kell felelnie a héten.
Pénz: Extra bevételekhez juthat külön megbízások teljesítésével. Kommunikációs eszközeit - telefon, számítógép - fel kell újítania.
Szerelem: Párja ragaszkodása nagyon jól esik önnek, de néha már túlzásnak tartja. Kapcsolata tartós és örömteli. A függetlenek szívesen elköteleznék magukat egy komoly, hosszú távú kapcsolatban.
Egészség: Ügyeljen a vérkeringésére!
{p}
Mérleg (IX. 23-X. 22.)
Munka: Ötleteit és elképzeléseit valóra válthatja munkájában, most szabad kezet kapott. Főnökei egyetértésére is számíthat.
Pénz: Anyagi téren minden rendben van ön körül, sőt plusz bevételre is szert tehet különmunka vagy vállalkozása révén.
Szerelem: Szabadságuk alatt tett utazásuk olyan élményekkel ajándékozza meg önöket, ami felülmúlja elképzeléseiket. Az egyedülállók egy utazáson vagy egy baráti összejövetelen varázslatos személlyel találkozhatnak.
Egészség: Ne erőltesse meg magát!

Skorpió (X. 23-XI. 21.)
Munka: Munkájában további sikerekre számíthat. Még ellenlábasai is elismerik tevékenységét, és családja is tudja, milyen fontos önnek a hivatásbeli siker.
Pénz: Vágyai és tervei véghezviteléhez nagyobb anyagi erőforrásra lenne szüksége, ezért lehet, hogy kölcsön felvételén gondolkodik.
Szerelem: Párja érzelmi és anyagi támogatására egyaránt számíthat karrierjével kapcsolatos tervei sikerre vitelében. A függetleneket most nem vonzzák a kalandok.
Egészség: Vérnyomására és a szívére ügyeljen!

Nyilas (XI. 22-XII. 20.)
Munka: Ha munkahelyet változtat, alaposan nézze át a szerződését, hogy minden részlet rendben legyen. Az új kihívások lelkessé és boldoggá teszik.
Pénz: Anyagi helyzete változatlanul nem a legjobb, de a kölcsönök sem megoldások. Szüksége lesz ötleteire, hogy kilábaljon a gondokból.
Szerelem: Arra vágyik, hogy kedvese támogassa a munkájával kapcsolatos dolgokban, és megértse az ön indítékait. A függetleneknek fontos a szellemi megértés kapcsolatukban.
Egészség: Nem lesznek problémái.
{p}
Bak (XII. 21-I. 19)
Munka: Az anyagi elismerés reményében örömmel végzi megnövekedett feladatait. A hét vége felé már enyhül a nyomás, és kicsit fellélegezhet.
Pénz: Bízzon jobban anyagi helyzete javulásában, mert a legjobb úton halad felé. Váratlan kiadások gépkocsijával vagy elektromos készülékeivel kapcsolatban lehetnek.
Szerelem: Párjával vegyenek rész egy-két baráti összejövetelen vagy rendezvényen, ahol felhőtlenül szórakozhatnak. Az egyedülállók szerelmes hétvégére számíthatnak.
Egészség: Jól érzi magát.

Vízöntő (I. 20-II. 18.)
Munka: Legyen végre elégedett sikereivel, és haladjon tovább elképzelései megvalósításában. Használja ki a lehetőségeit, és örüljön a külvilágból kapott pozitív visszajelzéseknek.
Pénz: Bevételei még nem fedezik teljesen kiadásait. Újabb munkalehetőségek kínálkoznak helyzete javítására.
Szerelem: Párja mindenképpen szeretné kiszakítani a "mókuskerékből". Egy utazás sok örömet tartogat mindkettejüknek. A függetlenek új kapcsolatukkal dicsekedhetnek.
Egészség: Fogyasszon elegendő folyadékot!

Halak (II. 19-III. 20.)
Munka: Energikusan és gyorsan halad feladatai elvégzésében. Bizonytalan ugyan a kialakult helyzetben, de ez nem befolyásolja munkavégzését.
Pénz: Lehetséges, hogy egy háztartási gépe meghibásodik és ki kell cserélnie. Esetleg a tervezett utazást is módosítania kell.
Szerelem: Párja sem tud még elszabadulni munkahelyéről, ezért a szabadságot kicsit későbbre kell halasztaniuk. Az egyedülállók már érzik, hogy fontos számukra kapcsolatuk, de még félnek elkötelezni magukat.
Egészség: Égési sérülésekre ügyeljen!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Szabadföld Google News oldalán is!

Ezek is érdekelhetnek