Start

A TV2 Megasztár hatodik, a hetvenes éveket idéző döntőjéből Bálint Ádámot nem engedték tovább. Ám Ádám semmit sem vesztett.

FiatalokBorzák Tibor2005. 04. 01. péntek2005. 04. 01.
Start

Erre sokan mérget vettek volna, mi, a szerkesztőségben is arra tippeltünk, hogy ő fog kiesni. Persze benne volt ez már a levegőben régóta. A zsűri folyamatosan piszkálta, mondhatni utaztak rá, de nem sikerült kipöndöríteniük, mert nagyszámú rajongótábora szorgalmasan nyomogatta a mobiltelefonok gombjait, így a mezőnyben maradt. Eddig.
Ádámot nem is viselte meg különösebben a lapát. Egyetlen könnyet sem ejtett, mosolyogva csinálta végig a búcsút. Tóth Gabi viszont siratta rendesen, mint mindenkit; és sírtak a lányok is, főleg az első sorban. Tessék mondani, minek ez a világ végi hangulat? Bálint úrfi még csak el sem kezdte a pályát! És nem a semmibe pottyant ki, két főszerep is vár rá két fővárosi színházban, legalább nyugodtan készülhet mindkettőre. Amúgy ez a start nem semmi! Mutassanak nekem még egy 23 éves fiút, akinek hasonló lehetőségei vannak!
Hogy nem Ádám lesz a megasztár? Lehet, hogy a popporond nem is neki való. Sokkal jobban mutat ő egy színház színpadán. Ott is énekelhet kedvére. Jó kiállású, kedves arcú gyerek, a mozgásával sincs baj, a hangja pedig határozottan musicales. Biztosan sokat hallunk még róla.
"Bonyolult személyiségnek tartom magam" - árulta el "az utolsó szó jogán". Nem baj, ha nem tetszik mindenkinek a produkciója, nem föltétlenül kell mindenkinek hasra esni előtte. Még jó, hogy ezt a fiatalember is így gondolja. S ennyi egészséges önkritikára a későbbiekben is szüksége lesz.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Szabadföld Google News oldalán is!

Ezek is érdekelhetnek