Horoszkóp

Szeptember 24-től 30-ig

Egyéb2004. 09. 24. péntek2004. 09. 24.
Horoszkóp


Kos (III. 21-IV. 20.)
Munka: Sok a munkája, de meg van hozzá a kellő energiája, hogy sikeresen és gyorsan haladjon. A munkatársak már azt hiszik, teljes megszállottja elképzelései megvalósításának, és ebből kisebb feszültségek is adódhatnak.
Pénz: Mostanában többet költött szórakozásra, esetleg gyermekével kapcsolatos kiadásokra, mint tervezte.
Szerelem: Igazán kellemes, szerelmes hétvége vár önökre, akárhol is töltsék az időt. A függetlenekre egy kis kaland vár.
Egészség: Kisebb balesetek érhetik.

Bika (IV. 21-V. 20.)
Munka: Feladataival úgy halad, ahogy az elvárható. Ha néhány dolgot szeretne megreformálni, számítson egy kis ellenállásra, és arra, hogy esetleg több anyagi ráfordítást igényel, mint várta.
Pénz: Hajlamos túlzásokba esni. Befektetése nagyobbik része biztosan megtérül, de számolnia kell kisebb veszteségekkel is.
Szerelem: Párja sokallja azt az időt, amit a munkájának szentel, és emiatt viták is lehetnek. A függetlenek jól érzik magukat kapcsolatukban.
Egészség: Fejfájásai lehetnek.

Ikrek (V. 21-VI. 21.)
Munka: Egyre több feladattal kell megbirkóznia, de ez nem zavarja, hiszen szereti, ha pezseg az élet ön körül. Ha vállalkozása van, most ragyogó ajánlatokat kaphat, ragadja meg a lehetőségeket!
Pénz: Új anyagi forrásra bukkanhat, ami segíthet egyenesbe hozni pénzügyi helyzetét. Jelenleg lassabban jut hozzá járandóságaihoz.
Szerelem: Párja támogatására számíthat új ötletei megvalósításában. A hétvégét töltsék szórakozással barátaik körében.
Egészség: Ne legyen mohó étkezéseiben!
{p}
Rák (VI. 22-VII. 22.)
Munka: A munkahelyi változások még mindig nem értek a végükre. Észérvekkel nem tudják meggyőzni feletteseiket. A munkatársakkal együtt fel kell készülniük arra, hogy egészen más alapokon folytatják majd munkájukat.
Pénz: Családdal kapcsolatos kiadásait pótolni tudja jövedelméből.
Szerelem: Párja otthon töltené a hétvégét, de nem úsznak meg egy családi összejövetelt vagy egy baráti meghívást. Az egyedülállók hisznek új kapcsolatuk sikerében.
Egészség: Ne vezessen túl gyorsan!

Oroszlán (VII. 23-VIII. 22.)
Munka: Munkájában kezdenek a dolgok elképzelései szerint alakulni, csak ragaszkodjon továbbra is munkamódszeréhez. Főnökei nyitottak ötleteire.
Pénz: Sok örömet okoz az otthonával kapcsolatos felújítás vagy költözés, de jóval többe kerül, ha túlzásokba esik a berendezés során.
Szerelem: Párja nem híve a luxuscikkek vásárlásának, mégis beadja a derekát, látva, hogy ez önnek milyen örömet okoz. A függetlenekre nagy hatással lesz valaki környezetükből.
Egészség: Tevékeny.

