Horoszkóp

November 26-tól december 2-ig

Egyéb2004. 11. 26. péntek2004. 11. 26.
Horoszkóp


Kos (III. 21-IV. 20.)
Munka: Néhány megoldatlan kérdéssel kényszerül újra szembenézni a héten. Bár nem mindenben ért egyet főnökével, a heveskedéssel semmire sem megy. Ne rohanjon fejjel a falnak.
Pénz: Lehet, hogy a karácsonyi vásárlási láz önnél ebben az évben előbb jelentkezik, és már most is sokat költ ajándékokra.
Szerelem: Párja szívesen kíséri vásárlókörútján, de mindketten hajlamosak túlzásokba esni, így nincs mit egymás szemére vetniük.
Egészség: Vigyázzon a balesetekkel, kisebb műtét is előfordulhat.

Bika (IV. 21-V. 20.)
Munka: Szabad kezet kapott néhány ügy intézésében, amit sikeresen meg is tud oldani. Főnöke nyilvánosan is elismeri munkáját. Ebben a szerencsés időszakban azonban vigyáznia kell, hogy rossz vagy nem elégséges kommunikációval ne rontson ügyein.
Pénz: Úgy gondolja, még több befektetésre lenne szüksége, hogy kellőképpen átalakíthassa vállalkozását, de legyen óvatos.
Szerelem: Barátaik társaságában jól érzik magukat, de a kötelező társasági összejövetelektől borsózik a hátuk.
Egészség: Ne heveskedjen!

Ikrek (V. 21-VI. 21.)
Munka: A külvilág most jobban odafigyel munkájára, és önnek is fontosak a visszajelzések. Lehetősége lesz ötletei megvalósítására munkájában, de ügyeljen arra, hogy közben a munkatársak előtt ne játssza meg a főnököt, ha nem ön az.
Pénz: Amennyi pénze jön, annyit sajnos rögtön ki is ad.
Szerelem: Párja eddig sem rejtette véka alá az ön iránt érzett érzelmeit, de most még romantikusabb hangulatban van. A függetleneket olyasvalaki csábíthatja el, akire fel tudnak nézni.
Egészség: Közlekedjen óvatosan!

Rák (VI. 22-VII. 22.)
Munka: A munkahelyi gondok rányomják bélyegüket hangulatára is. Még mindig nem tisztázódtak az "erővonalak", emiatt sok a bizonytalanság, amit ön nehezen visel el.
Pénz: Ne számítson arra a plusz bevételre, amit főnöke ígért meg, most még nem aktuális.
Szerelem: Párkapcsolatát is befolyásolja, hogy nem érzi magát biztonságban munkahelyén, és ezekkel a problémákkal nem akarja párját terhelni. Az egyedülállók fantáziáját nagyon izgatja valaki, hagyják magukat elcsábítani!
Egészség: Legyen mértéktartó!
{p}
Oroszlán (VII. 23-VIII. 22.) Munka: Felettesei elégedettek az elért eredményeivel. Ön azonban tudja, hogy még mindig van min javítani ahhoz, hogy az elképzeléseinek és szakmai elvárásainak megfeleljenek a dolgok. Bízzon a megérzéseiben! Pénz: Otthonában jól érzi magát, és nem sajnálja, hogy többet költött a tervezettnél az átalakításokra. Szerelem: Párja is örül a kellemes otthonnak, de annak is, hogy végre nyugalom van. Az egyedülállók arra várnak, hogy elcsábítsák őket. Egészség: Fogászati problémáit ne hanyagolja el!

Szűz (VIII. 23-IX. 22.)
Munka: Munkájában az elvárásainak megfelelően alakulnak ügyei. Családi gondok vagy változások foglalkoztatják mostanában. Az is lehet, hogy testvérének vagy egy idősebb barátjának vannak gondjai.
Pénz: Anyagilag szerencsés időszakában most még munkája révén is több bevételhez juthat. Autójára vagy egy tanfolyamra költhet.
Szerelem: Párkapcsolatában minden a megszokott mederben folyik. A függetlenek nem tudják, hogy valójában mit is szeretnének. Érzelmileg bizonytalanok.
Egészség: Ne vezessen gyorsan!

