Húsleves

Ki bírja ezt idegekkel? Úgy elhúzzák a műsort, hogy a lényeg már-már elsikkad. Igaz, a tv2 Megasztár-döntőjének második részét valamivel rövidebbre fogták, nyilván észrevették magukat a szerkesztők, hogy alig egyórányi műsort tupíroznak fel három és fél órásra, és ezt a televízió képernyője előtt ülők nehezen viselik.

FiatalokBorzák Tibor2005. 02. 25. péntek2005. 02. 25.
Húsleves

A legutóbbi Megasztárban mind a tizenegy versenyben maradt énekes törekvőnek, szorgalmasnak látszott, rendesen vívták belső harcaikat, igyekezték legjobb formájukat adni Madonnaként és George Michaelként. Persze egyikük sem utánozta a példaképnek sem utolsó popsztárokat, ha utánozták volna, gyöngécske klipáradattá degradálják a műsort. Jók, szépek, derűsek voltak, rózsaszín művirágos koszorúslányként, vegetáriánus zöldistennőként, balkezes mozsártörőként is kedves emlék marad próbálkozásuk. Valakinek azonban most is mennie kellett. A közönség és a zsűri is a 32 esztendős szigetújfalui lányt, Pflum Orsolyát választotta, vagyis őt nem szeretnék látni "megasztárként".
Orsi elégedett volt, jól érezte magát a színpadon, hiányzik majd neki a csapat. Tudomásul vette a döntést. Ahogy mondta: "Nem fogom szíven szúrni magam!" Kár is volna, hiszen remek a hangja. S ennek volt előzménye: dzsessz szakon végzett a zeneművészetin, zenekarával és szólóban pedig rutinos színpadi szereplő. Szóval Orsi már csak ezért sem gyöngült el, bár a búcsú perceiben mintha könny szökött volna a szemébe. "Főzök egy marha jó húslevest!" - árulta el legközelebbi tervét. És hogy kit kínálna meg vele? Nagyon senkit sem. Azt hiszem, igazad van, Orsi, edd meg magad a főztödet!

Ezek is érdekelhetnek