A NOB új főtámogatója

Az E.ON a Magyar Olimpiai Csapat Gyémántfokozatú Főtámogatója lett. Együttműködési megállapodást kötött az E.ON Hungária Rt. és a Magyar Olimpiai Bizottság, melynek értelmében az E.ON a Magyar Olimpiai Csapat Gyémántfokozatú Főtámogatója lesz a 2005-2008-as olimpiai ciklusra.

Fiatalok2005. 11. 25. péntek2005. 11. 25.
A NOB új főtámogatója

Magyarország vezető energiaszolgáltató vállalata és a fennállásának 110. évfordulóját idén ünneplő MOB közötti új partnerséget az E.ON Hungária Rt. Igazgatóságának elnöke, Konrad Kreuzer és a MOB elnöke, dr. Schmitt Pál ünnepélyes keretek között, olimpiai bajnokaink jelenlétében jelentette be. Schmitt Pál hangsúlyozta: "Az E.ON által biztosított támogatás nagyságrendje egyedülálló a MOB történetében, ennek segítségével a sportolók felkészüléséhez stabilabb anyagi hátteret tud biztosítani a MOB, melynek révén kiemelkedő tehetségükről tanúbizonyságot tehetnek, és reményeink szerint a 2008-as pekingi olimpiai játékokon újabb aranyérmekkel és érmekkel gazdagíthatják az eredménylistánkat."
Az eseményen az új gyémántfokozatú főtámogatóval való partneri együttműködés kezdetét fémjelezve, illetve a magyar sportért tett erőfeszítések elismeréséért dr Schmitt Pál "Gyémánt Emlékdíjat" adott át Konrad Kreuzernek.

Ezek is érdekelhetnek