Neoton Família-megakoncert június 3-án!

Segítenek a hajrában is

Fiatalok2005. 06. 03. péntek2005. 06. 03.
Neoton Família-megakoncert június 3-án!

A Neoton Família énekesnője, Csepregi Éva egész pályafutása alatt támogatta a fogyatékosokat, és egy számukra rendezett fellépésen, 1994-ben találkozott a Speciális Olimpia akkori elnökével, Wisinger Jánossal. Ő felkérte Évát, hogy az 1995-ben, Amerikában megrendezett Speciális Olimpiára írjon egy himnuszt.
- Ezzel szinte egy időben két barátnőmmel, Mainingerné Böhm Anikóval és Dr. Dobos Annával megalapítottam az értelmi fogyatékosokat segítő Fényszóró Alapítványt - meséli Csepregi Éva. - Azóta minden évben kétszer rendezünk fesztivált a fogyatékos gyerekeknek. Legutóbb 2005. május 26-án, a Neoton Família-megakoncert finisében, az Uránia Filmszínházban tartottuk tavaszi táncfesztiválunkat a Nemzeti Kulturális Örökség Minisztériuma támogatásával. A mostani rendezvényen sokat segített Zoltán Erika és tánccsoportja, mert a fogyatékos gyermekek műsorát színesítették produkciójukkal.
Az énekesnőnek meglehetősen sok elfoglaltsága volt a táncfesztivál hetében, hiszen akkor már javában próbáltak a június 3-ai koncertre.
- A megakoncert előtti hetekben egy hatalmas felfordulás volt az életem, mert a táncfesztivál és az interjúk mellett rengeteget próbáltunk a koncertre. Ám szívesen tettem mindent, mert mindegyik szívügyem. A fesztivál a gyerekek miatt, a koncert pedig a közönségért. Hatalmas erőbedobással készültünk a koncertre, remélem, a lelkesedésünket a rajongók is érezni fogják. (x)

Ezek is érdekelhetnek