Szűz (VIII. 23-IX. 22.)
Munka: Feladataival tervei szerint halad, de nézeteltérések lehetnek a kollégákkal, akik ön szerint nem elég gyorsan és precízen végzik dolgukat. Hajlamos most keményebben fogalmazni, ami meglepi környezetét is.
Pénz: Sokat tesz anyagi biztonságáért, és hamarosan nagyobb sikerekre is számíthat.
Szerelem: Párkapcsolatában megkapja mindazt, amire vágyott. A függetlenek vágynak ugyan erre a kapcsolatra, de egyre nehezebben azonosulnak kedvesükkel.
Egészség: Álmatlanság gyötörheti.
{p}
Mérleg (IX. 23-X. 22.)
Munka: Számítson rá, hogy a héten megnövekednek feladatai. Néhány régi kérdéssel is foglalkoznia kell, de kap segítséget, így gyorsan tud haladni.
Pénz: Esetleges kintlévőségeit a héten megkaphatja. Ha gépkocsit szeretne cserélni, most alkalmas az idő rá.
Szerelem: Párja környezetváltozásra vágyik, és ön sem sajnálja az extra kiadásokat egy rövid utazásra. Az egyedülállók álmodoznak a szerelemről, vagy esetleg már ki is néztek maguknak valakit.
Egészség: Feszültebb a szokottnál.

Skorpió (X. 23-XI. 21.)
Munka: A jól végzett munka örömét érezheti a héten. Feladatait energikusan és örömmel végzi. A határidőkre azonban jobban figyeljen oda.
Pénz: Munkájáért megkapja azt az anyagi elismerést, ami rendezi pénzügyeit. Ne költsön többet, mint megengedheti.
Szerelem: Párja otthon érzi magát a legjobban, és ragaszkodása önnek is nagyon jólesik. A függetleneket villámcsapásszerűen érheti a szerelem, ami lehet, hogy csak rövid ideig tart, de kár lenne kihagyni!
Egészség: Energikus.

Nyilas (XI. 22-XII. 20.)
Munka: Hisz abban, hogy új munkája meghozza azokat a szellemi kihívásokat, amelyekre régóta vágyik. A siker kulcsa az ön kezében van, csak legyen kitartó, és ha kell, harcoljon az érdekeiért.
Pénz: Anyagi helyzete változatlan, de ha szükséges, segítségre számíthat.
Szerelem: Párja nem biztos, hogy megérti, milyen változásokon megy ön keresztül, és emiatt feszültebb lehet. A függetlenek sikeresek a szerelemben, és többek figyelmét is felkeltik.
Egészség: Nagy energiatartalékai vannak.
{p}
Bak (XII. 21-I. 19.)
Munka: Új szellemi kihívásokat keres munkájában. Lehetséges, hogy olyan tanfolyamon vesz részt, mely bővíti látókörét, vagy nyelvtanulásba kezd. Mindenképpen felső szintű tanulmányokba szeretne fogni.
Pénz: Anyagi helyzetében nincs változás.
Szerelem: Párja támogatja továbbképzési terveit. Bár a hétvégét szeretnék otthon, nyugalomban tölteni, lehet, hogy rokonaik váratlanul betoppannak. Az egyedülállóknál felbukkanhat egy régi kapcsolat.
Egészség: Ne idegeskedjen!

Vízöntő (I. 20-II. 18.)
Munka: Ha nincs elég munkája, kitalál magának valami új feladatot. Nemcsak családjától, de a külvilágból is pozitív visszajelzések igazolják, hogy tervei jó úton haladnak.
Pénz: Olyan új tanfolyamra vagy külföldi utazásra áldoz, ami később anyagi hasznot is hozhat önnek.
Szerelem: Párja szeretné kiszakítani a mindennapok rutinjából, ezért a hétvégén váratlan ötlettel állhat elő. A függetlenek nehezen tűrik, ha korlátozzák őket.
Egészség: Fogászati problémáit ne hanyagolja el!

Halak (II. 19-III. 20.)
Munka: A héten nagyon jól kommunikál mind szóban, mind írásban, használja ki a kedvező alkalmat. Felettese tisztában van munkabírásával, és elégedett munkájával. Nem kell idegeskednie!
Pénz: Anyagi helyzete szerencsésen alakul, és többet költhet a szokásosnál.
Szerelem: Párja is egyre sikeresebb anyagi téren, és egy ajándékkal is kedveskedhet a héten. Az egyedülállók felvállalják új kapcsolatukat a nyilvánosság előtt.
Egészség: Vigyázzon a torkára, most könnyen begyulladhat!

Ezek is érdekelhetnek