Mérleg (IX. 23-X. 22.)
Munka: Minden munka megtalálja önt, de ez nem keseríti el, sőt inkább szárnyakat kap a lehetőségektől. Váratlan helyzetekben támaszkodjon saját képességeire, akkor nem éri csalódás és hamar túljut a nehézségeken.
Pénz: Anyagilag kedvező időszaka van, szinte mindenből pénz tud most csinálni, bár sokat dolgozik is érte.
Szerelem: Kölcsönös ragaszkodás és egymás önzetlen segítése jellemzi kapcsolatukat. Az egyedülállók varázslat alatt állnak, de félnek, hogy egyszer felébrednek.
Egészség: Problémamentes.

Skorpió (X. 23-XI. 21.)
Munka: Fontosabb, mint máskor, hogy a munkájában bizonyítson, elsősorban saját magának. Családi gondok vagy gyermekével kapcsolatos problémák is foglalkoztatják, bár nem lát még tisztán az ügyekben.
Pénz: Nem is hiszi el, mennyire jól kezd alakulni anyagi helyzete.
Szerelem: Párja megérti önt, annak ellenére, hogy egy-két családi kérdésben nem értenek most egyet. Kikapcsolódásra mindkettejüknek szüksége van. A függetlenek után egy munkatársuk is érdeklődhet.
Egészség: Energikus, de ne hajszolja túl magát!
{p}
Nyilas (XI. 22-XII. 20.)
Munka: Túl sokat dolgozott mostanában, ezért kimerítette energiatartalékait is. Szüksége lenne legalább egy-két nap pihenőre, de nem biztos, hogy főnöke nélkülözni tudja.
Pénz: Úgy érzi, mindent megtesz azért, hogy rendezze anyagi helyzetét, mégsem jön annyi bevétele, mint amennyi megoldaná gondjait.
Szerelem: Párja továbbra is ön mellett áll, de nem értenek egyet az anyagi kérdésekben. A függetlenek hajlamosak saját magukat is becsapni egy régi érzéssel.
Egészség: Sportoljon és szedjen vitaminokat!

Bak (XII. 21-I. 19.)
Munka: Szívesen dolgozik most egy zárt közösség céljaiért vagy végez karitatív tevékenységet. Ebben az időszakban szükségét érezheti, hogy egyedül, akár magányosan tevékenykedjen. A nyilvánosság nem vonzza, de sikereinek örül.
Pénz: Hivatásbeli sikerei anyagi helyzetét is fellendítik.
Szerelem: Párkapcsolatát ön érzi problémásnak, de kedvese kitartó szeretete és segítőkészsége eloszlatja gondjait. Az egyedülállók találkozhatnak az ideális partnerrel.
Egészség: Ügyeljen a térdére és az ízületeire!

Vízöntő (I. 20-II. 18.)
Munka: Ahhoz, hogy az elképzelései szerinti eredményeket elérhesse, néha otthon is dolgoznia kell. Az sem kizárt, hogy a családot is bevonja a munkába, hogy minél gyorsabban haladjanak. Hivatásbeli sikereit néha még maga sem hiszi el.
Pénz: Anyagi helyzete kedvezően alakul.
Szerelem: Párja igyekszik minden óhaját teljesíteni és folyamatosan erősíti az ön önbizalmát. A függetlenek találkozhatnak valakivel, aki felkelti az érdeklődésüket, de a mérce nagyon magas.
Egészség: Fogyasszon több folyadékot!

Halak (II. 19-III. 20.)
Munka: Munkája révén sikereket érhet el hivatásában, bár nagyon meg kellett érte dolgoznia. Váratlanul éri, hogy egy ötletét nem tudja megvalósítani. Ne aggódjon, ez csak átmeneti gond.
Pénz: Külföldi utazásra vagy új gépkocsira költ. Lehet, hogy többet, mint kellene?
Szerelem: Egy váratlan érzés feldúlhatja jelenlegi párkapcsolatát, sőt otthonát is. Mérlegeljen okosan! Az egyedülállók jól érzik magukat titkos kapcsolatukban, ahol úgy érzik, mindent megkapnak.
Egészség: Jól érzi magát.