Ragadozó ellenfele Veszélyes

Azért a magyar ember sok mindent elvisel: szó nélkül tűrjük a kereskedelmi tévék ostobábbnál ostobább műsorait, grimaszok nélkül hagyjuk a sporteseménynek álcázott csótányevő versenyeket, és nem lázadunk fel az ellen, amikor tizennyolc és fél kilós hölgyek aprítás jelszóval cirógatják egymást a szorítóban.

Fiatalok2004. 11. 05. péntek2004. 11. 05.
Ragadozó ellenfele Veszélyes


Az egyik este mégis megdöbbentünk kissé: egy modellverseny résztvevőit kérték fel arra, hogy amúgy másodállásban pofozzák már fel egymást, és a zsűri majd a szépséget és őserőt együtt pontozza a csatorna nézőinek nagy-nagy örömére. Az persze teljesen természetes volt, hogy az induló hölgyek sem szépek nem voltak, sem bokszolni nem tudtak, de legalább vállalták a közszerepléssel párosuló közröhejt, így a piros sarokban a Veszélyes, a kékben meg a Ragadozó küzdött négy és fél percen át.
Volt itt minden: "Szétütöm a szád!" fogadkozások, harcias sikoltozások, lovagkori viseletre hajazó fejvédők, balegyenesnek tartott simogatások, majd higgadt, korrekt szakmai meccsértékelések, úgymint "Szerintem én nyertem", illetve a másik oldalról "Én voltam a jobb." Szenzációs küzdelem volt, bár azt már a legjobb szándékkal sem tudnánk megmondani, hogy a Ragadozó vagy a Veszélyes győzött. Miló, Csábi, Ragadozó, Veszélyes - íme, a női boksz: de ne nyafogjunk, mert a végén megérjük, hogy legközelebb a Z'Zi labor asszonyságai küzdenek egymás ellen.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Szabadföld Google News oldalán is!

Ezek is érdekelhetnek