Akar Ön újjászületni tetőtől talpig? (III.)

Sorozatunkban hétről-hétre bemutatunk egy-egy vállalkozó szellemű nőt, aki az átváltoztató csapatra bízva magát, tetőtől-talpig megújult.

ÉletstílusSzabad Föld Online2009. 09. 21. hétfő2009. 09. 21.
Akar Ön újjászületni tetőtől talpig? (III.)

Előtte
Barbara Sátoraljaújhelyen él a családjával. az Idén érettségizett, ezért úgy gondolta, hogy ideje változtatni tinilányos külsején – azonban ragaszkodott hosszú hajához. A végeredményt hitetlenkedve fogadta: nem gondolta volna, hogy fél nap alatt ilyen vonzó nőt lehet varázsolni belőle! Boldogan távozott a fotózásról, és alig várta, hogy képeit a családjának is megmutathassa!

Utána
Haj: figyelembe véve Barbara adottságait, fodrászunk, Franyó Eszter, a haj feltűzése mellett döntött és egy elegáns konttyal lepte meg Barbarát.
Franyó Eszter fodrász: Hajsütő vassal apró spirálcsigákat készítettem. Ezeket jól kifésültem, a fejtetőn leválasztottam egy körülbelül homlokszéles, majdnem fejbúbig tartó háromszöget. A tőle balra eső, fülig tartó hajrészt lefésültem és szorosan összegumiztam, a jobb oldalit (szintén a fülnél függőlegesen leválasztva) ehhez hozzátűztem. A felső leválasztásból egy laza kis csigát formáztam, hullámcsattal rögzítettem. A hajhossz többi részéből vízszintes hullámot fésültem, az alját kicsit összekócoltam, összekötöttem ezzel a hátsó hajrésszel, melyet aszimmetrikusan tűztem fel a hátsó fejrészen.

Smink: sminkesünk, leheletnyi arcpírt alkalmazott és a szemhéj árnyékolását is a pirosítóval harmonizáló bordós árnyalattal végezte. A száj természetesen csak fényt kapott. Végül enyhe selyemfénnyel varázsolta a sminket alkalmivá.

Ruha: az öltözék kiválasztásakor döntő szempont volt, hogy selymesen és elegánsan ölelje körül Barbarát a ruha, amiben végre igazi nőnek érezheti magát. Az élénk színű ruha igazán fiatalos és vidám, s ezt a nyaklánc még játékossá is varázsolja.

Kattintson bármelyik fotóra és megnyílik a képgalériánk!

Forrás: Extra Frizura

Ezek is érdekelhetnek