Új frizura: csodákra képes! (3.)

Sorozatunkban hétről-hétre bemutatunk egy-egy vállalkozó kedvű nőt, aki magát a mesterfodrászunkra bízva, megújult külsővel léphetett ki az utcára.

ÉletstílusSzabad Föld Online2009. 07. 20. hétfő2009. 07. 20.
Új frizura: csodákra képes! (3.)

Előtte
Kata tudta, mi a menő, de azt gondolta, hogy egy bubin nem nagyon lehet változtatni. Alapvetően ez igaz is lett volna, csakhogy Kata hajszíne túl fakó volt. Ráadásul a klasszikus frizura olyan előnytelenül volt levágva, hogy a 34 éves nő finom szálú haja szinte már a fejéhez tapadt.

Utána
Kócos bubi
A csokibarna színezés feldobja a hajat és dússágot kölcsönöz neki, akárcsak a megfelelő hajvágás. A sörény már csak az állig ér és fülmagasságtól nagyvonalúan lépcsőzetesen vágott. A telt, hosszú frufru megtöri az egyenes vonalakat és változatos formázást tesz lehetővé.

Lendületes tincsek
Dolgozzanak be hajdúsító habot a törülközővel szárazra nyomkodott hajba, utána fújják majdnem teljesen szárazra. Végezetül szárítsák meg a hajukat vékony körkefén, amitől dúsabbá és lendületesebbé válik, a tincsek végei pedig kacéran befelé hajlanak. Utána permetezzék be az egészet csillámlakkal, s már kész is!

Lágy hullámok
Hogy fokozzák a haj természetes lendületét, dolgozzanak bele hajhullámosító habot. Szárításkor erőteljesen dolgozzák át az egészet a diffúzorral. Utána már csak csipkedjék helyükre a tincseket és rögzítsék hullámosító lakkal.

Kattintson bármelyik képre, hogy megnyíljon képgalériánk!

Forrás: Extra Frizura

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Szabadföld Google News oldalán is!

Ezek is érdekelhetnek